Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kawaii

Cryst4lek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Cryst4lek
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kawaii
Powód skargi: Niedopełnienie obowiązków przez administratora
Data zdarzenia: 11.06.25
Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/ktgemItaw0_dHa39j?invite=cr-MSxMRkssMjU4NTQ4MjM3
Opis sytuacji: Chciałbym zgłosić brak odpowiedniej reakcji ze strony administratora w sytuacji, gdy gracz dopuścił się celowego taranowania mojego pojazdu. Na załączonym klipie (https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/knwLWBDs246NNIVdc?invite=cr-MSxpaFIsMjU4NTQ4MjM3) wyraźnie widać, że jadę prosto swoim pasem ruchu, a gracz zjeżdża na mój pas i wykonuje manewr PIT, obracając mój pojazd. Co istotne — gracz po incydencie nawet się nie zatrzymał. Co prawda oddał mi pieniądze, ale zgodnie z zasadami serwera w przypadku celowego taranu kara należy się niezależnie od tego, czy szkoda została spłacona, czy nie.

Dodatkowo chciałbym zwrócić uwagę na brak konsekwencji w działaniach administracji. W moim przypadku, gdy przypadkowo uderzyłem w innego gracza po odbiciu się od latarni, mimo że natychmiast przeprosiłem i oddałem pieniądze, otrzymałem karę nadaną przez administratora Winstona. W tytule kary widniało "Taran, brak ostrożności", a nie zostałem wcześniej nawet ostrzeżony ani pouczony, by zachować ostrożność — kara została nałożona od razu.
(Tutaj klip sytuacji powyżej:https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/knwLWBDs246NNIVdc?invite=cr-MSx1SnksMjU4NTQ4MjM3)

Z tego względu uważam, że brak kary dla opisanego przeze mnie gracza jest nieuzasadniony, zwłaszcza że jego działanie było celowe, a moje — zwykłym nieszczęśliwym przypadkiem. Żądam więc podjęcia odpowiednich działań wobec sprawcy lub uznania, że kara, którą otrzymałem od Winstona, była niesłuszna. 

Znalazłem sobie z ciekawości klipa, za którego zostałeś ukarany i... poważnie? Nie wiem kogo próbujesz zgrywać w tym momencie, skoro jasno i klarownie widać całą sytuacje, w której to celowo w niego wjechałeś. Uderzenie w lampe pare sekund wcześniej zupełnie sie do tego nie przyczyniło. 

W podanym przypadku, za który gracz został ostrzeżony jasno można dostrzec desynchronizacje. (Chociażby po tym, że gracza dosłownie nie ruszyło, nie widać po nim uszkodzeń) W moim mniemaniu na jego ekranie Ty znajdowałeś się o wiele bardziej z tyłu, dlatego pozwolił sobie na taki manerw.

Kara została nadana słusznie, nie podawaj więcej za przykład swojej poprzedniej kary, bo ma się ona nijak to przypadkowych uszkodzeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.