Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Maj'25

MrBeast
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

C9sxszh.png
XGwBbve.png
Witajcie, maj minął bardzo szybko i działo się naprawdę wiele. Wiosna w pełni, a wraz z nią dużo zmian w ostatnim czasie, a jakich? Tego dowiecie się w poniższej gazetce. Zapraszam do przeczytania!

zMGu80t.png

Najlepszy Supporter: @CeglaXD
Najlepszy Moderator: @Suzannee
Najlepszy Administrator: @TheDreamer
Najlepszy 
Senior Administrator: @.Drymaniusz*

Najlepszy Administrator RCON: @Zebra
Najlepsza frakcja: SARA
Najlepszy biznes: ProjectFM
Najlepszy lider frakcji: @zwinny.
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy
Najlepsza organizacja: The Always
Największy odwalacz: @Zusje
Najlepsza praca na serwerze: Przewóz Kontenerów
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Najlepszy pracownik frakcji:@Xenton
Najlepszy pracownik biznesu: @zabson
Pracuś miesiąca: @Euzebiusz
Serwerowy Nolife: @Euzebiusz

Słowo miesiąca: "huh"

sKKUFiT.png

05.05.2025
Administrator @Mizshift opuszcza szeregi administracji serwera w wyniku osobistej decyzji.

11.05.2025
Supporter @Grzyb. zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełniania wymogów aktywności.

20.05.2025
Supporter @caesarek opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @Kartun zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu przyjętej skargi.

25.05.2025
Supporter @Mechatron opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

j0CiA0N.png

San Andreas Police Department

05.05.2025
Colonel @buju odchodzi z frakcji na własne życzenie.

08.05.2025
Deputy Chief @Szakal_ zostaje awansowany na stopień Assistant Chief of Police, tym samym zostaje zastępcą lidera frakcji.

15.05.2025
Colonel
@amz.odchodzi z frakcji na własne życzenie.

San Andreas Road Assistance

04.05.2025
Zasłużony @AGO_Miki powraca na rangę Brygadzista, jednocześnie zasila on szeregi zarządu frakcji

06.05.2025
Inspektor @Kaczorowskyyy przechodzi okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym Egzaminatorem frakcji.

Inspektor @sabek<3 przechodzi okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym Szkoleniowcem frakcji.

Inspektor @zabson przechodzi okres próbny z wynikiem pozytywnym, jednocześnie staje się pełnoprawnym Szkoleniowcem frakcji.

San Andreas Fire Department

03.05.2025
@Grzyb. zostaje wydalony ze struktur Fire Department na stopniu Training Officer  ze względu na zerowe zainteresowanie oraz aktywność po zakończeniu urlopu.

08.05.2025
@WiksaPiksa otrzymuje awans ze stopnia Assistant of Deputy Chief na stopień Deputy Fire Chiefwstępując tym samym na V-Liderkę frakcji.

18.05.2025
@FiQs 
otrzymuje awans ze stopnia Training Officer na stopień Battalion Chief.

Posorants Group

05.05.2025
Organizator @CeglaXD odchodzi z biznesu na własne życzenie, tym samym powraca on na status Zasłużonego.

Redakcja Prasowa Project News

08.05.2025
Dyrektor @SirHugel rezygnuje z funkcji lidera biznesu, tym samym powraca na stanowisko Kierownika.

@Kierownikk obejmuje stanowisko Dyrektora biznesu.

11.05.2025
Kierownik @Kacp3r przechodzi pozytywnie okres próbny w zarządzie i zostaje pełnoprawnym członkiem zarządu Project News.

14.05.2025
Kierownik @SirHugel odchodzi z biznesu na własne życzenie.

beoTEZ5.png

02.05.2025
Wprowadzono system osiągnięć

Spoiler

osiagniecia.gif

03.05.2025
Wprowadzono skrypt do Walk lowriderów

Spoiler

low.gif

Pojazd PCJ-600 XR został dodany do salonu Motocykli

04.05.2025
Dodano nową pracę: Transport kontenerów. Szczegóły owej pracy znajdują się w >>TYM<< linku.

12.05.2025

- Przy głównych wyjazdach z Las Venturas dodane zostały wagi drogowe, które umożliwiają pomiar wag
przewożonych ładunków na pracy transportu kontenerów przez funkcjonariuszy frakcji SAPD.

Praca transportu kontenerów otrzymała możliwość przewożenia przeładowanych (nielegalnych) ładunków.
- Do podsumowania wyników przy walkach Lowriderów dodano nazwę utworu

25.05.2025
- Model pojazdu Elegant został zmieniony, przywracając jego podstawowy wygląd z lekkim odświeżeniem. Poprzednia wersja jest od teraz dostępna do zamontowania jako bodykit.

Spoiler

elegant_stock.gif

- Pojazd Elegant otrzymał nowy bodykit:

Elegant STR - dostępny od 6 poziomu Rajdowca

Więcej szczegółów aktualizacji z dnia 2.05, 3.05 oraz 12.05 znajdują się >>W TYM<< dziale.

iY0U75M.png

W tym miesiącu upolowaliśmy gracza @javv..

Jego imię to Jakub, w listopadzie skończy 19 lat. Pochodzi z małego miasta na Podlasiu. Na co dzień  uczy się w 4 klasie technikum o profilu technik-informatyk, a po godzinach dorabia sobie na lokalnej myjni samochodowej. Jego głównym zainteresowaniem jest motoryzacja, a wzięło się głównie z tego, że tata wciągnął go w ten "świat" i już dalej to jakoś poszło. Z wiekiem coraz bardziej pogłębiał swoją wiedzę na dane tematy i tak to się kręci. Z pobocznych zainteresowań to informatyka. Na serwerze można spotkać go pod nickiem @javv.. Znajduje się w organizacji Kamikaze, w której znajduje się od samego początku, tj. od 4 listopada 2022 i jest na randze V-lidera. Myśli o dołączeniu do frakcji SATC, ale na ten moment nie planuje jeszcze tego. W dalekiej przyszłości planuje dołączyć do biznesu Racing Club. Zapytany o to, czy chciałby zasilić szeregi administracji serwera, odpowiada, że przez wzgląd na brak czasu raczej nie, ale zobaczy, co pokaże czas. Marzeń serwerowych również nie ma. Na bieżąco zbiera pieniądze i kupuje to, co mu się podoba. W skład jego majątku wchodzi Sentinel Sedan, Sentinel Combi, Uranus i większa ilość gotówki.

HvAc9eC.png

A -@Anon4 | S -@Shaane

A: Witam, z tej strony Publicysta @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Dzień dobry, z chęcią udzielę Panu wywiadu.

A: Czy chciałbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
S: Nazywam się Bartek, mam 22 lata i na co dzień pracuję. Pochodzę z województwa łódzkiego. Jestem miłą, spokojną i towarzyską osobą. Moim hobby są gry komputerowe i sprzęt komputerowy.

A: Jaka jest Twoja historia z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
S: W MTA zacząłem grać około 2015 roku. Zaczynałem od grania na serwerach Freeroam, najwięcej czasu spędziłem na serwerze JBB — Jazda Bardziej Bokiem. Kiedyś to był bardzo dobry serwer do driftu. Później zahaczyłem o BestPlay, również stary serwer. Dużo czasu również spędziłem na serwerze FFS Gaming, biorąc udział w kilku turniejach i eventach. W 2018 roku zacząłem grać na konkurencyjnym serwerze RPG, tam również spędziłem bardzo dużo czasu. W 2020 roku zarejestrowałem się na ProjectRPG, z początku wszedłem tylko po to, by mieć niskie UID i kupić jakieś normalne auto z niższym ID. Po czasie, w Listopadzie 2023 roku wróciłem na dobre i jestem do dzisiaj.

A: Z tego, co słyszałem, jesteś w zarządzie frakcji SATC. Jakie masz obowiązki jako Menadżer?
S: Jako Menadżer mam dużo obowiązków, m.in. nadzoruję różnego rodzaju eventy, kontroluję pracowników frakcji, zajmuję się forum i wnioskami na nim się znajdującymi. Podczas akademii uczestniczę w spotkaniach dla adeptów i ich egzaminuję.

A: Jak oceniasz atmosferę panującą we frakcji?
S: Atmosferę oceniam bardzo dobrze, wszyscy dogadują się ze sobą, ludzie są bardzo mili. Łatwo się z każdym dogadać i ogólnie jest bardzo przyjemnie.

A: Czy chciałbyś coś zmienić we frakcji?
S: We frakcji chciałbym zmienić wiele rzeczy, z tych które przychodzą mi do głowy do m.in. Dodanie nowych pojazdów dla pracowników frakcji, nowe skrypty, a co najważniejsze nowy Taksometr. Nie jest to oczywiście zależne ode mnie, ale liczę, że w niedalekiej przyszłości te rzeczy zostaną dodane do naszej frakcji.

A: Jak oceniasz serwer ProjectRPG?
S: ProjectRPG to bardzo fajny i rozbudowany serwer. Ostatnimi czasy na serwisie zostały wprowadzone fajne aktualizacje, najlepsza z nich to na pewno nowa praca — Transport Konterenów. Mam nadzieję, że serwer będzie dalej się rozwijał i może kiedyś przebijemy konkurencję.

A: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec?
S: Tak, chciałbym pozdrowić kolegów - @Puczy, @Mirek.cejot, @KlakierSzary, @Kartun, organizację Southstars, całą frakcję SATC oraz zarząd - @zwinny., @TheDreamer, @Suzannee oraz @PudzianzVolvo.

L9Sv1zh.png

cV7URXQ.png

4cQKvcd.png

8eybfgF.png

Realizacja: Starszy Publicysta @MrBeast

Pierwsze miejsca plebiscytu: Dyrektor @Kierownikk
Zmiany w administracji: Dziennikarz  @Nitzur
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Publicysta  @Anon4
Ankieta: Kierownik @Kacp3r
Serwerowe aktualizacje: Publicysta @Blahwe_z
Sylwetka gracza: Menadżer  @xHamster
Wywiad z członkiem ekipy: Publicysta @Anon4

Edytowane przez xHamster
  • Super 8
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.