Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na VarosSTV

Krystianek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Krystianek
Nick oskarżonego: @VarosSTV
Powód skargi: Łamanie regulaminu Administracji.
Data zdarzenia: 11.02.2021r
Dowody: https://imgur.com/a/uG3xJUy
Opis sytuacji: Jechałem odstawić uszkodzone autko do przechowalni. Zaciekawiła mnie sytuacja która rozwijała się dość ciekawie. Supporter jak widać na zamieszczonym ss prosi gracza o uid pojazdu. Następnie mu go teleportuje mi tłumaczy, ze przypadkowo mu wytepał. Dobra okej, rozumiem zdarza się siedziałem cicho po chwili przybiegł do mnie i napisał " Cii" Oraz naprawił mi auto komenda (Próba przekupstwa) żebym siedział cicho. 

A Więc tak tp nie tego gracza co powinienem i po prostu żeby nie robić zamieszania tp mu Autko i pojechał dalej. A Jeżeli chodzi czy chciałem cię przekupić nie nie chciałem nawet mi takie cos na myśl nie przyszło. A że mi się smutno zrobiło cb i ci pomogłem to był mój błąd niestety zostawiam do Administracji ale to była jedyna taka sytuacja która się już na pewno nigdy nie powtórzy. Bardzo Przepraszam i zostawiam to do Administracji RCON  Dziękuje ❤️ 

1 godzinę temu, VarosSTV napisał:

A Więc tak tp nie tego gracza co powinienem i po prostu żeby nie robić zamieszania tp mu Autko i pojechał dalej. 

Gdybyś tak to zostawił to nawet bym tej skargi nie pisał. 

Bardziej chodzi mi o te " Cii" i /fix 

A że mi się smutno zrobiło cb i ci pomogłem to był mój błąd

Ależ z jakiego powodu ci się przykro zrobiło ? Nie wiem..

zostawiam do Administracji ale to była jedyna taka sytuacja która się już na pewno nigdy nie powtórzy. Bardzo Przepraszam i zostawiam to do Administracji RCON  Dziękuje ❤️ 

Hah, kogo chcesz oszukać chyba samego siebie.. Gdybyś był pewny tego co zrobiłeś nie teleportował byś się do mnie później i przepraszał. Mnie nie masz za co przepraszać. Przeproś Administracje RCON, ze musza sprawdzać skargę na Ciebie. 

1 minutę temu, Krystianek napisał:

Gdybyś tak to zostawił to nawet bym tej skargi nie pisał. 

Bardziej chodzi mi o te " Cii" i /fix 

Ależ z jakiego powodu ci się przykro zrobiło ? Nie wiem..

Hah, kogo chcesz oszukać chyba samego siebie.. Gdybyś był pewny tego co zrobiłeś nie teleportował byś się do mnie później i przepraszał. Mnie nie masz za co przepraszać. Przeproś Administracje RCON, ze musza sprawdzać skargę na Ciebie. 

Tak jak wspomniałem wcześniej zle zrobiłem więcej taka sytuacja się nie powtórzy i tylko mi zostaje przeprosić. Czekamy na odpowiedz RCON  

Witam, proszę o zamkniecie tematu. Dlaczego już tłumacze. Przespałem się z tą świadomością, że napisałem na niego skargę i źle mi z tym.. Chciałbym go przeprosić osobiście. Supporter nie szkodził serwerowi. Pomógł tylko graczowi, złamał regulamin i pewnie był tego świadom. Ale liczy się dobry gest zostawiam do😉  W dzisiejszych czasach ciężko być bohaterem. Nie ważne jakbyś postąpił i tak ktoś cos napisze.. 

Chce abyś @VarosSTV wiodło ci się jak najlepiej. I godnie reprezentował ten serwer. Temat uważam za zamknięty Pozdrawiam Krystianek 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.