Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Dyrektorem Redakcji - Kierownikk

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

haVOtoA.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników po długiej przerwie. Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Po mojej długiej nieobecności przychodzę do was z dość w sumie wyjątkowym wywiadem jakby nie patrzeć, bo dziś mam dla was przygotowany wywiad z naszym Dyrektorem Redakcji, a mianowicie z panem @Kierownikk.
Jest on, jak już wspomniałem 
Dyrektorem Redakcji Prasowej Project News, był w paru frakcjach serwerowych oraz przynależy do organizacji Immortal Dynasty. Dziś oczywiście dowiemy się trochę więcej o Kierowniku i o jego rozgrywce na serwerze. Weźcie coś sobie ciepłego do picia, przygotujcie słodki słodycz i już przechodzimy do dzisiejszego wywiadu!

LKZ38Vt.png

DJ: @DJ_Gabrys | K: @Kierownikk

DJ: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys  z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu dla naszych czytelników?
K: Witaj @DJ_Gabrys oraz wszyscy czytelnicy, z tej strony Dyrektor Redakcji Prasowej Project News! Chętnie udzielę ci wywiadu!

DJ: Super! W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
K: No to raz jeszcze witam! Jak wiecie bądź też nie mam na imię Michał i w kwietniu tego roku skończyłem 18 wiosen, a 3 tygodnie temu udało się mi zdobyć uprawnienia do prowadzenia pojazdów mechanicznych, albo krócej prawo jazdy kategorii B. Jak niektórzy wiedzą pochodzę z dość małej wioski w centralnej Lubelszczyźnie. Na co dzień uczęszczam do Technikum na kierunku Technik Informatyk i udało mi się jak na razie osiągnąć kwalifikację INF.02. Jestem osobą, która lubi spokój i porządek, jest kulturalna i wręcz uwielbia pomagać innym. Interesuje się fotografią (szczególnie uwielbiam zorze polarne, które są pięknym i niekoniecznie znanym zjawiskiem, w tej galerii zobaczycie parę z nich: (https://imgur.com/a/zorze-9n7dqRE) muzyką, rolnictwem, motoryzacją i informatyką. Tak po krótce to chyba tyle.

L8JFCyQ.gif

DJ: Jak zaczęła się twoja rozgrywka na ProjectRPG i kiedy?
K: Bardzo dobre pytanie, kiedy zaczęła się moja rozgrywka na ProjectRPGhmm... Pamiętam to, jakby było dzisiaj. Pewnego pięknego popołudnia w 2023 roku, a dokładniej to moich 3 znajomych (@Wisnia5, @Dwusuwowiec, @Wilcz3k) namówili mnie, abym pobrał i zainstalował GTA:SA i MTA oraz przyszedł tu na serwer. Początkowo zakładałem, że niezbyt mi się spodoba i po jakichś 2/3h zrezygnuje i będzie po wszystkim. Jak widać, moje przewidywania się nie sprawdziły, dość szybko wkręciłem się w pracę magazyniera, gdzie uzbierałem pieniądze na swój pierwszy pojazd oraz punkty RP do pracy na kosiarkach i to właśnie ona stała się przez następne 20/30h moim domem, później wraz z zakupem pierwszego poważniejszego autka, dołączyłem do mojej pierwszej organizacji, była to Arizona prowadzona wtedy przez @Perfekt, @Dziadek.Bogdan oraz @Krewo, gdzie spędziłem sporą ilość czasu i wtedy wdrożyłem się już na dobre w serwer.

DJ: Na serwerze przegrałaś łącznie prawie 1120 godzin. Jak wspominasz ten czas na serwerze?
K: Hmm... 1120h w 2.5 roku, trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie, czy to dużo, czy nie, oraz czy dobrze spędzony czas, czy nie. Odpowiedź jest prostsza, niż się wydaje. Dla mnie 1120h to jest dosyć dużo, nie spodziewałem się, że będę w stanie „Wbić” 100h, a tutaj jest ponad 11 razy tyle. Co do tego, czy dobrze spędzony czas, czy nie, to najzwyczajniej w świecie nie do końca, z jednej strony poznałem wiele ciekawych i pozytywnych osób takich jak Ty Gabrysiu, @MrBeast, @Veirdness, @Sebix79_Game, @Anon4, @nitkoskaa_, @Kugi, @MING, @Cube, @boobiesmmm, @Mr.Maklo i tak mógłbym wymieniać w nieskończoność, ale z drugiej strony wolałbym w tym czasie zrobić coś bardziej pożytecznego, niż siedzenie przed ekranem i klikanie w klawiaturę.

DJ: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
K: Mój majątek to aktualnie NRG-500 i Fortune na bodykicie Rocket Bunny oraz 790k w bankomacie, łącznie wychodzi coś ok. +/- 2.3-2.5kk.

JJTTCkd.gif

DJ: Jesteś członkiem organizacji Immortal Dynasty. Czy chciałbyś opowiedzieć, co wyróżnia organizację Immortal Dynasty spośród innych organizacji na serwerze?
K: Zgadza się, jestem członkiem organizacji Immortal Dynasty, na jej temat nie mogę powiedzieć nic oprócz pozytywów. Sam pomysł wymagania 18 lat i prowadzenie przez zgrany zespół liderów na czele z @MING to jest coś wspaniałego. Wymóg wieku sprawdza się, gdyż w tej organizacji nie znajdziesz, aż tak dużo dziecinnych zachowań. Dodatkowo muszę wspomnieć o tym, że jako organizacja posiadamy bota autorstwa @Kugi na Discordzie, który automatyzuje i ułatwia pracę. Ogólnie organizacja godna polecenia.

OHUbjtI.png

DJ: Przejdźmy do tematu frakcji. Miałeś kiedyś okazje pracować w strukturach jakieś frakcji?
K: Moja historia z frakcjami sięga maja/czerwca 2023 roku, kiedy to dołączyłem do frakcji San Andreas Fire Department, przeszedłem proces akademii, lecz z powodu wyjazdu na wakacje nie byłem w stanie podejść do egzaminów, przez co byłem zmuszony odejść. Druga moja styczność z frakcją miała miejsce pod koniec sierpnia tego samego roku, wtedy to napisałem wraz z @Wisnia5 podanie do frakcji San Andreas Road Assistance. Przeszliśmy tam pomyślnie proces akademii i zdaliśmy egzamin, przez co staliśmy się pełnoprawnymi pracownikami frakcji. Niestety pod koniec września wystąpiły u mnie problemy z internetem, przez co byłem zmuszony odejść, po tym dałem sobie spokój z frakcjami. Moje dwie ostatnie przygody z frakcjami to były krótkie epizody w San Andreas Medical Department oraz ponownie w San Andreas Road Assistance.

OHsL4TO.gif

DJ: Teraz czas na biznes. Jesteś aktualnie Dyrektorem w naszej kochanej Redakcji Prasowej Project News. Możesz powiedzieć, jaka była twoja reakcja, że nagle awans z "Kierownika" na Dyrektora?
K: Też was kocham... Zgadza się, jestem Dyrektorem Redakcji Prasowej od 8 maja 2025 roku, do tej pory pamiętam, jak z @Suzannee żartowaliśmy, że tego dnia nastąpiły dwa wielkie wybory, jeden to nowy papież, drugi zaś mój na stanowisko lidera. Jaka była moja reakcja? Powiem ci, zdziwiłem się. Było to tak, oglądamy ze znajomymi na Discordzie stream'a z konklawe z wyboru papieża, w pewnym momencie zauważyłem 2 powiadomienia na wcześniej wspomnianej aplikacji. Wszedłem, aby sprawdzić od kogo, patrzę, a tu @Suzannee pyta, czy mam chwilę wolnego czasu, aby porozmawiać, więcej zdradzać nie mogę, gdyż obowiązuje mnie tajemnica zarządowa.

DJ: Dobrze ci się z nami współpracuje?
K: Czy dobrze? Nie powiedziałbym... Współpracuje mi się z wami fantastycznie! Jako Redakcja spisujecie się na medal, spełniacie swoje obowiązki w odpowiedni sposób i nie widzę żadnych zastrzeżeń do waszej pracy. Przy okazji tego, że jest ciągle otwarta rekrutacja, zapraszam wszystkich czytelników! Pozwolę sobie tutaj aż takowy link zamieścić: https://projectrpg.pl/topic/140281-rekrutacja-do-redakcji-prasowej-project-news-październik25/

RQYkyPV.gif

DJ: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad! To by było na tyle z mojej strony. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
K: Nie będę oznaczał połowy serwera, więc powiem krócej. Pozdrawiam cały mój biznes Project News i organizację Immortal Dynasty oraz wszystkich tych, których spotkałem na swojej drodze. Co chciałbym przekazać całej społeczności ProjectRPG? Polecę klasykiem: „I na miłość Boską, ludzie, lubcie się trochę bardziej” - Stach Japycz, Ranczo S10E13.

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!
A i bym zapomniał! Zapraszam do składania podań do Redakcji Prasowej Project News. Rekrutacja jest jeszcze otwarta! Zapraszamy. ❤
(Link powyżej)

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

eUzNlKB.pngyvgZYhZ.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 12
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.