Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak nagrody za osiągnięcie związane z przebiegiem.

.Nati

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba nie chodzi o wbicie przebiegu w tym aucie tylko konkretnie wyjeżdżenie takiej ilości kilometrów na serwerze, nie ważne czym. Pewnie lekko miałabyś sporo kilometrów ale wydaje mi się że to liczy się dopiero od momentu dodania aktualizacji z osiągnieciami. Chyba że pomyliłem coś i mówisz o całkowicie innym osiągnięciu a nie tym nazwanym Kierowca. 

14 godzin temu, grg. napisał:

To chyba nie chodzi o wbicie przebiegu w tym aucie tylko konkretnie wyjeżdżenie takiej ilości kilometrów na serwerze, nie ważne czym. Pewnie lekko miałabyś sporo kilometrów ale wydaje mi się że to liczy się dopiero od momentu dodania aktualizacji z osiągnieciami. Chyba że pomyliłem coś i mówisz o całkowicie innym osiągnięciu a nie tym nazwanym Kierowca. 

Sęk w tym, że nawet jeśli jest to liczone na więcej pojazdów - to ja przejechałam JEDNYM ponad 15k przebiegu i na pewno od momentu kiedy osiągnięcie jest dostępne, co mam na zdjęciu z widocznym przebiegiem, który potwierdza wbicie tylu kilometrów. Sam pasek postępu byłby super sprawą, natomiast mi chodzi tylko o moje osiągnięcie, bo jeśli mam się prosić za każdym razem o ręczne dodanie, to szkoda mi czasu aby wbijać te 100k.

Sultan 22276. Warto zaznaczyć, że pojazd jest przypisany do organizacji, ale powątpiewam (nie jest niemożliwe) aby ktokolwiek poza mną wbił ponad 1500km przebiegu w pojeździe na przełomie 1.06-20.05 (no chyba że). Jeśli tak, no to naliczanie do osiągnięcia jest w porządku - zobaczymy jeszcze czy po 200km odblokuję osiągnięcie.

NRG-500 47313. Nie jest na organizacji, sam nim jeżdżę. Przebieg od chociażby 9 maja do teraz. Osiągnięcia brak. 

@SprytsBeng U mnie nie nabiło osiągnięcia ,,Motocyklista I", a nie Kierowca. Na motocyklistę jest wymóg 10k przebiegu, zrobiłem już ponad 12k i dalej nic

16 godzin temu, Sky napisał:

Brakuje Ci około 200km przebiegu, na jakich pojazdach zostało przejechane rzekome 15 tysięcy km? Zweryfikujemy czy to faktycznie problem z naliczaniem.

Po przejechaniu 300km, osiągnięcia dalej brak.

13 godzin temu, Jahowski napisał:

NRG-500 47313. Nie jest na organizacji, sam nim jeżdżę. Przebieg od chociażby 9 maja do teraz. Osiągnięcia brak. 

@SprytsBeng U mnie nie nabiło osiągnięcia ,,Motocyklista I", a nie Kierowca. Na motocyklistę jest wymóg 10k przebiegu, zrobiłem już ponad 12k i dalej nic

Osiągnięcie powinno zostać przyznane przy kolejnej jeździe jednośladem, faktycznie występował w niektórych przypadkach problem z opóźnionym zaliczaniem. Co do pojazdów - zwiększyłem nieco dokładność zliczanego przebiegu, powinno teraz działać precyzyjniej.

18 godzin temu, Sky napisał:

Osiągnięcie powinno zostać przyznane przy kolejnej jeździe jednośladem, faktycznie występował w niektórych przypadkach problem z opóźnionym zaliczaniem. Co do pojazdów - zwiększyłem nieco dokładność zliczanego przebiegu, powinno teraz działać precyzyjniej.

Przejechałem teraz ze stówkę, zrobiłem jakiś wyścig, osiągnięcie dalej się nie pojawiło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.