Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Częste podpalenia - przyczepy Flint Country

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

1369809495_notepierwszeaktre.png.a92a2c29ef998cfb51f3a028e82ddf4c.png

PWJnmF9.png

Witam, ostatnio rozpoczęła się seria podpaleń na osiedlu w Flint Country, co jest tego powodem, dowiemy się w artykule.

KJMeNzj.png

Flint County, Flint intersection - Osiedle przyczep nieopodal mostu co dzieli Flint County i Los Santos. Jest to osiedle utworzone 32 lata temu w roku 1989 specjalnie dla
osób biedniejszych, pierwsza nazwa tego osiedla to Flint Bay aż do roku 1999 kiedy zmieniono nazwę na Flint intersection, wtedy też postawiono 2 nowe przyczepy
i zorganizowano 1 festyn rolniczy, który znajdował się na farmie w Flint Range, najpopularniejszą zabawą dla osób dorosłych było upieczenie największego chleba ta zabawa trwa
aż do teraz i przez ten czas największy chleb miał 2 metry długości. W 2011 roku osiedle zostało odnowione, zostały pomalowane wszystkie przyczepy jak i domki, każdy
mieszkaniec posadził swoje własne drzewo i od tamtego czasu festyn rolniczy jest organizowany na plaży w Los Santos. Jest to osiedle spokojne, wyciszone ludzie są mili 
i nigdy się nic nie działo aż do 20 stycznia 2021 roku gdy zaczęła się seria podpaleń, kto to zrobił?

1.thumb.png.7a89c08bfa4bf006551ceaab4c257f08.pnggpyLnIM.png

Na osiedlu spotkałem Panią Marysię z którą trochę porozmawiałem.

gFIKSM3.png

R- Apprentice _PeMaR_    M - Pani Marysia mieszkanka Flint County

R - Witam, Apprentice _PeMaR_ - Redakcja Lion News.
M - Witam!
R - Udzieli Pani nam kilka odpowiedzi na temat oto tych przyczep?
M - Tak jasne, proszę pytać.
R - Mieszka Pani na tym osiedlu przyczep?
M - Nie, nie mieszkam ale spędzam tu dużo czasu, przychodzę tu codziennie bo mieszkają moi rodzice, a ja mieszkam nie opodal w Los Santos Mulholand.
R - Jaka jest to okolica?
M - Jest to okolica spokojna, wyciszona, nic nigdy się tu nie działo dziwnego, sąsiedzi nigdy nie sprawiali problemu rodzicom mi też, mieszkają tu osoby raczej starsze
i biedniejsze kiedyś rodzice stracili pracę i nie mieli gdzie zamieszkać i było jedno wyjście tutaj zamieszkać, ale teraz jest już to normalne osiedle przyczep.
R - Słyszała Pani o tutejszych pożarach, czy nawet widziała?
M - Tak jakoś 2 tygodnie temu gdy przyjechałam odwiedzić rodziców to była tu straż i gasiła kartony obok przyczepy blisko wjazdu na plac, ale jak przyjechałam za 2 dni 
o godzinie 4:00 było jeszcze ciemno to kręciło się tu 2 chłopaków, na oko tak mieli 17 lat może 18 lat, spoglądałam przez okno ale nic nie robili w ten ranek, gdy
wyjeżdżałam o godzinie 14:00 był wtedy festyn tutaj za mostem na plaży to całe osiedle tam poszło a oni tych 2 chłopaków zamiast też iść na festyn kręcili się za przyczepą
sąsiada i mieli w ręku kanister nie wiem z czym, i drugi miał zapalniczkę podejrzewam, że mieli tam benzynę i chcieli podpalić coś, ale nie pozwoliłam na to i zwróciłam
im uwagę i odjechali.
R - Wie coś pani na temat pożarów ostatnich co działy się przedwczoraj?
M - Niestety nie wiem, bo tydzień temu pojechałam nad jezioro i dziś wróciłam, ale rodzice gadali, że wczoraj była tu Policja i podobno kogoś zatrzymali takich młodych
2 chłopaków, o już 30 minut minęło a ja muszę ugotować obiad.
R - W takim razie Dziękuje za wywiad i nie przeszkadzam, do widzenia.
M - Do widzenia.

GALERIA

2.thumb.png.91032599d3041fd4360ba832d318912b.png

3.thumb.png.1e3e0e791b24cea24597fdf58b9c7375.png

gpyLnIM.png.d2ae47886b987f9003de23c5c3b77a19.png

Zapytałem kilka osób mieszkających tutaj i powiedzieli, że zatrzymali podpalaczy i najprawdopodobniej już będzie tak jak było czyli nie ma się czego bać i mieszkańcy zapraszają
na organizowany przez nich zimowy festyn rolniczy.

920535651_PasekLion.png.4dcab1dada999bb31a193247594732fc.png.a953ad023d795f88155ed7f5d580a124.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.