Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na FOXEK

rafaello230
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: rafaello230
Nick pracownika/ów: FOXEK
Powód skargi: Zła reprezentacja frakcji
Opis oraz data zdarzenia: Zrobiłem rp w którym nie było łatwych urazów i podczas golenia napisałem że ratownik zaciął poszkodowanego i napisał na /do że "poszkodowany posiada schizofrenie" pomimo że nie było wzmianki o tym. W pewnym momencie zakończył rp i napisał że mu się nie chce. Zebrał się i pojechał. Moim zdaniem jest to zachowanie pokazujące że w frakcji są osoby które nie mają szacunku do gracza oraz mają "wywalone" w rp.
Dowody w postaci ss'ów lub logów:image.thumb.png.48e5121a751ee70f21d74d2fd7496916.pngimage.thumb.png.c7b4a07491d28529a8bbfd9cfa9cedf0.png

• Super 1
  • Haha 11
  • WOW! 2

Witam. Tak jak pisałem już w grze – nie mam zbytnio chęci do odgrywania RP z osobami, które celowo wykorzystują każdą okazję, by utrudniać i sabotować RP. Przytoczę tutaj fragment naszego RP dotyczącego golenia owłosienia. Gdy zgoliłem Ci owłosienie, użyłeś /do, żeby napisać, że ratownik podczas golenia zaciął klatkę piersiową poszkodowanego. Nie uważasz, że to już jest powergaming? Druga sytuacja – zmiażdżenie tchawicy i odegranie, że podczas "wpychania" rurki medyk rozciął tchawicę. To jest wręcz śmieszne, bo w rzeczywistości ratownik wyczułby opór i nie kontynuowałby wprowadzania rurki. Ale, jak widać, Twoja "dusza konkurencji" musiała dorzucić coś od siebie – bo przecież, jak to ująłeś „zmiażdżona tchawica jest delikatna”.
Drugi raz wykonałeś powergaming, tym samym niszcząc całe RP – przypomnę, że istnieje komenda np. /try. Takich sytuacji w naszym RP było więcej. Z doświadczenia wiem, że osoby takie jak Ty – przychodzące z innych serwerów – często pojawiają się tutaj tylko po to, żeby utrudniać pracę SAMD-ów. Rozumiem, że może masz potrzebę pokazania wyższości, bo znasz się bardziej na medycynie i lubisz się „spocić” w gierce. Jeśli chodzi o szacunek do graczy – wydaje mi się, że wiele osób może potwierdzić, że ten szacunek posiadam. Natomiast nie mam szacunku dla osób, które celowo wykorzystują swoją większą wiedzę, by popsuć komuś humor, utrudniać RP i robić PG na swoją korzyść. Jeżeli zarząd frakcji ma czas, zachęcam do sprawdzenia logów z tej akcji. Dodatkowo na swoją obronę dodam, że następnego dnia miałem pierwszą zmianę w pracy, więc musiałem wstać praktycznie o ~5:00. W chwili odgrywania RP było już po 22, a na dodatek byłem sam na tej akcji. Mam nadzieję, że zarząd weźmie te kwestie pod uwagę. Z mojej strony to wszystko. Życzę miłego dnia.

• Super 13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.