Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Happy_yoki

L3piK

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Happy_yoki

Login: LLepiarskXX
Nick oskarżonego: Happy_yoki (w grze) (gracz nie ma powiązanego konta z forum).
Powód skargi: Nie zobowiązanie się do spłaty 55k
Data zdarzenia: 04.02.2021r.
Dowody: Umieszczone niżej.
Opis sytuacji: Dnia 04.02.2021r. Gracz Happy_yoki kupił u mnie ratalnie pojazd marki: club. W dzień tego zajścia dał mi 40k a dnia 13.02.2021r miał spłacić 80k. Dnia 10.02.2021r spłacił 25k i miał reszte spłacić do dnia umówionego wcześniej na końcową spłatę. Mineło 2 dni od terminu spłaty i gracz nie ma zamiaru spłacić resztę sumy. Od Administratora wiem, że w grze ostatnio był 11.02.2021r. Mam kontakt z graczem na discordzie gdzie próbuje mi wmówić, że zgodziłem się na warunek spłaty do czwartku. Gracz odpisuje mi wtedy kiedy poruszam wątek pisania skargi. Poza tym mam wrażenie, że gracz próbował mnie oszukać, gdyż nie odpisywał na discordzie oraz zmienił nick w grze (Yoki96). Niestety nie przemyślał sprawy, że mogę go znaleźć bo uid. Gdy znalazłem gracza po uid odezwał się na discordzie. Więcej dowodów mogę dostarczyć w postaci rozmów na discordzie. Pragnę jeszcze poruszyć temat, że gracz byl już posądzany o inne spłaty ratalne, których nie dotrzymał. Gdy poinformowałem gracza, że piszę skargę to gracz próbował mnie powstrzymać i wmawiał mi, że jak napisze to nie dostanę ani samochodu ani pieniędzy (Czułem się zastraszany). Pozdrawiam!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Umieszczone niżej. Gracz został poinformowany na discordzie, ponieważ nie ma powiązanego konta z forum.

Zrzut ekranu (54).png

Zrzut ekranu (77).png

Zrzut ekranu (80).png

- Ostatnie logowanie: 2021-02-12 23:46:09

Spróbuj go jednak złapać na serwerze w ciągu 24h, jeśli się nie uda to oznacz mnie pod tym postem z dopiskiem "nie udało sie"

Podejmę odpowiednie działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.