Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Mr_Guzik.

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

OCFFuOk.png

mSu4qkK_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dzień dobry Drodzy Czytelnicy! Ja jestem @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News. W swoim dzisiejszym poście pragnę was bardzo serdecznie zaprosić do przeczytania wywiadu z graczem, którego z pewnością mogliście spotkać na służbie w ramach frakcji SAMD. Moim gościem jest @Mr_Guzik, a nasza rozmowa pozwoli Wam poznać go nieco lepiej! Zapraszam Was do przeczytania naszej rozmowy!

LKZ38Vt_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

V: @v.vacat | M: @Mr_Guzik

V: Dzień dobry! Jestem @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś ze mną porozmawiać? 
M: Hej! Jasne, mógłbym z Tobą porozmawiać!

V: Bardzo mnie to cieszy! Naszą rozmowę chciałbym zacząć od prośby, mianowicie czy zechciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom? Podaj, nam proszę jakieś ciekawe informacje o sobie. 
M
: Nazywam się Jakub, lecz również posługuję się pseudonimem Guzik. Mam 24 lata, pochodzę z województwa małopolskiego, a konkretnie z Krakowa. Mam również kilka zainteresowań, a są to między innymi komputery, mechanika pojazdowa oraz enduro rowerowe.

V: Enduro rowerowe... mógłbyś rozwinąć tę kwestię? Brzmi dość interesująco, dlatego chciałbym, byś rozwinął ten wątek.
M: Moja zajawka na Enduro rowerowe wzięła się poprzez oglądanie tegożto rodzaju wyczynów na portalu Youtube. Nie będę ukrywać, że zaciekawiło mnie to, dlatego też postanowiłem spróbować swoich sił w tym. Moim głównym celem są równe zjazdy po trudnych trasach oraz downhille. 

AdymD5n.gif

V: Jak zaczęła się twoja przygoda z ProjectRPG? Dlaczego wybrałeś akurat ten serwer? 
M: Moja przygoda z ProjectPRG zaczęła się już 5 lat temu. Początkowo grałem na innym serwerze, aktualnie nieistniejącym już serwerze CalmStory, lecz decyzją właścicieli ich projekt został zamknięty. Po tym wydarzeniu miałem 2-3 miesięczną przerwę od MTA, bo nie miałem miejsca, w którym mógłbym grać. W pewnym momencie znalazłem PRPG poprzez mojego kolegę i od tamtej pory jestem stałym członkiem społeczności, gram bez przerw i sama gra sprawia mi dużo przyjemności.

V: Jak planujesz swój dalszy rozwój na serwerze PRPG?
M: Nie mam w planach jakiegoś szczególnego rozwoju. Na ten moment chcę zostać jedynie we frakcji SAMD, a w przyszłości rozważę dołączenie do jakiegoś biznesu, by mieć również jakieś zajęcie poza służbą, lecz to jest na ten moment jedynie w sferze moich planów do zrealizowania w przyszłości.

59eq2CV.png

V: Jak można zauważyć, jesteś na serwerze od 2020. Co trzyma cię tak długo w społeczności serwera? 
M: Sam serwer, ponieważ jest to pierwszy serwer, który wyróżnia się możliwością rozwoju swojej postaci na tle konkurencji. Mogę rozwijać swoją postać w poszczególnej frakcji bądź biznesie, gdzie mogę zbudować swój serwerowy wizerunek bądź zyskać sławę. Chciałbym w przyszłości spróbować swoich sił w administracji, lecz szanse na to są bardzo niskie.

V: Chciałbyś powiedzieć naszym czytelnikom, co wchodzi w skład twojego majątku na PRPG? Jakie posiadasz auta, nieruchomości?
M
: Posiadam dwa pojazdy na serwerze. Pierwsze auto to Stanier Marauder Aero, prawie zrobiony tak jak sobie wymarzyłem, ale brakuje do niego jeszcze zestawu torowego i w sumie tyle. Drugie auto, które posiadam to Feltzer STR. Na ten moment jest nieco skromniej pod kątem tuningu, bo brakuje zestawu torowego, jak i dwóch mniejszych rzeczy. Jeśli chodzi o nieruchomość, to jestem w posiadaniu świetnej willi w Los Santos, a konkretniej w dzielnicy Temple.

V: Pozwolę sobie zwrócić uwagę na czas, który spędziłeś na serwerze. Jest to ponad 3840 godzin! Robi wrażenie. W jaki sposób spędzałeś ten czas na serwerze? Czy udało Ci się nawiązać jakieś znajomości przez ten czas? 
M
: Oczywiście. Nawiązałem dużo znajomości, głównie poprzez pobyt we frakcjach. Byłem w kilku serwerowych frakcjach. Najdłużej byłem w SATC, bo ponad rok, co pozwoliło mi na poznanie wielu koleżanek oraz kolegów. Po moim pobycie w SATC byłem również we frakcji SAFD, do której dołączyłem na samym początku swojej przygody z Projectem. Mogę śmiało powiedzieć, że w każdej wspomnianej przeze mnie frakcji mam kogoś znajomego, z którym utrzymuję kontakt do tej pory. 

V: Czym była spowodowana zmiana frakcji przez Ciebie? Czy był jakiś szczególny powód twojego odejścia z SAFD, a następnie z SATC?
M
Nie. Po prostu potrzebowałem zmiany, stąd moja decyzja o wstąpieniu do SATC. Praca w tej frakcji nie jest problematyczna, bo jedynie zawoziłem osoby z punktu A do punktu B. Bardzo mi się podobała praca w SATC.

V: Jak oceniasz swoją dotychczasową pracę na rzecz frakcji SAMD?
M: Na to pytanie ciężko mi subiektywnie odpowiedzieć. Moją pracę mógłby ocenić jedynie zarząd SAMD, lecz sobie mogę śmiało wystawić ocenę 7/10.

V: Dlaczego zdecydowałeś się na frakcję SAMD?
M: Wybrałem frakcję SAMD, ponieważ chciałem spróbować swoich sił w byciu ratownikiem medycznym. Chciałem zobaczyć, jak wygląda ratowanie i wyjazd na akcje RP. Aktualnie we frakcji jestem od miesiąca, a dokładnie na stanowisku EMR III. Jest to frakcja, w której mam ochotę zostać na dłużej, bez zmiany na inną.

6noQ1eY.gif

V: I tym pytaniem doszliśmy do końca naszej rozmowy. Czy masz ochotę kogoś pozdrowić bądź przekazać jakieś dobre słowo społeczności serwera?
M: Chciałbym bardzo pozdrowić cały zarząd SAMD, a szczególnie @Szender za to, że dał mi szansę pobytu w SAMD. Pozdrawiam również @DJ_Nadia oraz całą społeczność ProjectRPG.

V: Dziękuję Ci za świetną rozmowę! Pozdrawiam Cię ciepło!
M: Dziękuję również za rozmowę!

KsDF6Sj_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dziękuję Wam, moi drodzy czytelnicy, że dotarliście do końca tego wywiadu. Mam nadzieję, że moja praca Wam się podobała! Z tego miejsca również pragnę Was zaprosić do zapoznania się z twórczością moich współpracowników z Redakcji Project News!

NFAS945_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dla Redakcji Prasowej Project News:
ivgFb8k.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez v.vacat
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.