Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Licytacje warsztatów w San Andreas

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ot7JV9W.png

zFnyUPg.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Dziennikarz z Redakcji Prasowej Project News, @v.vacat. W dzisiejszym artykule chciałbym Wam przedstawić krótką relację z ostatniego wydarzenia, które miało miejsce na ProjectRPG, a mianowicie licytacji warsztatów tuningowych. Chcecie się dowiedzieć więcej o tym, kto wygrał i jakie są wrażenia zwycięzców licytacji? Zapraszam Was do przyjemnej lektury!

PA0Cack.png

W ubiegłym tygodniu, a konkretnie od 30 listopada do 5 grudnia, Administracja RCON przeprowadziła licytację aż 8 warsztatów do modyfikacji aut graczy, z czego 5 z nich zostało dodanych w aktualizacji z dnia 30 listopada. Pod młotek licytacji zostały wystawione 2 warsztaty programowe, 2 warsztaty mechaniczne oraz 4 warsztaty wizualne, które zostały rozmieszczone w różnych lokalizacjach naszego San Andreas. Poniżej chciałbym Wam przedstawić listę warsztatów, które wzięły udział w licytacji, za jaką kwotę zostały wylicytowane oraz kto został ich nowym właścicielem! 

Warsztat mechaniczny we Flint County został wylicytowany za kwotę 2.400.000$ przez @HeXer69

Warsztat mechaniczny w Los Santos został wylicytowany za kwotę 3.300.000$ przez @reezen.fg

Warsztat programowy w San Fierro został wylicytowany za kwotę 1.650.000$ przez @Smilez

Warsztat programowy w Montgomery został wylicytowany za kwotę 1.605.000$ przez @Ciapaj

Warsztat wizualny we Flint County został wylicytowany za kwotę 3.700.000$ przez @Skopson

Warsztat wizualny w Las Payasadas został wylicytowany za kwotę 4.210.100$ przez @ros

Warsztat wizualny w Fort Carson został wylicytowany za kwotę 8.800.013$ przez @GramWChlebek

Warsztat wizualny w El Quebrados został wylicytowany za kwotę 4.400.000$ przez @KiszonyOgur

XGwBbve.png

Pierwszym graczem, który zechciał ze mną chwilę porozmawiać o swoim nowym nabytku na serwerze był @HeXer69.

v: @v.vacat | H: @HeXer69

v: Hej! Z tej strony Starszy Dziennikarz @v.vacat z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś mi poświęcić chwilę na rozmowę o Twoim nowym warsztacie mechanicznym, który zdobyłeś poprzez licytację?
H: Cześć! Chętnie z Tobą porozmawiam.

v: Cieszy mnie taka odpowiedź! Na początku naszej rozmowy chciałbym Cię poprosić, abyś przedstawił się krótko naszym czytelnikom.
H: Nazywam się Sebastian, mam 22 lata i zajmuję się wieloma rzeczami. Jestem twórcą na YouTube, często montuję filmy, tworzę muzykę oraz grafikę. Dodatkowo lubię tworzyć transmisję LIVE na YouTube, na których dość często prezentuję swoją rozgrywkę na ProjectRPG.

AZptkpK.gif

v: Przechodząc do głównego tematu naszej rozmowy. Skąd decyzja o podjęciu udziału w licytacji?
H: Od dłuższego czasu chodziło mi po głowie, by zdobyć jeden z warsztatów dostępnych na serwerze w celu zdobycia nowych doznań lub wrażeń związanych z tym, że będę mógł tuningować auta innych graczy.

v: Cieszę się, że udało Ci się spełnić Twoje marzenie! Powiedz mi proszę, czy jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się wygrać licytację?
H: Jasne, że jestem zadowolony. To mój pierwszy raz, jak mam warsztat i to dodatkowo mechaniczny, co mnie jeszcze bardziej cieszy, bo jest na niego popyt.

v: Jakie masz plany na swoją działalność jako tuner? Planujesz jakąś promocję swojego działania jako tuner poprzez wykupienie reklam u Marquee: Outdoor media?
H: Myślę, że będę jednym z tańszych tunerów, jeśli chodzi o prowizję. Wychodzę z założenia, że gracz jest dla gracza, a nie dla pieniędzy. Co do billboardów, na pewno pomyślę nad nimi, by trochę wypromować swój warsztat i oczywiście będę dawał sporo zniżek.

v: Podoba mi się to, że masz już w głowie jakiś plan na swoją działalność! Masz doświadczenie z przeszłości w kwestii posiadania warsztatu na ProjectRPG?
H: Nie mam doświadczenia, ale chętnie się nauczę tego fachu, który nie wydaje się zbyt trudny.

v: Będąc w temacie motoryzacji, chciałbym Cię spytać, jaki majątek samochodowy posiadasz?
H: Posiadam Ranchera Longa, Schaftera, ZR-350 oraz Previona. Wszystkie z nich są poddane tuningowi wizualnemu, co daje w majątku pojazdów jakieś 2 miliony.

M74gkF8.gif

v: Z którego auta w swojej kolekcji jesteś najbardziej zadowolony?
H: Rancher Long, ponieważ nigdy mnie nie zawiódł w terenie i na drodze, czy nawet w kwestii wizualnej. Nie będę ukrywać, że to auto jest świetne również w aspekcie wizualnym.

v: To było ostatnie pytanie, które miałem dla Ciebie przygotowane. Dziękuję Ci bardzo za rozmowę! Czy masz ochotę kogoś pozdrowić, bądź przekazać naszym odbiorcom jakąś ciekawą sentencję?
H: Dziękuję Ci również za rozmowę. Pamiętajcie, gracze, zawsze dążcie do swojego celu, a kiedyś będzie Wam dane go osiągnąć!

XGwBbve.png

Następnym szczęśliwcem wygranej licytacji, którego postanowiłem poprosić o krótką rozmowę był @Ciapaj.

v: @v.vacat | Ci: @Ciapaj

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacat, Starszy Dziennikarz z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś ze mną porozmawiać o swoim nowym warsztacie programowym, który zakupiłeś podczas ostatniej licytacji?
Ci: Siemka! Jasne, że z Tobą porozmawiam. Co chciałbyś wiedzieć?

v: Na początku naszej rozmowy chciałbym Cię nieco lepiej poznać. Przedstawisz się mnie oraz naszym czytelnikom?
Ci: Jestem Jakub, mam 17 lat i interesuję się motoryzacją oraz komputerami. Chodzę do 4 klasy technikum na profilu technik informatyk. Swój wolny czas głównie spędzam na serwerze ProjectRPG, ale też w weekendy lubię z tatą majsterkować przy autach.

gLfiFVi.gif

v: Więc zamiłowanie do samochodów zaczerpnąłeś z prawdziwego życia, co mnie cieszy! Powiedz mi proszę, co miało wpływ na to, że zdecydowałeś się na wzięcie udziału w licytacji?
Ci: Od początku swojej przygody na ProjectRPG myślałem o posiadaniu warsztatu tuningowego. Było to moje marzenie oraz cel na serwerze, który udało mi się osiągnąć. Plan był, aby licytować tunera mechanicznego, lecz nie posiadałem dużej ilości środków, aby owego tunera wylicytować, więc skupiłem swoją uwagę na licytacji warsztatu programowego, który udało mi się wygrać.

v: Lepszy rydz niż nic! Dobrze, że cieszysz się z tego, że udało Ci się wylicytować warsztat programowy. Jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się wygrać tę licytację?
Ci: Oczywiście, że jestem zadowolony! Nawet bardzo! Zawsze chciałem posiadać tunera na ProjectRPG i w końcu udało mi się go zdobyć. Były lekkie problemy na początku, bo musiałem sprzedać swój motor na potrzebę tej licytacji, ale czego się nie robi dla marzeń.

v: Chciałbym Cię spytać o Twoje plany na przyszłość związane z warsztatem. Jakie masz plany na swoją działalność jako tuner? Planujesz jakąś promocję swojego działania jako tuner poprzez wykupienie reklam u Marquee: Outdoor media?
Ci: W przyszłości myślę, że tak, ale na początku muszę nauczyć się działania tunera oraz tego, jak robić najlepsze programy dla moich klientów. Będę się starał o jak najlepsze dostosowanie programu do gracza, aby jego samochód prowadził się tak, jak on chce.

v: Nasuwa mi się również inne pytanie. Masz doświadczenie z przeszłości w kwestii posiadania warsztatu na ProjectRPG?
Ci: Nie posiadam. Nigdy nie miałem tunera na ProjectRPG ani nigdzie indziej.

v: Czym byłby ten wywiad bez poruszenia tematyki pojazdów! Przedstaw mi proszę, jaki majątek wyrażony w pojazdach posiadasz?
Ci: Posiadam Bullet MK2, do którego mam prawie pełny tuning, 3 Perenniale i skuterek Faggio. Nie jest to dużo, bo miałem około 2 lata przerwy od serwera, ale po powrocie zacząłem więcej grać i zarabiać, przez co staram się zbierać coraz większy majątek. Następnym projektem będzie Yosemite i mam nadzieję, że w tym roku uda mi się go kupić i trochę przy nim podziałać.

BacNmYZ.gif

v: Tu również nasuwa się kolejne pytanie. Z którego auta w swojej kolekcji jesteś najbardziej zadowolony?
Ci: Moją największą dumą jest Bullet. Było to moje pierwsze sportowe auto w całym MTA, ale na innym serwerze, do którego mam wielki sentyment. Tuning wizualny zrobiłem prawie 1:1.

v: Tym pytaniem dobrnęliśmy do końca naszej rozmowy. Chciałbym Ci serdecznie podziękować za rozmowę! Chciałbyś kogoś pozdrowić na łamach Project News, bądź przekazać naszym czytelnikom jakąś ciekawą sentencję?
Ci: Chciałbym najbardziej podziękować @nettspend oraz @Pan_Niko7, którzy pomogli mi wylicytować ten warsztat. Otrzymałem od nich lekką pożyczkę i cały czas informowali mnie o przebiegu licytacji. Naprawdę jestem im za to bardzo wdzięczny i na pewno w przyszłości jakoś im się odwdzięczę.

XGwBbve.png

Ostatnim rozmówcą, którego poprosiłem o krótką rozmowę dotyczącą jego warsztatu był @KiszonyOgur.

v: @v.vacat | KO: @KiszonyOgur

v: Hej! Z tej strony Starszy Dziennikarz @v.vacat z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś ze mną zamienić kilka słów na temat warsztatu, który udało Ci się wylicytować?
KO: Siemka! Oczywiście, że z Tobą pogadam!

v: Cieszy mnie taka odpowiedź! Prosiłbym Cię o to, abyś przedstawił się w kilku słowach.
KO: Siema, mam na imię Daniel i mam 25 lat. Z zawodu jestem designerem, projektuję grafiki od prawie 7 lat. Ostatnio zajarałem się też inwestowaniem w krypto i giełdę. Motoryzacja to mój konik, a prywatnie jeżdżę BMW.

M4pm3S7.gif

v: Skóra, fura i komóra! To mi się kojarzy z BMW! Wracając do tematu naszej rozmowy, powiedz mi proszę, skąd decyzja o podjęciu udziału w licytacji?
KO: Skąd decyzja o licytacji? Na serwerze mam już prawie 2600 godzin, a nigdy nie miałem okazji sprawdzić, jak wygląda praca tunera od środka. Gdy zobaczyłem licytację nowych warsztatów, pomyślałem: „Dobra, to chyba ten moment".

v: I jak widać, udało się osiągnąć cel! Jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się wygrać warsztat w licytacji?
KO: Jasne, że jestem zadowolony. Tak jak mówiłem, od dawna chciałem spróbować tej roboty, więc fajnie w końcu mieć ku temu okazję.

v: Czy chciałbyś zdradzić mi oraz czytelnikom, jakie masz plany na swoją działalność jako tuner? Planujesz jakąś promocję swojego działania jako tuner poprzez wykupienie reklam u Marquee: Outdoor media?
KO: Dopiero 8 grudnia, mogłem pierwszy raz realnie przetestować pracę tunera, więc wszystko jest jeszcze świeże. Chcę najpierw wszystko ogarnąć, poznać system od A do Z. Promocja u Marquee? Możliwe, zobaczymy, jak będzie potrzeba, to czemu nie.

v: Masz doświadczenia z przeszłości w kwestii posiadania warsztatu na ProjectRPG?
KO: To mój pierwszy warsztat, więc można mnie nazwać świeżakiem w tej branży, ale szybko się uczę.

v: Będąc w temacie motoryzacji, chciałbym Cię spytać, jaki majątek samochodowy posiadasz?
KO: Trochę aut sprzedałem, żeby w ogóle wylicytować warsztat. Aktualnie w garażu mam Cometa i Sultana. Kolejny cel to NRG, niewiele mi brakuje, więc będzie następny w kolejce.

kc6HaCz.gif

v: Z którego auta w swojej kolekcji jesteś szczególnie zadowolony?
KO: Najbardziej zadowolony byłem z Cheetaha, którym jeździłem przed licytacją. Prowadził się świetnie, serio polecam. Jak tylko nazbieram więcej gotówki, chętnie odkupię go od obecnego właściciela.

v: Tym pytaniem dobrnęliśmy do końca naszej rozmowy. Serdecznie Ci dziękuję za poświęcony czas na rozmowę! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać jakieś dobre słowo, korzystając z okazji, że występujesz na łamach Project News?
KO: Pozdrawiam wszystkich tunerów i całą społeczność ProjectRPG.

KsDF6Sj.png

Każda licytacja na ProjectRPG cieszy się dużym zainteresowaniem wśród graczy naszej społeczności. Niestety, nie każdemu jest dane osiągnąć swój cel, czyli wygrać licytację, aczkolwiek to nie powód do smutku! Z tego miejsca chciałbym pogratulować każdemu, komu udało się wygrać ostatnią licytację i życzyć samych sukcesów w prowadzeniu swojego małego biznesu! 
A Wam, drodzy czytelnicy, chciałbym podziękować za przeczytanie tego artykułu do samego końca! Zapraszam Was serdecznie do zapoznania się z twórczością moich przyjaciół z Redakcji Project News
Do następnego!

53k6Wl8.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

lEgJR8A.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.