Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Walton mirka_mefedrona

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

RQbGTXD.png

1583190530_artyku.png.85db8c4dde750637dd85c039c301800d.png

Witam w nowym artykule z serii "Pojazdy Graczy". W dzisiejszym tekście odwiedzimy mirka_mefedrona aby obejrzeć jego Waltona!

Zapraszam do zapoznania się z wywiadem!

wywiad.png.e0a2ffb3c99606506fec3198daa5808c.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @mirek_mefedron

R: Witaj Mirku, jestem Rafaal. Junior Journalist w Lion News. Bardzo miło mi cię poznać

U: Witaj Rafale, mi też jest bardzo miło.

R: Jako że zgłosiłeś się do mnie, pewnie zapoznałeś się z formułą wywiadu. Zaczniemy od pytanka; Jak wyglądała twoja przygoda z motoryzacją przed zakupieniem tego cudeńka?

U: O jejku z tym to byłaby bardzo długa historia... Postaram się powiedzieć to w ukróconej wersji. Zaczęło się to wszystko od początku gry na tym serwerze, mianowicie w maju zakupiłem swój pierwszy pojazd i był nim Previon. Był on czysty ponieważ służył mi tylko do dojazdu na prace. Dłuższy czas później po powrocie na serwer zakupiłem swój pierwszy pojazd z salonu i był nim Comet z silnikiem 3.8. Przed kupnem Cometa przebijało się kilka tańszych aut typu Uranus. Wracając do Cometa, Włożyłem do niego komputer pokładowy oraz turbo i niestety sprzedałem go aby zakupić lepszy pojazd.

Tym pojazdem był Sultan który również był pojazdem zakupionym w salonie, był on pierwszym moim samochodem, w którym miałem program na 1000 punktów, który zrobił go wszystkim dobrze znany Kowal. Trochę pojeździłem i także pojazd został sprzedany. Kilka kupionych i sprzedanych aut później, dorobiłem się jednych z droższych aut na serwerze. Był to Bullet 4.4 FT na zestawie torowym 3 którego zakupiłem od BrachoL'a. Po jakimś czasie Bullet poszedł dalej w świat i zawitało do mnie Turismo, a jeszcze później nawet Infernus.

Nigdy nie sądziłem, że dorobię się takiego pojazdu na tak dużym serwerze, ale tak jak reszta, poszedł on w ręce innego gracza. Obecnie posiadam kilka autek i ze względu na jeden cel, będę musiał je niestety sprzedać. Na dzień dzisiejszy najdroższym w mojej kolekcji jest Club z id 1940 który posiada PFT bez baku nitra, na zt3. Później jest dzisiaj przedstawiony Walton ID 395 który posiada FT bez baku i nitra, i jest on na zestawie driftowym 3.

Następnie mamy flasha którego do FT brakuje licznika, baku, nitra oraz szyb i w mojej kolekcji na ostatnim miejscu znajduję się Sadler który ma max silnik, ecu4, program na 1000, szyby, lampy, gz i naped rwd. Z sadlerem jest na tyle śmieszna historia, że poszedł on kiedyś w ręce Nexusowskyy'ego i ze względu na sentyment do Sadlera, odkupiłem go z powrotem i tak jest on znowu u mnie.

R: To chyba najdłuższa wypowiedź w tej serii do tego czasu.. Przejdźmy do następnego pytanka. W jaki sposób podjąłeś decyzję o zakupie Waltona?

U: Tak więc Walton został nabyty w dość dziwny sposób, mianowicie jeden gracz przyszedł do mnie z ofertą wymiany, zaproponował mi Waltona i wyżej opisanego Cluba za mojego tunera + dopłatę. Oferta wydawała mi się kusząca, przy czym się nie myliłem i jestem na fajny plus z tej wymianki.

R: W takim razie, mówiłeś już wcześniej co posiada Walton, więc pominiemy te pytanie. 
Przejdźmy do następnego; Zamierzasz coś w nim zmienić?

U: Walton prawdopodobnie otrzyma nowy lakier na swojej karoserii.

R: Oho, w takim razie ostatnie pytanko... Co zamierzasz zrobić w przyszłości?

U: Moim planem z autami jest zakup motoru jakim jest NRG-500. Motocykl jest moim celem na tym serwerze od czasu aż został wprowadzony do obiegu, miałem okazję już nim tutaj pojeździć i wiem, że nie zrezygnuję z tego celu do czasu aż nie zakupię opisanego właśnie pojazdu.

R: Bardzo dziękuje ci za twój czas, jak i za te bardzo wyczerpujące temat wypowiedzi. Mam nadzieję że odwiedzisz mnie ze swoim NRG już niedługo.

U: Jak uda mi się zdobyć, to chętnie wpadnę.

R: Na razie!

U: Do następnego.

galeria.png.2fa1c15898148abd2624f7ce1cc82b99.png

cij2tgL.png

GMOmx53.png

tqUZQqw.png

informacje.png.9869a04df3e98769607d9b9a96d61676.png

Chcesz aby twój pojazd znalazł się w serii? Wyślij zgłoszenie pisząc wiadomość prywatną do @Rafaal

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

920535651_PasekLion.png.4dcab1dada999bb31a193247594732fc.png.dd9bcb42ee8ec733d83e01f1e1b6b72f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.