Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Yomenik*

nohesi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15238
Login: BezKituxD
Nick oskarżonego: Yomenik*
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki.
Data zdarzenia: 7.11.25-10.11.25 nie pamiętam dokładnie. 
Dowody: Niestety wszystkie screen'y jakiem miałem ostatnio usunąłem z komputera po tym jak gracz dostał bana.
Opis sytuacji: Na przestrzeni czasu od 7 do 10 Listopada, udzieliłem pożyczki graczowi Yomenik* na kwotę 380k którą zobowiązał się spłacić w ciągu 14 dni z oprocentowaniem wynoszącym 20% co daję łączną sumę spłaty 456k. Po tym jak masowo wpływały na niego skragi z powodu "braku spłaty pożyczk" każdy wiedział jaki będzie werdykt dlatego uznałem że pisanie kolejnej skargi nic nie zmieni bo owy gracz i tak trafi na bana, tak też się stało. Na ten moment widzę że jego sprawa się ruszyła i prawdopodobnie zostanie odbanowany, więc tą skarga chce mu po prostu przypomnieć o długu który ma u mnie. Wszystko jest w logach niestety nie mogę zobaczyć ich aż tak wstecz żeby je tu załączyć. Na przestrzeni dni które wymieniłem wyżej będzie można zobaczyć u mnie w transakcjach przelew na kwotę 380.000$ do owego gracza. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

Screenshot_1.thumb.png.f1198fd879738feaabd7c72998e7b0dc.png

• Super 4

Kwota zostaje dopisana do bana gracza. Na ten moment trwają przeprowadzone licytacje zarekwirowanych posiadłości gracza. Pieniądze pójdą na pokrycie pożyczek które wziął. Jeżeli pieniędzy nie będzie wystarczająco dużo na pokrycie zadłużeń to gracz otrzyma warunek odbanowania w zamian za ich spłatę. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.