Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu i Amiczek

KelmeCB550*PIZZA

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <KelmeCB550*PIZZA>>
Nick(i) oskarżonego(/ych): <Mixsu, Amiczek>
Powód skargi: <Zabranie prawo jazdy za nic odrzucenie skargi bez pokazywania nagrania >
Data zdarzenia: <<09.07.2025 16:05 >
Dowody: <

>
Opis sytuacji: <Nie posiadaja na bank nagrania , ze ja coś źle zrobiłem nie taranowalem tylko przyjechałem zobaczyc jak gosciu pompuje szambo i mialem go na masce chwile zeszedł i pojechałem a ci dwaj wpieraja mi ze cos komus zrobiłem bez ukazania nagrania >

Ja tutaj nie mam nic do dodania, uważam że postąpiłem prawidłowo. Dowód został wysłany administratorowi RCON, tak jak już wspominałem we wcześniejszej skardze nie mam obowiązku by wysyłać go Tobie. Werdykt samej skargi został wydany przez Mixsa tak więc skarga nie powinna dotyczyć mnie.

15 godzin temu, Amiczek napisał:

Ja tutaj nie mam nic do dodania, uważam że postąpiłem prawidłowo. Dowód został wysłany administratorowi RCON, tak jak już wspominałem we wcześniejszej skardze nie mam obowiązku by wysyłać go Tobie. Werdykt samej skargi został wydany przez Mixsa tak więc skarga nie powinna dotyczyć mnie.

Ziomek od ciebie to się zaczeło nie moja wina , że nie masz nagrania 

Dowód pokazuje, jak celowo przewozisz gracza na masce swojego pojazdu, oddalając go od pojazdu pracy. Administrator RCON postąpił słusznie decydując się na odrzucenie skargi. 

Przekazany dowód został zapisany jako dokument wewnętrzny administracji, nie jest on zatem publiczny.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.