Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na pracownika frakcji - copka

Euzebiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Euzebiusz 
Nick pracownika: @copka
Powód:  Bardzo sympatyczny kierowca miły uprzejmy i widać, że wie jak podejść do klienta kurs był na molo LS 
Dowody: 

Spoiler

hVC0qXD.png

PzB7lIn.png
Wz5lSuQ.png
LiOGRZ0.png
tec20Ta.png
ZnMa9S4.png
lBePYt7.png
2uaB8G9.png
GM7rJB6.png

Opis sytuacji:  Witam serdecznie osoby czytające Pochwałe dla pracownika frakcji SATC o nicku @copka,  Wpisałem /taxi  i w oka mgnieniu pojawił się mój dzisiejszy bohater! tak dokładnie tak! potrzebowałem dostać się na molo LS w celach biznesowych ale nie o mnie ten temat a o naszym cudownym expresowym kierowcy, kolega był tak miły, że bardzo mi się sympatycznie podróżowało w wyznaczonym kierunku zapytał jak mija mi dzień i czy chce posłuchać radio, oraz sam z siebie jak  w wstecznym lusterku zdążył zauważyć było mi gorąco i od razu odpalił klime, no i to się szanuje  bardzo kompetentny kierowca zasługuje na awans wie jak dbać o klientów  śmiga autem szybko ale bardzo bezpiecznie i komfortowo, że nie czuć prędkości a tak pięknie umila czas, że dla mnie podróż trwała sekundy, AA no jak copka dba o czystość i zapach w aucie  no profeska naprawdę bardzo polecam i liczę, że dostanie AWANS! oczywiście kierowca dostał solidny napiwek za tak dobrą robote. Oby więcej takich pracowników w waszej super frakcji!. Pozdrawiam z poważaniem wasz klient Euzebiusz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.