Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sonda uliczna na temat frakcji SATC

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

fPihEaO.png

M3o7SmR.png

Witam drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Dziś mam przyjemność przedstawić Wam sondę uliczną na temat Frakcji San Andreas Transport Corporation. W sondzie wzięło udział sześcioro graczy, więc zapraszam do zapoznania się z materiałem!

vgC1HDp.png

Pierwszym uczestnikiem sondy jest Senior Administrator @Klocek.

5V20MaL.png

S: @shvky  K: @Klocek

S: Witam serdecznie Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Tworzę sondę uliczną na temat frakcji San Andreas Transport Corporation. Byłbyś zainteresowany na udzielenie mi odpowiedzi?
K: Tak, mogę odpowiedzieć na kilka pytań.

S: A więc na początku, przedstaw się naszym czytelnikom.
K:
Cześć, jestem @Klocek, na serwerze gram od października 2020 roku, na serwerze pełnie funkcje Senior Administratora, oraz jestem członkiem Centrum Zarządzania Frakcjami.

S: Czy uważasz, że frakcja San Andreas Transport Corporation dobrze odgrywa swoją rolę w klimacie RolePlayGame?
K:
Tak, dobrze odgrywają swoją rolę na serwerze, transport graczy to bardzo ważny aspekt rozgrywki na każdym serwerze.

S: Czy zdarza ci się korzystać z usług San Andreas Transport Corporation? Jeżeli tak, to kiedy najczęściej?
K:
Na początku swojej rozgrywki zdarzyło mi się dosyć często, obecnie raczej nie korzystam z usług SATC.

S: Jak oceniasz działanie frakcji San Andreas Transport Corporation na serwerze ProjectRPG?
K:
Działanie tej frakcji oceniam bardzo pozytywnie, transport przebiega bezproblemowo, gracze również sobie chwalą ich usługi.

S: Czy rozważałeś kiedyś dojście do tej frakcji? 
K:
Tak, rozważałem dołączenie, ale koledzy namówili mnie, abyśmy razem poszli do San Andreas Road Assistance i tak też się stało.

S: Opowiedz o najlepszym bądź też najgorszym kursie, jaki miałeś z kierowcą San Andreas Transport Corporation.
K:
Oj to już tak dawno temu było, że nawet nie pamiętam szczegółów takiego przewozu, ale wszystkie były tylko pozytywne.

S: Jak oceniasz ceny kursów San Andreas Transport Corporation?
K:
Myślę, że ceny kursów są obecnie na dobrym poziomie, nie jest to wygórowana cena za przewóz w stosunku do zarobków.

S: To na tyle z moich pytań, dziękuję za wzięcie udziału w sondzie ulicznej! Jeżeli chciałbyś kogoś pozdrowić, możesz zrobić to teraz.
K:
Ależ proszę, w tym miejscu chciałbym szczególnie pozdrowić @LastoAkaRudy, @Szakal_, @Banan99 oraz wszystkich członków organizacji Fama Et Gloria.

rNdSimD.png

Następnym uczestnikiem sondy jest @Vajtekk.vnd.

5V20MaL.png

S: @shvky  | V: @Vajtekk.vnd

S: Witam serdecznie Starszy Reporter @shvky z Redakcji Prasowej Project News! Tworzę sondę uliczną na temat frakcji San Andreas Transport Corporation. Byłbyś zainteresowany na udzielenie mi odpowiedzi?
V: Witam, z tej strony Menadżer @Vajtekk.vnd z Posorants Group. Z chęcią odpowiem na Twoje pytania.

V: Witam, jestem Vajtekk. Zawodowo Menadżer w biznesie Posorants Group oraz Police Officer I w San Andreas Police Department.

S: Czy uważasz, że frakcja San Andreas Transport Corporation dobrze odgrywa swoją rolę w klimacie RolePlayGame?
V: Uważam, że taksówkarze robią dobrą robotę. O ile samego przewozu nie nazwałbym do końca RP, to od strony frakcji pojawia się kilka fragmentów wiadomości Role-Play, co dodaje mile widziane RP.

S: Czy zdarza ci się korzystać z usług San Andreas Transport Corporation? Jeżeli tak, to kiedy najczęściej?
V: Oczywiście, najczęściej korzystam z przewozów wtedy, gdy zrespie się na bazie/domku gdzie nie mam pojazdu, a nie chce mi się biec pół mapy jak jakiś maratończyk po samochód.

S: Jak oceniasz działanie frakcji San Andreas Transport Corporation na serwerze ProjectRPG?
V: Pozytywnie — Nie przychodzi mi na myśl żadna negatywna rzecz o tej frakcji.

V: Nawet lepiej, miałem okazję być w tej frakcji! W styczniu tego roku dołączyłem, a następnie po zdaniu egzaminów zostałem pełnoprawnym pracownikiem. Niestety, przez mój brak czasu w tamtym czasie, byłem zmuszony odejść.

S: Opowiedz o najlepszym bądź też najgorszym kursie, jaki miałeś z kierowcą San Andreas Transport Corporation.
V: Zdecydowanie najlepszy kurs był na samym rozpoczęciu mojej rozgrywki na serwerze, gdzie pracownik pojeździł ze mną po najważniejszych miejscach na serwerze, wskazując mi, co gdzie się znajduje.

V: Ceny w mojej opinii są w porządku, a nawet trochę za niskie, ale cii... Najczęściej za kurs płaci się kilkadziesiąt dolarów, więc są to jednak minimalne pieniądze.

S: To na tyle z moich pytań, dziękuję za wzięcie udziału w sondzie ulicznej! Jeżeli chciałbyś kogoś pozdrowić, możesz zrobić to teraz.
V: Pozdrawiam taksówkę @Suzannee.

LbmwU3d.png

Następnie udało nam się spotkać na krótki wywiad z @NerVous!

5V20MaL.png

S: @shvky  | N: @NerVous

N: Tak. Mogę odpowiedzieć na parę pytań.

N: A więc tak... nazywam się Sebastian i w tym roku ukończyłem 17 lat. Uczę się w Technikum na kierunku Informatyk... już 4 rok. Na co dzień jestem osobą spokojną, uczciwą i odpowiedzialną. Dodatkowo moją „pasją” poza samą informatyką jest motoryzacja. W czasie wolnym gram w różne gierki typu: MTA, CS 2, Fortnite itd. Na samym serwerze jestem we frakcji San Andreas Medical Department już od ponad 2 lat i obecnie przebywam na najwyższej randze, jaką jest Doctor.

N: Myślę, że wymieniona frakcja San Andreas Transport Corporation bardzo dobrze radzi sobie w odgrywaniu swojej roli na serwerze. Krótki i zwięzły RolePlay odgrywany przez tę frakcję podczas wykonywania swoich obowiązków jest bardzo przyjemny i zadowalający.

N: Bardzo rzadko zdarzy mi się skorzystać z usług San Andreas Transport Corporation. Jedyne przypadki, gdy tak naprawdę jestem zmuszony wezwać TAXI to w nocy po zwodowaniu pojazdu, gdy na serwerze nie ma nikogo ze znajomych.

N: Jak już wcześniej wspomniałem, ta oto frakcja w bardzo szybki i odpowiedni sposób wykonują swoją pracę, co umila i ułatwia rozgrywkę m.in. nowym graczom na serwerze.

N: Niestety, ale nigdy nie nadeszła mnie chęć dołączenia do tej frakcji — nie mój klimat.

N: Z wielką radością muszę przyznać, że zawsze najlepiej mi się jedzie na obecną chwilę z Doświadczonym Przewoźnikiem @arayy*. Każdy kurs, który z nim jadę, sprawia mi przyjemność. Kierowca zachowuje się bardzo profesjonalnie i kulturalnie. Zachęca pasażera do wspólnej rozmowy oraz dodatkowo proponuję jakąś muzyczkę dla umilenia podróży.

N: Ciężko mi ocenić ceny kursów posiadając dość spory majątek — ale biorąc każdą rzecz pod uwagę, to myślę, że jest to odpowiednia cena.

N: Ja również dziękuje za możliwość wzięcia udziału w wywiadzie. Na samym końcu chciałbym pozdrowić całą frakcje San Andreas Medical Department, Redakcję Prasowej Project News oraz każdego, kto czyta ten artykuł!

IxA3NnW.png

Następną chętną osobą do odpowiedzi, był @AGO_Miki.

5V20MaL.png

S: @shvky  | A: @AGO_Miki

A: Jasne, nie ma problemu. Witam Cię również, jak i czytelników.

A: No to króciutko mam na imię Mikołaj mam 18 lat pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego i uczęszczam do 4 klasy technikum logistyki.

A: Myślę, że tak oczywiście nie jest to tak wymagająca frakcja pod względem RolePlay, jak np. San Andreas Fire Department czy San Andreas Police Department, lecz jestem zdania, że dobrze sobie radzą pod tym względem.

A: Raczej nie, powiedzmy, że mam swoją flotę swoich furek więc nie zdarza mi się raczej korzystać z usług San Andreas Transport Corporation.

A: Sądzę, że na spokojnie mocne 8/10.

A: O ile jeszcze przed dołączeniem do frakcji San Andreas Road Assistnce, rozważałem frakcje San Andreas Transport Corporation i chwile się wahałem czy do tej frakcji dołączyć, ponieważ plany były, lecz wylądowałem w San Andreas Road Assistance i jak na razie nigdzie się nie wybieram.

A: Jeśli chodzi o najgorszy kurs, to raczej takiego nie miałem, były tylko dobre i lepsze hehe, natomiast mogę tu przywołać stare czasy i mojego ulubionego taksówkarza z frakcji San Andreas Transport Corporation @Guzik, którego właśnie poprzez częste kursy w tamtym czasie poznałem i można tak powiedzieć, że kontakt mamy do dziś.

A: Uważam, że ceny kursów są jak najbardziej adekwatne i nie ma się, do czego przyczepić.

A: Dziękuje ci również, pozdrawiam ogólnikowo dosyć frakcje San Andreas Road Assistance oraz organizacje La Cosa Nostra, no i oczywiście Pana Redaktora wraz z czytelnikami.

IAtO7DQ.png

Przedostatnią osobą jest @Tomcio.!

5V20MaL.png

S: @shvky  | T: @Tomcio.

T: Oczywiście, proszę pytać.

T: Witam wszystkich czytelników, od kilku miesięcy na serwerze obejmuję posadę Supportera oraz od krótszego czasu zajmuję się również wykonywaniem map na serwer. Od roku jestem we frakcji San Andreas Police Department i biznesie Project News, w którym wykonuję grafiki do artykułów oraz wywiadów.

T: Myślę, że tak. Na pewno wielu osobom taka frakcja może urozmaicić grę na serwerze i ewentualnie pomóc w łatwym przedostaniu się na dane miejsce na mapie.

T: Bardzo rzadko, raczej wybieram transport własnym środkiem transportu niż taksówką.

T: Uważam, że jest odpowiednie, podczas korzystania z ich usług nie spotkałem się z żadnym negatywnym zachowaniem, raczej kojarzę tę frakcję z pozytywnej strony.

T: Ba, nawet byłem w niej trzy razy, jednakże nie jest to frakcja dla mnie — szybko mnie nudziła, co było demotywujące mnie do dalszego pobytu w niej.

T: Na chwile obecną nie jestem w stanie sobie przypomnieć przez rzadkie korzystanie z ich usług.

T: Są odpowiednie, nie są ani niskie, ani wysokie — w sam raz dla początkujących, jak i bardziej doświadczonych graczy.

T: Przede wszystkim społeczność serwera, administrację, frakcję San Andreas Police Department, organizację NieTykalni oraz biznes Project News.

Ymlves9.png

Ostatnią osobą jest @RozimoN!

5V20MaL.png

S: @shvky  | R: @RozimoN

RSiemanko! Jasne, z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania.

RNazywam się Rafał, mam 20 lat, a na serwerze ProjectRPG gram już od ponad 4 lat. Obecnie należę do zarządu frakcji San Andreas Fire Department, gdzie rozpoczęła się moja poważna przygoda z frakcyjnym RP.

RWedług mnie – jak najbardziej. San Andreas Transport Corporation to jedna z kluczowych frakcji na serwerze – odpowiada przede wszystkim za transport graczy z punktu A do punktu B. Często to właśnie oni są pierwszym wsparciem dla nowych osób, które nie mają jeszcze prawa jazdy ani własnego pojazdu. Zdarza się, że nowi gracze zadają pytania dotyczące serwera podczas kursu, a kierowcy San Andreas Transport Corporation chętnie im pomagają, dzięki czemu łatwiej im się odnaleźć i rozpocząć grę.

RZdarza się, choć raczej sporadycznie. Najczęściej wtedy, gdy potrzebuję szybko dostać się z bazy San Andreas Fire Department do urzędu lub innej ważnej placówki, a akurat nie mam pod ręką pojazdu.

RW skali od 1 do 10 daję mocne 9. Pracownicy wykonują świetną robotę, choć czasem zdarzają się drobne potknięcia – na przykład z orientacją w terenie czy znajomością konkretnych dzielnic.

RSzczerze mówiąc, nie. W mojej opinii San Andreas Transport Corporation przypomina bardziej działalność biznesową niż klasyczną frakcję RP. Mimo to szanuję ich rolę na serwerze i uważam, że dobrze się z niej wywiązują.

RZłego kursu raczej nie miałem – zawsze panowała miła atmosfera. Kierowcy pytali o stację radiową, samopoczucie, potrafili zagadać, dzięki czemu tworzyło to przyjazny klimat.

RCeny są naprawdę niskie. Biorąc pod uwagę zarobki na serwerze, nie wyobrażam sobie, by kogoś nie było stać na kurs. Tym bardziej że nowi gracze mogą korzystać z darmowych przejazdów.

RPozdrawiam całą ekipę San Andreas Fire Department oraz gracza @badus* – to dzięki niemu rozpocząłem swoją przygodę na tym serwerze.

ihIVk0K.png

ogLhwZW.png

Każdy z uczestników naszej krótkiej sondy się wypowiedział, więc czas na krótkie podsumowanie.

Opinie uczestników sondy jak widać, są praktycznie jednogłośnie pozytywne, co pokazuje, że frakcja San Andreas Transport Corporation cieszy się uznaniem na serwerze. Frakcja została doceniona za klimat, pomocność kierowców i uczciwe ceny. Choć większość ankietowanych rzadko korzysta z taksówek ze względu na posiadanie własnych pojazdów, wielu wspomina z sentymentem swoje pierwsze kursy.
Kierowcy są często zapamiętywani jako osoby sympatyczne, profesjonalne, jak i pomocne przy rozpoczynaniu rozgrywki na naszym serwerze. Każdy uważa, że ceny kursów są jak najbardziej uczciwe oraz dostosowane do możliwości finansowych graczy.

KsDF6Sj.png

Dziękuję każdemu czytelnikowi z osobna za przeczytanie sondy. Oczywiście zachęcam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News. Do zobaczenia w kolejnych materiałach!

NFAS945.png

fMyi48L.png

xRepIhM.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.