Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji globift3

Merc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Merc
Nick oskarżonego: globift3
Powód: Członek frakcji niszczy jej dobre imię stosując samosąd po tym jak przez przypadek zajechałem mu drogę nie widząc go

Dowody: Załączone poniżej
Opis sytuacji:  Sytuacja wyglądała tak że odbierałem kolegę z magazynu i jak widać na załączonym filmie nie widziałem i nie miałem nawet szansy zauważyć tego gracza. Nie jestem święty powiem tak zapłaciłbym za szkody ale skoro on jeszcze próbował uszkodzić mój pojazd to ja też zachowałem się jak zwierze i w niego wjechałem co widać na 2 klipie. Ostatni klip prezentuje przejaw agresji członka frakcji czyli próba zajechania mi drogi na autostradzie po tym jak się rozjechaliśmy. Nie szukam odszkodowania ani przeprosin ale mam nadzieje że ten oto gracz poniesie konsekwencje swoich akcji w swojej frakcji. Moim zdaniem ta sytuacja nie powinna mieć miejsca tym bardziej że jak napomknąłem wcześniej niszczy on dobie imię frakcji. Z mojej strony mogę uregulować koszty naprawy pojazdu tego gracza ale nic więcej.

• Super 2
  • Haha 10
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

co do 1 video to 1 uderzenie to nie było specjalne ponieważ nie patrzyłem się na drogę tylko na czat co do 2 uderzenia no trochę się wkurzylem  i chciałem utorować sobie przejazd co było głupota ale się przyznaje co do 2 video to nie skomentuje a do 3 to akurat przez przypadek zamiast skręcić w prawo to skręciłem w lewo bo patrzyłem na telefon 

• Super 3
  • Haha 3

Moim skromnym zdaniem słabe tłumaczenie lecz ostateczny werdykt zostawiam administracji/zarządowi frakcji SATC pozdrawiam serdecznie. Ja równie dobrze mogę powiedzieć że ten ram z mojej strony na drugim klipie nie był specjalny bo rozmawiałem z kolegą obok i oglądałem coś na telefonie przez co nie zauważyłem twojego pojazdu.

Edit: Pierwsze video to moja wina szczerze mówiąc bo ty byłeś po swojej stronie drogi a ja na nią wjechałem bez rozglądania. Chodzi tu o to co stało się potem czyli twoje uderzenie w moje auto. Mogłeś wołać na mnie kase za naprawę auta.

Edytowane przez Merc
  • Super 1

Witam, odnosząc się do poszczególnych nagrań, z pierwszego nagrania, pierwsze uderzenie było z winy oskarżającego natomiast następne uderzenie było celowym działaniem ze strony oskarżonego. Drugie nagranie to ponownie wina oskarżającego. Ostatnie nagranie to oczywiście wina naszego pracownika, tu również uważa że nie doszło do przypadku, a celowego działania.

Następnie mamy tłumaczenie które w moim odczuciu jest nieakceptowalne, w czasie pełnienia służby oczekujemy od pracownika pełnego skupienia właśnie po to aby unikać takich sytuacji. Tłumaczenie, że spoglądałeś na telefon nie jest jak dla mnie żadnym tłumaczeniem. 

W związku z powyższymi oboje zostajecie ukarani utratą prawa jazdy, dodatkowo na globift zostaje nałożona kara frakcyjna ze względu na niegodne reprezentowanie frakcji.

Skargę przyjmuję.

• Super 7
  • Auć 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.