Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zapytanie co do posiadłości

Piston

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie, pisze oto tą wiadomościa z zapytanie a nawet UWAGĄ ponieważ posiadam tuner programowego w Las Venturas Come-A-Lot i sprawa wygląda tak że gracze prywatnymi autami, frakcje oraz gracze na pracach dorywczych bardzo skracają przez mój teren. Postanowiłem zrobić bramę z aut lecz uświadomił mi to pewny Suporter którego pozdrawiam serdecznie za jasne wytłumaczenie sytuacji i sprawną pomoc ale wracając postawiłem następnym razem auta z PRZEJAZDEM lecz zostałe mi one usunięte. Następnie postawiłem randomowo auta tak by był normalny przejazd przez oto teren ale znowu zostały mi usunięte i dlatego teraz chce się dowiedzieć dlaczego nie mogę sobie postawić randomowo auta na mojej posesji z możliwością przejazdu tylko zostają one usunięte przez najprawdopodobniej przez innego administratora. Na forum mam ss z wyznaczonej posiadłości więc dlaczego nie moge ustawić sobie auta jak mi się podoba (nie robią żadnej blokady/bramy z aut) tylko ktoś mi je ciągle wytepuje dla mnie jest to absurdalne ponieważ nikomu to nie przszkadza a gracze tylko i wyłącznie skracają ta droga wiec licze na pozradną odpowiedz.(mam klipa z tego jak ustawione były pojazdy i kolega normalnie przejeżdza ale oczywiście ktoś mi je wytepał, mam tez ss z całkiem innym ustawieniem aut i na spokojnie gracze przejżdzali lecz jakby to powiedzieć kogoś to bardzo boli że nie może skracać przez moją posiadłość) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.