Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Harnasiel

nohesi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BezKituxD
Nick oskarżonego: Harnasiel
Powód skargi: Nie zapoznanie się z dowodami, faworyzowanie zgłoszeń swoich znajomych.
Data zdarzenia: 2021-02-23 21:45:16
Dowody: https://imgur.com/a/lAJWFXk
Opis sytuacji: Supporter nie zapoznał się, lub nie dostał nawet dowodów na moją winę lecz postanowił mimo to mnie ukarać.
Gracz zgłaszający oraz supporter są w tej samej organizacji więc zapewne Harnasiel najzwyczajniej faworyzuje osoby z którymi gra, gdy Ci poproszą go o ukaranie kogoś ten bez namysłu czy weryfikacji nie sprawdza czy doszło do czynu łamiącego regulamin, tym samym moim zdaniem nie nadaję się on na rangę supportera gdyż takowa osoba powinna być bezstronna.

Dowód poinformowania suporrtera o skardze:  https://imgur.com/WjL45Eu

Witam a więc już ci odpowiadam na dwa powody przez które napisałeś skargę.

Pierwszy powód "Nie zapoznanie z dowodami": Kolego nie mogę ci dać kary bez zapoznania się z dowodami, gdy przyjąłem reporta gracz wysłał mi loga lecz po samym logu od gracza nie będę nadawał ci kary i w takim razie sprawdziłem to samemu więc kompletnie nie ma sensu oskarżanie mnie o nie zapoznanie się z dowodami. A pozatym kara została nadana słusznie wnioskując po logach które znajdują się w spoilerze poniżej.

Spoiler

image.png.9f455f0c9e01a2c13ec8caf90a534542.png

Drugi powód "Faworyzowanie zgłoszeń znajomych": Dla sprostowania gracz o nicku Alimentos nie jest moim znajomym jedynie jest liderem w organizacji w której jestem, nie rozmawiamy ze sobą ani nic podobnego, sytuacja z twoim reportem wyglądała następująco: Wchodzę na serwer widzę że jest ściana reportów do zrobienia (wtedy było ich około 10), więc zacząłem robić je od góry do dołu i w jednym z tych reportów był report Alimentosa na ciebie i tyle w temacie. Nie wiem gdzie znalazłeś tutaj jakąkolwiek faworyzacje skoro nawet takowej nie było.

4 godziny temu, Harnasiel napisał:

Witam a więc już ci odpowiadam na dwa powody przez które napisałeś skargę.

Pierwszy powód "Nie zapoznanie z dowodami": Kolego nie mogę ci dać kary bez zapoznania się z dowodami, gdy przyjąłem reporta gracz wysłał mi loga lecz po samym logu od gracza nie będę nadawał ci kary i w takim razie sprawdziłem to samemu więc kompletnie nie ma sensu oskarżanie mnie o nie zapoznanie się z dowodami. A pozatym kara została nadana słusznie wnioskując po logach które znajdują się w spoilerze poniżej.

Ukryj treść

image.png.9f455f0c9e01a2c13ec8caf90a534542.png

Drugi powód "Faworyzowanie zgłoszeń znajomych": Dla sprostowania gracz o nicku Alimentos nie jest moim znajomym jedynie jest liderem w organizacji w której jestem, nie rozmawiamy ze sobą ani nic podobnego, sytuacja z twoim reportem wyglądała następująco: Wchodzę na serwer widzę że jest ściana reportów do zrobienia (wtedy było ich około 10), więc zacząłem robić je od góry do dołu i w jednym z tych reportów był report Alimentosa na ciebie i tyle w temacie. Nie wiem gdzie znalazłeś tutaj jakąkolwiek faworyzacje skoro nawet takowej nie było.

Gdzie tu jest spam na pm? a co do bk to przeklenstwo jest zamazane *

22 godziny temu, BezKituxD napisał:

nie bylo to na pm  a dostalem za flood pm + to  byla cenzura wiec tak srednio przeklenstowo to ze kazdy wie ze to przeklenstwo nie zmienia faktu ze jest zacenzurowane 

Ale nadal to nie zmienia faktu że robiłeś flood 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.