Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XXX edycja Racing Club

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kGxZU81.png

zFnyUPg.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter z Redakcji Prasowej Project News, @v.vacat. Ostatni weekend na ProjectRPG był dość intensywny, jeśli chodzi o wydarzenie, które miało miejsce w ubiegłą sobotę i niedzielę. Serwerowy biznes Racing Club postanowił zorganizować jubileuszową, XXX edycję eventu Racing Club! Opiekę nad całym wydarzeniem sprawowały frakcje takie jak: San Andreas Road Assistance, San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department. Ja wraz z moją redakcyjną delegacją, czyli Dyrektorem @MrBeast, Kierowniczką @Veirdness, Starszym Dziennikarzem @Nitzur, Starszym Dziennikarzem @DJ_Gabrys, Starszą Reporterką @dercia oraz Starszym Reporterem @Kugi, postanowiliśmy odwiedzić miejsce wydarzenia i stworzyliśmy dla Was krótkie sprawozdanie z obu dni tego wydarzenia. Nie zabrakło emocji, sportowej rywalizacji i momentów, w których serce chciało się zatrzymać, bo każdy z uczestników walczył o zdobycie najlepszego miejsca! Oczywiście nie zapomnieliśmy zaprosić na wywiad zwycięzców eventu oraz jednego z głównych organizatorów samego wydarzenia. Chciałbym Was serdecznie zaprosić, zarówno w imieniu moich redakcyjnych przyjaciół, jak i swoim, do zapoznania się z naszą twórczością! Miłej zabawy!

CItlqE4.gif

PA0Cack.png

XXX edycja eventu Racing Club miała miejsce w minioną sobotę, 15 listopada 2025 roku oraz w niedzielę, 16 listopada 2025 roku o godzinie 18:00. Sobotni wyścig odbył się w formule Sprint, a niedzielny przyjął formułę Drift. Trasy, które zostały przygotowane dla uczestników wyścigów, nie należały do prostych, ponieważ wymagały one perfekcyjnej umiejętności jazdy w trudnym terenie oraz zręczności za kierownicą. Trasa sobotniego wyścigu przebiegała od okolic El Quebrados, kończąc na pustyno-nizinnych terenach Tierra Robada. Gracze pokonywali tę trasę za pomocą pojazdu terenowego, a konkretnie był to Huntley. Niedzielny wyścig natomiast miał miejsce w okolicach The Panopticon – miejsca znanego z pracy drwala, która jest w tej okolicy. W przypadku tego wyścigu gracze dysponowali sportowym autem, Elegy. Z tego miejsca pragniemy pogratulować zwycięzcom wyścigu, a tym, którym się nie udało tym razem, życzymy szczęścia w następnej edycji wydarzenia! W tym miejscu chciałbym Was zaprosić na część z wywiadami oraz galerią, którą przygotowali moi redakcyjni przyjaciele.

aOF21CP.png

XGwBbve.png

Zapraszam Was na pierwszą rozmowę w tym artykule. Pierwszym gościem, który został zaproszony do rozmowy, był @Tomcio., zwycięzca sobotniego wyścigu.

DJ: @DJ_Gabrys | T: @Tomcio.

DJ: Witam! Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Cześć, pewnie.

DJ: Przedstaw się naszym czytelnikom w skrócie, żeby mogli Cię lepiej poznać.
T: Witam wszystkich, jestem Tomasz, a na serwerze obejmuję rangę Moderatora oraz Mappera serwerowego. Dodatkowo jestem we frakcji San Andreas Police Department oraz w Redakcji Prasowej Project News, dla której wykonuję grafiki do artykułów lub wywiadów.

DJ: Jesteś zwycięzcą wyścigu w formule „Sprint”, który zorganizował biznes Racing Club! Jak się czujesz z tym, że stanąłeś na najwyższym stopniu podium?
T: Najbardziej cieszę się, że udało mi się utrzymać dotychczasowy tytuł zwycięzcy. To już nie pierwsza moja wygrana w evencie i można się domyślić, że wrażenia nie są takie same, jak po pierwszym zwycięstwie.

oCHOPYW.png

DJ: Chciałbyś ogólnie opowiedzieć, jak przebiegały te zawody?
T: Wyścigi odbywały się w schemacie drabinkowym 1v1, w którym zwycięzca przechodził do rundy drugiej, a przegrany opuszczał event. Cały event był dobrze zorganizowany, jedyne, co nie przypadło mi do gustu, to zdecydowanie trasa, jak i sam pojazd, lecz to nie przeszkodziło mi w zdobyciu pierwszego miejsca.

DJ: Jesteś dumny ze swojego występu?
T: Myślę, że tak. Nie wszystko zrobiłem idealnie, parę błędów zdarzyło mi się popełnić, lecz będę dążył do tego, aby w kolejnych edycjach zniwelować je do zera.

DJ: Ode mnie to tyle! Dziękuję Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Chciałbyś może jeszcze kogoś pozdrowić?
T: Przede wszystkim wszystkie osoby, z którymi miałem okazję rywalizować, całą Administrację, organizację NieTykalni, frakcję San Andreas Police Department oraz Redakcję Prasową Project News.

XGwBbve.png

Następnym, a zarazem ostatnim gościem, którego poprosiliśmy o wywiad, był Szef biznesu Racing Club i jednocześnie organizator całej imprezy, @zabson.

de: @dercia | z: @zabson

de: Hej! Z tej strony Starsza Reporterka @dercia z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś zamienić ze mną kilka słów na temat XXX edycji eventu Racing Club?
z: Jasne, z miłą chęcią. 

de: To już XXX, jubileuszowa edycja Racing Club. Jak długo trwają przygotowania takiego eventu? Czy fakt, że mamy do czynienia z jubileuszową edycją, wpływa na długość przygotowań?
z: Podczas eventów jubileuszowych staramy się przygotować dwie trasy, natomiast podczas standardowych edycji jest to jedna trasa. Planowanie nie zajmuje więcej czasu niż zwykła edycja.

de: Opowiesz nam, jak wyglądają przygotowania do takiego wydarzenia?
z: Podczas przygotowań, na pierwszym etapie, wybierana jest trasa, na jakiej będą odbywały się wyścigi. Następnie mapa trafia do frakcji, aby mogły przygotować zabezpieczenia danego eventu. Na około tydzień przed eventem pojawiają się zapisy na forum. Ostatnim etapem jest wybór pojazdu, który następuje dzień przed lub w dniu eventu.

de: Napotkaliście jakieś trudności w organizacji całego przedsięwzięcia?
z: Przygotowania nie sprawiają nam trudności. W biznesie mam doświadczonych członków, którzy potrafią dobrze realizować swoje zadania.

d50HLSj.png

de: Czy jesteś zadowolony z całościowego przebiegu eventu Racing Club?
z: Jestem zadowolony z przebiegu jubileuszowego eventu. Nie było żadnych trudności podczas organizacji, tak jak wspomniałem wcześniej.

de: Zdradzisz naszym czytelnikom, czy w przyszłości szykują się jakieś zmiany w wyścigach i eventach?
z: Planowanie jest wprowadzenie dodatkowego typu wyścigu na mniejszą liczbę graczy, natomiast na ten moment nie mogę podać szczegółów.

de: Jak oceniasz odbiór graczy co do eventów organizowanych przez Racing Club?
z: Odbiór graczy oceniam jako pozytywny. Widać podczas tych eventów, że gracze chcą rywalizować, aby wygrać. Podczas trwania eventów można również spotkać graczy na starcie wyścigu lub na trasie, którzy chcą kibicować swoim znajomym.

de: Świetnie, zbliżamy się do końca naszej rozmowy. Czy chciałbyś jeszcze coś dodać lub kogoś pozdrowić?
z: Chciałbym podziękować wszystkim frakcjom za zabezpieczenie podczas naszych eventów oraz graczom za udział. Chciałbym pozdrowić frakcję SARA, organizację Fama Et Gloria oraz Hotel California.

de: Dobrze, ślemy im wszystkim serdeczne pozdrowienia, a ja ślicznie dziękuję Ci za wywiad!
z: Dziękuję również i życzę miłego dnia!

iZBhlZz.png

DZIEŃ I

pReIHRa.gif

lrMGe6o.gif

w8Pp1wq.gif

DZIEŃ II

dcWwhYX.gif

4NsVfpG.gif

G2u26qI.gif

KsDF6Sj.png

XXX edycja eventu Racing Club z pewnością zostanie na długo w pamięci wszystkich graczy serwera ze względu na swoją unikatowość wyrażoną trwaniem aż dwa dni! Takie eventy to świetna okazja, by społeczność serwerowa zintegrowała się ze sobą i wspólnie dobrze się bawiła. Z niecierpliwością wyczekujemy następnych wydarzeń, które przygotuje dla nas Racing Club. Z tego miejsca pragnę podziękować Wam, drodzy czytelnicy, za to, że przeczytaliście nasz artykuł do końca. Zachęcam Was do pozostawienia komentarza pod postem i odsyłam Was również do zapoznania się z twórczością pozostałych członków Redakcji Prasowej Project News. Do następnego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

rfqUsiQ.png5KehMj8.pngfdeN9E7.pngHEfJ3Mc.pngdeu6AOd.pngIE1EcvT.pngWoYsqa9.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.