Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Narez

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naissik
Nick oskarżonego: Narez
Powód skargi: Faworyzacja
Data zdarzenia: 20.09.2020 - ~14:30-14:50
Dowody: Widać wszystko czarno na białym w logach administracji. Kiedy Bebek został ukarany i kiedy został odciszony.
Opis sytuacji: A więc, Bebek znowu zaczął prowokować mnie na /g, lecz tym razem on został ukarany za wyzwiska w moją stronę przez Nareza. Został ukarany mutem na 1h. Po tym cała sytuacja powinna się zakończyć, lecz jak to MikeY znowu zaczął drążyć temat, zamiast siedzieć cicho. Po mniej większej dyskusji, przyszedł Narez i powiedział, że jeżeli się nie uciszymy to każdy dostaje mute na 1h. Ok, dyskusja się zakończyła, a Narez co? Odmutował Bebeka, dając mu drugą szansę bez żadnej apelacji ani nic. Nie wiem jak to można uznać, ale dla mnie jest to jawna faworyzacja, bo gdy ja bym dostał mute i napisał apelację to raczej albo zostałaby odrzucona albo skrócona, a taki Bebek bez słowa zostaje odciszony. 

Przed chwilą, Narez napisał:

Przyznaję się tylko do jednego błędu, że po jednym słowie "pajac" dałem od razu mute zamiast warna. To był mój jedyny błąd dlatego zdjąłem nadaną karę.

Uważam, że nie jest to żadne usprawiedliwienie. Ja w wielu przypadkach za byle pierdołę dostaje bez ostrzeżenia od razu ukarany. 😉

Przed chwilą, Naissik napisał:

Uważam, że nie jest to żadne usprawiedliwienie. Ja w wielu przypadkach za byle pierdołę dostaje bez ostrzeżenia od razu ukarany. 😉

Na pewno nie ode mnie, zawsze daje 2 szanse przy takich sytuacjach, dlatego zdjąłem to karę. Więcej nie mam do powiedzenia, czekam na rozpatrzenie przez administracje RCON. Moje wytłumaczenie to po prostu to że popełniłem błąd i od razu nadałem karę bez ostrzeżenia kiedy zawsze daje najpierw warna.

Nie ma powodu, dla którego można określić tę sytuację faworyzacją. Każdy z administracji stosuje kary wg. własnej oceny, a jeżeli jest tak jak wyżej zostało napisane, to tym bardziej.

Kryterium nadawania kar pozostawiamy administracji. Absolutnie nie dziwi mnie to, że otrzymujesz bardziej dotkliwe kary, skoro one na Ciebie nie działają i dalej robisz to samo.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.