Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem FOXEK

NerVous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

spacer.png

Witam! Z tej strony Praktykant @NerVous z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przychodzę do Was z wywiadem z moim kolegą z frakcji... z @FOXEK!

spacer.png

N: @NerVous | F: @FOXEK

N: Witam! Z tej strony Praktykant @NerVous z Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś ochotę udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
F: Hejka! Chętnie odpowiem na Twoje pytania.

N: Dobrze, w takim razie na samym początku może przedstaw nam się naszym czytelnikom.
F: Witam szanownych czytelników tego jakże pięknego wywiadu. Nazywam się Szymon, mam 18 lat i pochodzę z Dolnego Śląska, a dokładniej to z Wałbrzycha. Na co dzień przebywam na serwerze ProjectRPG, gdzie głównie pełnię służbę we frakcji SAMD. Kiedyś grałem w piłkę nożną — ale coś nie wyszło i komputer bardziej mnie wciągnął. Wydaje mi się, że jestem pozytywną, miłą i dobrą osobą — ale to tylko może mi się wydawać.

reVbGeT.png

N: Może przejdziemy teraz do pytań związanych z serwerem. Na początek opowiedz nam, jak w ogóle znalazłeś się na serwerze i kiedy rozpocząłeś swoją rozgrywkę?
F: Swoje konto na serwerze założyłem w marcu 2022 roku — na początku nie miałem zbytnio motywacji do budowania majątku, dlatego moja aktywność była raczej znikoma. Wszystko jednak zmieniło się w roku 2023, gdy otrzymałem bana na serwerze konkurencyjnym. Wtedy stwierdziłem, że zacznę budować swój majątek właśnie tutaj — i tak już zostałem na tym serwerze.

N: Jak wspomniałeś wcześniej, na naszym serwerze głównie przebywasz na służbie frakcji San Andreas Medical Department... co Cię skłoniło do wstąpienia w szeregi akurat tej frakcji?
F: Po raz pierwszy swoje podanie do frakcji SAMD napisałem 3 lutego 2024 roku. Wynikało to w zasadzie z tego, że akurat była otwarta rekrutacja do tej frakcji — stwierdziłem wtedy, że nie mam nic lepszego do roboty, a wiedza nabyta w tej frakcji może przydać się w realnym życiu. Udało mi się wówczas zdać egzamin i zostać pełnoprawnym członkiem. Niestety... w marcu odszedłem z frakcji. Ponad rok później ponownie zwiększyłem swoją aktywność na serwerze. Wtedy też namówiłem @Yejti do wspólnej gry. Z racji tego, że chcieliśmy dołączyć do frakcji razem, postanowiliśmy napisać podanie do SAMD — ponieważ miałem już w niej jakieś doświadczenie.

N: W takim razie, jakie nabyłeś doświadczenie przez ten dłuższy okres? Poleciłbyś frakcję San Andreas Medical Department innej osobie?
F: W zasadzie możemy tutaj mówić o doświadczeniu z zakresu m.in. pierwszej pomocy, opatrywania urazów (np. złamanej nogi) — po prostu o umiejętnościach, które mogą realnie przydać się w prawdziwym życiu, w przypadku jakiegoś niefortunnego zdarzenia. Czy poleciłbym frakcję SAMD? Mordko... oczywiście, że tak — uważam, że ta frakcja jest jedną z głównych frakcji, które są potrzebne do wypadków lub innych tego typu akcji, można w niej nabyć doświadczenie, a przy tym dobrze się bawić. Możemy w niej jeździć do mieszkańców, którzy potrzebują pomocy lub do różnorodnych akcji RP od graczy, lub biznesu Posorants Group. Dodatkowo frakcja oferuję podjednostki typu Center Specialized Rescue, co pozwala na akcje w np.: górach. 

EGWbvct.png

N: Dobrze. Będziemy przechodzić do zakończenia naszego wywiadu. Bardzo dziękuje Ci za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
F: Oczywiście, w tym miejscu chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Medical Department oraz nowych akademików — do tego @Yejti oraz Mamę, Tatę i rodziców. Dziękuje serdecznie za wywiad i życzę każdemu smacznego.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
vSu7pFC.png
iTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.