Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Volenir

Hiroszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hiroszek
Nick oskarżonego: @Volenir
Powód skargi: Faworyzacja
Data zdarzenia: 19.02.2021
Dowody: 

Spoiler

image.png.390f994ff52f2220eb8a4cef230bb0dc.png

Opis sytuacji: Pani Volenir nadaje mi punkty za "oczernianie" - gdy robi to jedna z koleżanek administracji nie reaguję - gdy piszę skargę aby ktokolwiek zareagował - odpisuje, że nie złamał żadnego punktu regulaminu. Co równa się z faworyzacją i brakiem jakiejkolwiek kompetencji. Proszę o degradację, najlepiej do gracza. Nie pozdrawiam.

Edit: Według twojej logiki to mogę sobie wstawić coś pokroju napisu "VOLENIR TO KUR*A" (Oczywiście nie bierz tego personalnie kumplu) na banner i nie złamie regulaminu? Bo wstawiłem to na banner a nie w poście?

image.png

Cześć, tu Volenir, pan*.

Chciałbym zauważyć, że Twoje oczernianie było ukarane punktami nie bez powodu - są na to dowody na forum i absolutnie nie widzę powodu, aby nie ukarać tak absurdalnego określenia, jakim się posłużyłeś, zarzucając całej Administracji RCON faworyzację i rzekomy brak działania pod pretekstem jeżdżenia z konkretnym graczem na "G". Ot to jest cała motywacja mojej kary w stosunku do Ciebie i uważam, że została ona nadana słusznie.

Odnosząc się do koleżanki administracji - kto, kiedy, gdzie i jak? Kim jest owa koleżanka, co zrobiła i kiedy? W tym momencie mógłbym to nazwać oszczerstwami, bo nie przedstawiłeś żadnego dowodu w tym wątku, aby to potwierdzić.
Mój osobisty komentarz po napisaniu całego postu: Sądząc po takcie wypowiedzi głównej, a zwłaszcza pierwszych dwóch wyrazach, to koleżanką oskarżający mógł określić gracza oskarżonego w owej skardze i wciągniętego w ten cały proceder, co mogłoby wskazywać na wysoką arogancję i ignorancję.

Cała skarga to lament o odrzuconą (słusznie) skargę na gracza, który wstawił słowa oskarżającego, za które otrzymał punkty, w formie grafiki na forum na swoim profilu w tło, co później zostało usunięte. O to ta cała burza (a przynajmniej tak mi się wydaje - choć może się mylę i zostaną mi zarzucone dodatkowe czyny? kłamstwo? totalna niekompetencja? (FAWORYZACJA)2?).

Wydaje mi się również, że oskarżający motywując się pisząc tę skargę był również roztrzęsiony tym, że nie zostały wykonane (niejako) żądania po jego myśli, tłumacząc to, że działając w ten sposób (link do skargi niżej) wkładasz sobie w usta słowa osoby, którą naśladujesz. Dlaczego tak sądzę? Otóż owe zdjęcie zostało wstawione - jak sam oskarżony w tamtej skardze (link niżej) tłumaczy, w celach humorystycznych, gdyż był w pełni z tą sprawą powiązany (oczernianie w sprawie jeżdżenia z nim przez administrację RCON na "G") - jednak zostało to zinterpretowane przez oskarżającego jakoby on sam oczerniał i nie poniósł konsekwencji. 

Z góry dziękuję za napisanie skargi. Dziękuję również za odczytanie mojego wpisu.
Pozostaję otwarty do ewentualnej dyskusji, choć myślę, że wszystko już wyjaśniłem i nie mamy już o czym gadać.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew administracji wyższej (choć takowej nie ma), bądź jednego z moich kolegów (im też zostanie zarzucona faworyzacja w przypadku braku wykonania żądań?),
Volenir

*Tak de facto to jestem mężczyzną, ale nie wdawajmy się w jakieś niesnaski, każdy może się pomylić, choć myślę, że wymaga to sprostowania.

Link do wymienionej wyżej skargi:

Cytat

Chciałbym zauważyć, że Twoje oczernianie było ukarane punktami nie bez powodu - są na to dowody na forum i absolutnie nie widzę powodu, aby nie ukarać tak absurdalnego określenia, jakim się posłużyłeś, zarzucając całej Administracji RCON faworyzację i rzekomy brak działania pod pretekstem jeżdżenia z konkretnym graczem na "G". Ot to jest cała motywacja mojej kary w stosunku do Ciebie i uważam, że została ona nadana słusznie.

Kurczę no, byłem w administracji i za każdym razem jak specowałem Sky'a widziałem jak siedzi z panem ukashem na "G" w pojeździe (często również odpisywał - więc nie był to afk) bądź afczy od X godzin w bazie administracji. 
No wątpię, żeby pisał jeden skrypt od X godzin i nawet nie sprawdził czy działa, jak działa etc. W dodatku wstawił bym tu screena jak napisał mi na discordzie, że od połowy stycznia będzie "Jak rakieta" z serwerem - tym czasem jego ostatnia aktualizacja była 6 grudnia... Również prosząc was o wysłanie śmiesznych opisów z przewodnika pod "F1" - aby je zaktualizować - nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - a ten domyślam się że nie jest zaktualizowany do dzisiaj.

Indor jeżeli nie jeździł swoimi pojazdami czy łodziami które mają 9999 pojemności to strzelał z kałacha na DM. Chociaż swoje obowiązki również wypełnia - nie licząc biznesów bo to żenada xD.

Do Ciebie osobiście nic nie mam, bo robiąc grafiki serio można stać afk przez X godzin - jednak robisz to w osobnym programie a nie grze.

Najbardziej w waszym zespole wykazuje się Polak co widzą chyba wszyscy gracze, nie umie wszystkiego na 100%, ale bądźmy szczerzy - kto umie?

Edit: Również dodam, że chyba zarzucając wam brak zainteresowania wielu wątków na forum miałbym rację - prawda?

Cytat

Odnosząc się do koleżanki administracji - kto, kiedy, gdzie i jak? Kim jest owa koleżanka, co zrobiła i kiedy? W tym momencie mógłbym to nazwać oszczerstwami, bo nie przedstawiłeś żadnego dowodu w tym wątku, aby to potwierdzić.

Jak już na początku zauważyłeś - ciebie też zaznaczyłem jako "Pani" - chodziło oczywiście o ukasha który powiela treści (według ciebie) obrażające was - chociaż jak dla mnie to szczera prawda 🙂

Cytat

Cała skarga to lament o odrzuconą (słusznie) skargę na gracza, który wstawił słowa oskarżającego, za które otrzymał punkty, w formie grafiki na forum na swoim profilu w tło, 

Nie wiem czy słusznie, to już twoja kwestia - jak dla mnie to głupie myślenie. (Dla przykładu mógłby ktoś wstawić post na forum że pan X jest (bardzo dużo wulgaryzmów). Gdybym to wstawił na banner bardzo szybko wyłapał bym punkty, lub takowy został by usunięty.)

Cytat

co później zostało usunięte.

Niestety, ale gdybym publicznie zwyzywał prezydenta - a ktoś by to zgłosił - mimo usunięcia tego nadal mógłbym ponieść konsekwencję. Jak by nie patrzeć - Sky jest takim serwerowym "prezydentem".

Cytat

O to ta cała burza (a przynajmniej tak mi się wydaje - choć może się mylę i zostaną mi zarzucone dodatkowe czyny?

Poza tymi na samej górze nie, "burza" jest bardziej próbą pokazania ludziom co tu się dzieje - ponieważ niektóre rzeczy są śmieszniejsze jak w cyrku. Nie uznaj tego za "oszczerstwo" bo dużo osób która odeszła z administracji czy samego serwera przytaknie, nawet niektórzy supporterzy którzy są aktualnie w administracji mają takie zdanie. Mimo to cieszę się, że nie dostałem argumenty "Nie graj" lub "wyjdź".

Cytat

Otóż owe zdjęcie zostało wstawione - jak sam oskarżony w tamtej skardze (link niżej) tłumaczy, w celach humorystycznych,

Również głupie myślenie, jeżeli kogoś obrażę - a następnie napiszę że to "w celach humorystycznych" to nadal powinienem za to ponieść konsekwencję.

Spoiler
Cytat

nie poniósł konsekwencji. 

Na żadną odpowiedź nie liczę - apeluję jednak o to by nie zostało to "zakopane".
Gdzie moje cholerne latte :(?

Administracja RCON to nie roboty  i też czasami lubimy sobie pojeździć z kimś i zwyczajnie pogadać lub załatwiać sprawy serwerowe w których gra jest po prostu tłem.
Co do aut z zmienionymi pojemnościami to do nich ma tylko dostęp administracja RCON.
A co do tej niby "faworyzacji", jedyne co tu widzę to twoje niezadowolenie z wyniku skargi na tamtego gracza.
Odrzucam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.