Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Grycu (spr. 13.10.2025)

ElKoton
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 101215
Login: 7cycu7
Nick oskarżonego: Grycu
Powód skargi: brak spłaty w ciągu wyznaczonego terminu
Data zdarzenia: 6/25/2025 19:38
Dowody: 

wysyłam ss
Opis sytuacji: dnia 26.06 pożyczyłem 95k  do okresu 25.08 graczowi "Grycu" w tym czasie zepsuł mi się laptop więc nie mogłem zabardzo odebrać kasy choć UID pamiętałem więc mogłem mu wysłać choć on w tym czasie ani razy się do mnie nie odezwał w tej sytuacji. Pisze dopiero teraz ponieważ mam naprawionego laptopa 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: dowód wyśle w następnej wiadomości

grycu.png

Edytowane przez copka

@7cycu7.AMG Udzielając pożyczki na dwa miesiące złamałeś regulamin serwera: §7  7. Czas trwania umowy oraz umowy ratalnej/pożyczki może wynosić maksymalnie 30 dni. W związku z tym zostaje nałożona na ciebie kara pieniężna  w wysokości 10 000$ którą uiścisz na konto administracji RCON (uid: 30077). Masz czas na spłacenie jej do 13.10.2025 jeśli czasu Ci nie wystarczy to go przedłużymy.

Edytowane przez copka
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.