Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [Parafia] Złota Parafia św. Projecta

konzzuwa

Rekomendowane odpowiedzi

SBpqQ2bglpn1qyUnkLBZhjGLxZ-L0YSH7Kppx6VlunhbdI4bdjd981GhwJ7ecC3tocokWFas_1wmzqgMhoNWwYOXQvF14WJ9D87HvE60mCgsE9NoqpofDdgRwApSeAqO2itW4On7

Co to, po co? - Informacje:

Złota Parafia św. Projecta zajmuje (lub też będzie zajmowała się) organizowaniem różnorakich uroczystości kościoła katolickiego. Nasze logo nosi złota nazwę i kolor, wszystko w imieniu naszego kochanego serwera. Będziemy zajmowali się m.in. organizowaniem mszy, spowiedzi, ślubów, pogrzebów oraz wszelakich uroczystości Polskiego kościoła katolickiego. Wszystkie uroczystości, spotkania i tym podobne będą oczywiscie o charakterze RP, oraz będą odgrywane na najwyższym poziomie przez profesjonalistów. Nasz biznes stawia na rozwinięcie serwerowego roleplay i wprowadzenie czegos swiezego na platforme MTA. Oczywiście można zasugerować nam leniwość i napisać, że możemy odgrywać i organizować takie spotkania na własną rękę, ale niestety muszę was rozczarować - Nie możemy. Do profesjonalnego prosperowania potrzebujemy odpowiedniego budynku, interioru, pojazdów oraz tzw. skinow. Chcemy żeby to było miłe przeżycie dla wszystkich, dlatego wszystkie formalności będą skrócone do wymaganego minimum, tak aby wyglądały profesjonalnie, ale nie sucho (nudno, ciężkie do zrozumienia). Biznes do momentu wykazania niezależności i racji bytu, będzie non profit (będziemy przyjmowali jedynie dobrowolne wpłaty w postaci tzw. ''ofiary''). Jako gracze z bardzo wysokim stażem i majątkiem, mamy wystarczająco funduszów aby móc rozkręcić biznes przed generowaniem jakichkolwiek znaczących dochodów.

O nas:

Jestesmy bliska grupa przyjaciół o bardzo dlugim stazu na serwerze, mamy od 700 do aż 1200 godzin na serwerze. Poza serwerem mamy tez oczywiscie życie prywatne, i co ciekawe, aż 4 z nas było ministrantami przez ponad rok czasu! Dzieki doswiadczeniu z bycia ministrantem, wiemy co robimy i jestesmy w stanie odtworzyc aspekt roleplay na wysokim poziomie. Wiemy jak funkcjonuje kościół katolicki, oraz znamy przebieg wszelkiej maści ceremonii i uroczystości. Wszyscy z nas mają również doświadczenie w RP z różnych serwerów oraz frakcji, w tym SAFD oraz SARA na naszym serwerze. Ja pełniłem rolę szkoleniowca oraz bylem na dość wysokim stopniu we frakcji SAFD, podczas gdy reszta pracowników była na pełnoprawnych rangach. Biorąc pod uwagę wszystkie te czynniki, mogę z czystym sumieniem zaproponować profesjonalne odgrywanie RP w naszym biznesie. 

Rangi oraz Lista pracowników biznesu:

Biskup - @konzz  (Właściciel biznesu)

Proboszcz - @Misza oraz @Testosteron

Wikariusz parafialny - @Veron

Ministrant - @Kraszek oraz @Veron

Dlaczego taka hierarchia a nie inna? Przecież w realu jest inaczej!

Owszem, w realnym życiu stopnie są w innej kolejności, aczkolwiek nie chcemy robić z gry drugiego życia. Zresztą mianowanie się papieżem w grze komputerowej jest trochę komiczne, dlatego wybraliśmy przyziemne i w miarę logiczne stopnie do naszego biznesu.

Co oczekujemy od RCON?:

Tak naprawdę nie dużo. Ze względu na mój stopień w administracji jestem w stanie ogarnąć większość rzeczy samemu, dlatego też jedyne czego wymagamy od RCON to wgrania kilku potrzebnych rzeczy, oraz oczywiście stworzenia biznesu. Nasz biznes nie wymaga ingerencji w skrypt ani dopisywania bądź czegokolwiek, dlatego tez myślę ze nasze prośby są unormowane. Prosilibyśmy o: Istniejący już budynek (screen poniżej), istniejący już interior, istniejący już skin oraz istniejące już pojazdy w grze (nie będę ich wymieniał, gdyż wydaje mi się to mało istotne w momencie aplikacji). Jeżeli kiedykolwiek zajdzie potrzeba modelingu jakiegoś przedmiotu, exteriora lub czegokolwiek - możemy to zrobić osobiście, nie prosimy o dużo. Jeżeli kiedykolwiek zajdzie potrzeba jakiegoś skryptu, mogę to również zrobić na własną rękę, po czym oddać do przeanalizowania Sky. 

Siedziba biznesu: 

Spoiler

GTA San Andreas Iglesia Interior De San Fierro Mod Mod - GTAinside.com

Naprzeciw kosiarek SF, łatwo dostępna i rozpoznawalna ¨miejscówka¨. 

Dodatkowe informacje:

Ze względu na historię rozpatrzeń poprzednich aplikacji, oraz niezbyt wysoka szanse na przyjęcie, postanowiliśmy nie inwestować w rzeczy takie jak; Grafiki Tytułowe oraz nagłówkowe. Lecz przysięgam na moja posadę, ze przy pozytywnym rozpatrzeniu aplikacji włożymy ogromne sumy pieniężne w niezbędne nam akcesoria, loga, filmy promocyjne oraz gazetki. Mamy zamiar nie tylko zajmować się uroczystościami, ale również promowaniem naszego biznesu poprzez współpracę z istniejącymi już biznesami (Lion News oraz Lion Cinema). Gdyby wcześniej wymienione biznesy nie były zainteresowane współpraca, zobowiązujemy się do własnoręcznego tworzenia filmów, animacji, newsów parafialnych i tym podobnych. Mamy staż, znajomości, chęci oraz pieniądze na rozwój tego biznesu, dlatego prosimy o obiektywne rozpatrzenie aplikacji przez zarówno graczy jak administracje. 

Pozdrawiamy - Złota Parafia św. Projecta

24 minuty temu, Miroslaw napisał:

Obecnie jestem na TAK 

Ale czekam na odpowiedź, do kogo i na co będą trafiały pieniądze że składek

Pieniądze z ofiar będą szły na wydatki biznesowe takie ja chociażby; zimówki do pojazdów, nowe pojazdy do biznesu (za takie rzeczy normalnie płaci się rcon), wynagrodzenia dla grafików, premię dla aktywnych i zaangażowanych pracowników, wynagrodzenie dla pisarzy gazetki parafialnej (jeśli lion news nie zechce nawiązać współpracy) i wiele wiele więcej. Tak naprawdę ciężko wymienić teraz wszystkie potencjalne "wydatki". Dzięki za pozytywny odzew 

@burgundy Mimo wszystko wierzymy że nasze podejście, sprecyzowanie wymagań, zadań oraz tego co oferuje nasz biznes umożliwi jego akceptację. 

@BartiX. Jasno i wyraźnie napisałem że posiadamy duży zasób pieniędzy który będzie zainwestowany w biznes. Warto dodać że "biznes" serwerowy nie koniecznie musi generować jakiekolwiek przychody - ma on rozwinąć serwer i urozmaicić community. W porównaniu do wyżej wymienionej propozycji, posiadamy doświadczenie, sprecyzowaliśmy wymagania, ofertę oraz istotne informacje na temat serwera. Proszę mi nie wmawiać że w w.w aplikacji sprawa była bardziej wyszczególniona niż tutaj. Nie mówimy o estetyce, ale o zawartości, która jest istotna - można to wyczytać w zasadach dotyczących tego działu.

6 minut temu, burgundy napisał:

@konzz nie mogę edytować postu więc:

Tutaj nie chodzi o estetykę tamtej aplikacji a o werdykt administracji. 

Zgadzam się z Panem wyżej.

Dodatkowo po czym stwierdzasz że było pisane na kolanie? Twoja aplikacja wcale nie powala, a nie rozumiem tworzenia biznesu na siłę.

Zresztą, coś takiego można zrobić jako mniejsza akcja RP, a nie robić jakiś biznes.

Druga strona medalu jest taka, że z czego będziecie zarabiać? Z 2zł od Janusza na tace?

Na nie oczywiście.

--

Biznes to jest biznes, opiera się głównie na zarobku oraz rozwinięciu serwera.

A tutaj, jedyne co widzę, że chcecie stworzyć biznes aby się pobawić.

16 godzin temu, AlimentoS_YT napisał:

18.3. Zabronione jest prowadzenie rozmów na tematy religijne, rasistowskie, ksenofobiczne oraz tematy uważane powszechnie za niestosowne.
[Źródło: https://projectrpg.pl/topic/52-regulamin-serwera/ ]

Do zamknięcia ;d

[na NIE]

Miałem to pisać, aplikacja spoko i byłbym na TAK czy coś ale jednak regulamin mówi jasno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.