Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na GRYCU_AMG (spr. 12.12)

Danielskie
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 97137
Login: Danielskie
Nick oskarżonego: GRYCU_AMG
Powód skargi: Brak spłaty ostatniej raty za auto 
Data zdarzenia: 11.10.2025
Dowody: 
Opis sytuacji: Miesiąc temu sprzedawałem mu auto marki monroe cenę ustaliliśmy na 1,55kk pierwszą ratę dostałem potem cisza na grze nie odpisuje unika kontaktu do tego widziałem że sprzedał auto   po czym  kupił sobie nówkę funkiel traktor marki schafter w dieslu lekko używany 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

IMG_5520.jpeg

IMG_5519.jpeg

IMG_5602.png

Edytowane przez copka
  • Super 1
  • Haha 3

@Danielskie na przyszłość gdy sporządzasz z kimś umowę umieść w niej więcej informacji. W tej zabrakło mam do kiedy umowa jest i ile musi gracz Ci oddać, wszystkie te informacje są ważne i powinny być w jednej wiadomości. Wnioskuję iż, aktualna kwota powstała bazując na poprzedniej waszej wymianie w drodze negocjacji.

@GRYCU_AMG Bazując z logów oraz informacji z skargi zostało Ci do spłaty 1 050 000$. Rozumiem, że uporałeś się z sprawami prywatnymi i masz czas na spłatę w/w kwoty. Proszę o potwierdzenie tego czy wszystko się zgadza.
Dodatkowo zostaje nałożona na ciebie kara pieniężna w wysokości 77 000$ którą uiścisz na konto administracji RCON uid 30077 przelew wykonasz w banku Los Santos. W związku z złamaniem regulaminu serwera: §7 5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili, gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

Edytowane przez copka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.