Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xRumcajs

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 84161
Login: balon
Nick oskarżonego: xRumcajs
Powód skargi: Oszukanie w sprawie tuningu pojazdu
Data zdarzenia: 25.11.2025
Dowody: logi 
Opis sytuacji: Napisał do mnie ze sprzeda swoje 2 gruzy z bazy, spytalem sie go czy napewno chodzi o clovera i tahome. Odpisał, że tak. W tamtym momencie pokazywało, że clover ciągle gwint, lecz po tym jak go zakupiłem już go nie było. Gracz twierdzi, że to wina forum, a nie Jego więc chce werdyktu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [213] xRumcajs: informuje o skardze

Witam. Nie mam już wglądu do tej wiadomości bo przeminęła w konsoli ale wydaje mi sie, że administracja będzie miała. Przed napisaniem do ciebie byłem u Euzebiusza na demoncie. Uważam że nie jest to moja wina iż forum się nie zaktualizowało w między czasie (od demontu do sprzedaży minęło kilka minut minimum) więc dlatego też od razu nie oddałem ci pieniędzy a chciałem aby to administracja rozstrzygnęła ta sytuację. Czekam na rozwój wydarzeń 

• Haha 4

Odmiana jest niemożliwa. Z racji, iż pojazd Tahoma został już sprzedany, musimy wyrównać transakcję. @xRumcajs twoim obowiązkiem jest, informować gracza na bieżąco o zmianach w pojeździe zainteresowanego kupnem pojazdu. Baza pojazdów potrzebuje paru minut aby zmienić dane, dlatego warto również dokładnie przeprowadzić rozmowę na temat auta i jego tune.

Jesteś zobowiązany do przelania 35,000$ bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos na UID 84161 - masz na to 24 godziny.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym tutaj w wątku.

Edytowane przez copka
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.