Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na k3r0X

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tripz
Nick oskarżonego: k3r0X
Powód skargi: Nie umiejętne nadawanie kar.
Data zdarzenia: 20.02.2021
Dowody: tutaj jest skarga na mnie dostałem muta od k3r0x za prowokacje

Opis sytuacji: Witam wszystko wyglądało tak że gracz o Nicku Nizonekk Dostał muta za bk wobec mnie, Po czym napisałem mu tam są niżej logi, Według Ssuportera k3r0X jest to prowokacja według mnie nie jest to prowokacją, wspomnę ze inni piszą jak napiszesz coś na czacie to dostaniesz 10k według mnie to jest prowokacja oczywiscie dostają za to warny a nie muty, Jeśli według nawet k3roxa to było prowokacja to powinien dostać ostrzeżenie, Nie prowokuj a nie od razu muta, Ponieważ jeśli inni gracze dostają warna za to że prowokują, a ja dostaje muta bez ostrzeżenie to gdzie tu jest równe nadawanie kar ? 
7.Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Ale jeśli nie umiejętne nadajesz kary to trzeba to napisać 

(38) Tripz: jak tam
(38) Tripz: mut
(38) Tripz: ?
(38) Tripz: jest git?
(38) Tripz: to git 

Według nie go to prowokacja według mnie to tylko było pytanie   

Ps. Wysłałem reporta do k3roxa bo nie mogłem napisać Informuje cię o skardze jeszcze napisze na forum do niego 

Cześć, 

Moim zdaniem, to co napisałeś podchodzi pod prowokacje, i miałem obowiązek Cię za to ukarać.

12 minut temu, Tripz napisał:

wspomnę ze inni piszą jak napiszesz coś na czacie to dostaniesz 10k według mnie to jest prowokacja ale oni dostają za to ostrzeżenie 

Każda osoba w Administracji ma własny taryfikator, jedni dają ostrzeżenia, a jedni wyciszenia. Oczywiście to co napisałeś wyżej, również podchodzi pod prowokacje.

Czekamy na Administrację RCON. 

Jasne ale i tak powinien dostać ostrzeżenie nie prowokuj a nie od razu muta ponieważ tylko to napisałem i już więcej nic nie pisałem ale Jeśli według ciebie od razu się mutuje bez ostrzeżenia to 

Czekamy na Administrację RCON. 

Ps jeszcze usunął reakcje z skargi nizonekk te haha Pozdrawiam Nie mam ss tego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.