Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Yomenik* (spr. 16.11)

sebix936
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 40344
Login: sebix936
Nick oskarżonego: @Yomenik*
Powód skargi: Brak spłaty auta 
Data zdarzenia: 10.11.2025
Dowody: mta-screen_2025-11-03_01-35-00.thumb.png.067dcf586c9425a48f037ef2135a8d93.png
Opis sytuacji: Ogłaszałem sprzedaż pojazdu, jakim było Banshee Viper GTS 3 NS, i gracz Yomenik się zgłosił. Dogadaliśmy się tak, że daje longa i 800k na teraz oraz 3kk w raty  do 10.11.25. Po paru dniach zobaczyłem, że gracz złamał punkt regulaminu, ponieważ sprzedał pojazd, który był na raty, a kasy nie oddał. Poczekałem do końca terminu, ale pieniędzy nadal nie ma. Tyle gadał, że odda, ale widać nie można tu nikomu ufać.  Jeszcze dodam , że gracz kasę ciągle miał w obiegu i nie chciał oddać.

image.thumb.png.37735ba48756406e98d65dce50e4f8d0.png

Edytowane przez copka
  • Super 5
  • Haha 1
  • Auć 1
  • WOW! 1

Spoiler

witaj w grze, tera ty mi oddawaj 3kk

reverse 

- sebix zapomnialem sie spytac, na co wydales te 150 blik jak ci przelalem w zamian za 3kk w trade a ty wałka robisz na mnie probujesz to nie inteligentnie odzyskac ?

es.png

Edytowane przez Yomenik*
  • Haha 5

Moze gracz @Inspektorsebix93pochwali sie na co wydal 150 blik ktore otrzymal ode mnie, czy administracji nie wydaje sie podejrzane ze gracz z takim majatkiem i taka wiedza daje bez problemu banshe 3ns warte 5.5kk w zamian za longa na lampkach + 800k a reszte zarzuca bez problemu w rate po przerwie ponad rocznej gracza ?

Śliskie zachowanie z jego strony, chcial dobic deala blika dostal pare dni pozniej sie wyłamał i uznal ze on napisze skarge sobie i odzyska to co sprzedal za blika XD

• Super 2
  • Haha 4
  • WOW! 2

ziarenko prawdy w tym jest, zostalem zmuszony do tego by popasc w dlugi przez zachowanie sebixa ktory dal mi wybor, ban lub dlugi wiec wybralem dlugi by sie ratowac jakkolwiek tylko bym mogl, przepraszam wszystkich graczy ktorych zawiodlem ale nic nie jestem w stanie na to poradzic, gracz sebix mnie wrecz zniszczyl tutaj i dlatego za to mu nie popuszcze. Zrobie wszystko by to naprawic i przyznaje sie do kupna majatku

• Haha 6
  • WOW! 1

rozumiem ze sebix to jakis twoj wierny i oddany kolega, bedzie wierny i oddany do pierwszej sytuacji jak miala miejscu u mnie 

a co do kupowania masowo domkow/baz, nie przypominam sobie takiej sytuacji i chcialbym przypomniec ze sam chciales jeden z domkow moich kupic, probujesz sie teraz mscic czy bardziej wylac swoje gorzkie zale ?

• Haha 3

43 minuty temu, Yomenik* napisał:

Moze gracz @Inspektorsebix93pochwali sie na co wydal 150 blik ktore otrzymal ode mnie, czy administracji nie wydaje sie podejrzane ze gracz z takim majatkiem i taka wiedza daje bez problemu banshe 3ns warte 5.5kk w zamian za longa na lampkach + 800k a reszte zarzuca bez problemu w rate po przerwie ponad rocznej gracza ?

Śliskie zachowanie z jego strony, chcial dobic deala blika dostal pare dni pozniej sie wyłamał i uznal ze on napisze skarge sobie i odzyska to co sprzedal za blika XD

XDDDDDDD co ty gadasz człowieku 

• Super 1
  • Auć 1

W związku z brakiem spłaty w wyznaczonym czasie, gracz zostaje ukarany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy. 

Jeżeli faktycznie sprzedaż poza serwerowa miała miejsce, należy to bezzwłocznie zgłosić administracji wraz z odpowiednimi dowodami.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.