Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - I edycja gali organizacyjnej Blood Fight

Anon4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

loXws66.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy Czytelnicy! Z tej strony Starszy Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News! W tym artykule razem z kolegami z redakcji Dyrektorem @Kierownikk oraz Reporterem @Ig0r.. Przedstawimy wam odbytą dnia 22.09.2025 I edycję gali organizacyjnej Blood Fight oraz przedstawimy wam wywiad z uczestnikami gali. A także z samym organizatorem. Zapraszam do przeczytania!

PA0Cack.png

I edycja gali organizacyjnej Blood Fight, odbyła się dnia 22 września 2025 roku o godzinie 18:00. Na gali były 2 frakcje, San Andreas Police Department oraz San Andreas Medical Department, dbające o nasze bezpieczeństwo. Gala trwała cztery godziny, a każdy z uczestników był zobowiązany wpłacić kaucję o wysokości $5,000. Po gali kaucja została zwrócona.

A oto karta walk I edycji gali organizacyjnej Blood Fight:

boyzz vs .Eclipse
Inspektor Familia vs Vanguard Force
Ekipa ONTF vs Ekipa Dyszla
Star Corporation vs Tokyo Tanijku
Kotlownia vs 90's Midnight Racing
Route 66 vs Immortal Dynasty

A podium prezentowało się tak:

1Boyzz
@Gash, @lunek, @EndriuK
290's Midnight Racing
@Wisniu, @smacznakawa, @Aron2077
3Tokyo Tanijku
@Xenton, @tomsesik, @majsterxd/ @MaKaRoNi

Gratulujemy zwycięzcom organizacji oraz życzymy dalszych sukcesów. A dla tych, którzy nie znaleźli się na podium, życzymy powodzenia następnym razem.

wAGxs68.gif

XGwBbve.png

Na wstępie wywiad z organizatorem gali @vercy, został on przygotowany przez Reportera @Ig0r..

8Rsu7Ta.png

Ig: @Ig0r. | V: @vercy

Ig: Witam, Reporter @Ig0r., z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań odnośnie do gali organizacyjnej Blood Fight?
V: Hej, pewnie.

Ig: Jak oceniasz przebieg całego wydarzenia, jako jego organizator?
V: Gala przebiegła tak jak powinna, jedynie nie wiedzieliśmy, że tyle nam ona zajmie, ogólnikowo mówiąc, wszystko poszło gładko i jesteśmy zadowoleni z przebiegu wydarzenia.

Ig: Czy w trakcie tej gali wydarzyło się coś, co szczególnie zapadło Ci w pamięć?
V: Tak jak wspomniałem wyżej, nie braliśmy pod uwagę, że gala, która planowo miała trwać około godzinę będzie trwać lekko ponad 3, jedynie to zapadło mi w pamięć.

Ig: Ile trwają przygotowania do organizacji takiego wydarzenia? Czy taka obecność graczy jest dla Ciebie zadowalająca?
V: Nie jest to nic skomplikowanego i długo nam to nie zajmuje. Planowanie wydarzenia, przygotowanie nagród, wstawienie tematu na forum i finalizacja wydarzenia, powiedzmy, że całość trwa około dwóch tygodni, a co do drugiego pytania — jesteśmy bardzo zadowoleni, nie spodziewaliśmy się tak wielkiej ilości osób podczas gali i to jest na pewno sukces.

Ig: Jak wygląda koordynacja takowego wydarzenia ze strony organizatora?
V: Tak jak wyżej — planowanie wydarzenia, przygotowanie nagród, wstawienie tematu na forum i finalizacja wydarzenia, po gali dostarczenie wszystkich nagród dla zawodników i ogłoszenie wyników na forum, a podczas gali wraz z pracownikami staramy się dostarczyć jak najwięcej pozytywnych emocji poprzez walki czy inne aktywności, tak w skrócie.

Ig: Dobrze, moje pytania się skończyły. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić od siebie?
V: Pozdrawiam wszystkich

Ig: Dziękuję Ci za wywiad, życzę wszystkiego dobrego, do widzenia.
V: Dzięki również, wzajemnie i do zobaczenia.

XGwBbve.png

A teraz zapraszam na wywiad z uczestnikiem @Patik00*dm, przygotowany został przez Reportera @Ig0r..

Sbbohsh.gif

Ig: @Ig0r. | P: @Patik00*dm

Ig: Witam, Reporter @Ig0r.. Z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań odnośnie do gali organizacyjnej Blood Fight?
P: Witam, z tej strony EMT II @Patik00*dm z San Andreas Medical Department. Chętnie odpowiem na twoje pytania.

Ig: Jak oceniasz przebieg wydarzenia, ze strony pracownika SAMD?
P: Całe wydarzenie oceniam pozytywnie, pierwsza odsłona gali organizacyjnej, coś nowego czego jeszcze nie było, poza tym jako pracownik SAMD nie nudziłem się. Gala była ciekawa, zawodnicy stoczyli łącznie masę walk, w których trakcie był ogrom emocji oraz dopingu.

Ig: Czy w trakcie tej gali wydarzyło się coś, co szczególnie zapadło Ci w pamięć?
P: Tak, zapadła mi w pamięć sytuacja gdy, członek organizacji Inspektor Familia został sam na 2 członków organizacji Vanguard, a członkowie Vanguardu mimo przewagi liczebnej pojedynek przegrali.

Ig: Jakie jest twoje zdanie na temat całej organizacji takowego wydarzenia?
P: Tak jak już wcześniej wspominałem, jest, to coś nowego czego jeszcze nie było, jestem za, chciałbym w przyszłości zobaczyć kolejną odsłonę takiego wydarzenia.

Ig: Jakie były twoje obowiązki w trakcie całego tego wydarzenia, czy uważasz, że wypełniłeś je w stu procentach?
P: Jako pracownik SAMD moim głównym zadaniem było, zabezpieczenie gali ze strony medycznej, do moich zadań między innymi należało, leczenie graczy bądź udzielenie pomocy medycznej w innym przypadku, uważam, że wypełniłem te obowiązki w 100%.

Ig: Dobrze, moje pytania się skończyły. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić od siebie?
P: Tak, chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD Oraz organizacje Inspektor Familia.

Ig: Dziękuję Ci za wywiad, życzę wszystkiego dobrego, do widzenia.
P: Dziękuję, również życzę miłego dnia.

XGwBbve_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Wywiad z przedstawicielem wygranej organizacji boyzz @lunek, został on przygotowany przez Reportera @Ig0r..

28OA1x6.gif

Ig: @Ig0r. | L: @lunek

Ig: Witam, Reporter @Ig0r.. Z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań odnośnie do gali organizacyjnej Blood Fight?
LHej! Jasne, mogę odpowiedzieć na kilka pytań.

Ig: Jak wrażenia po wygraniu całego wydarzenia?
L: Mega, zabawa przednia, gala bardzo fajnie wypadła.

L: Szczerze mówiąc, to chyba nie, nie licząc incydentu, którego spotkał @yellowpreston.

Ig: Jakie jest twoje zdanie na temat całej organizacji takowego wydarzenia?
L: Cała organizacja wydarzenia wypadła całkiem w porządku, minusem było raczej tylko to, że niektórzy funkcjonariusze zakuwali w kajdanki zawodników, którzy wchodzili do ringu.

Ig: Czy osoby reprezentujące organizacje boyzz podczas wydarzenia twoim zdaniem spełniły swoje zadanie?
L: Wygraliśmy galę, więc oczywiście, że spełnili swoje zadania — spisali się chłopaki.

L: Rozumiem, chciałbym pozdrowić @fornek.@nvs@hks, @Zbychuu@Gash@EndriuK@melex1337@Testosteron@Skopson, @hardmacus oraz mój kochany @hero21.

KsDF6Sj.png

Dziękuję wam za uwagę, Wy czytaliście artykuł nt. I gali organizacyjnej. Był z wami Starszy Publicysta @Anon4 oraz Reporter @Ig0r.. Miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xRepIhM.pngiTO1VF6.pnggZopzSB.png IlJsmeC.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.