Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Anon4

KAM3L0N

Rekomendowane odpowiedzi

1SDrXgb.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Praktykant @tegotypu z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przybyłem do Was z wywiadem z dość znanym graczem @Anon4Nie dość, że jest właścicielem organizacji Shadow Syndicate, to jeszcze znalazł sobie miejsce we frakcji San Andreas Road Assistance.

LKZ38Vt.png

A: @Anon4 | T: @tegotypu

T: Witam, z tej strony Praktykant tegotypu z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu dla naszych czytelników? 
A: Witam, z tej strony pracownik frakcji Anon4 S.A Road Assistance. Jasne, udzielę Ci wywiadu.

T: Świetnie W takim razie przedstaw się tak, aby czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
A: Cześć, na imię mam Rafał, mam 16 lat. Na serwerze, można mnie kojarzyć pod nickiem Anon4. Obecnie jestem v-Liderem organizacji Shadow Syndicate, a za niedługo jej przyszłym liderem. Również jestem członkiem biznesu, jakim jest Project News, którego bardzo pozdrawiam na randze Publicysta. A także od jakiegoś czasu we frakcji SARA na stopniu Pracownika, którą również pozdrawiam.

T: W co grasz poza MTA? Może coś trenujesz?
A: Poza samym MTA, lubię również pograć, między innymi w takie tytuły jak: GTA V, Resident Evil, Bus Simulator i inne. A jeżeli chodzi, o drugie pytanie. To tak, uprawiam codziennie kalistenikę, polega to na trenowaniu, wykorzystując do tego własnej wagi ciała.

6WOq7Ag.gif

T: Co najbardziej podoba Ci się w rozgrywce na serwerze ProjectRPG?
A: Kiedyś, na serwerze podobało mi się pracować na pracach dorywczych, takich jak np. Kurier. Lecz znudziło mi się to po jakimś czasie, ponieważ jest to monotonne. Dlatego chciałem wstąpić do frakcji serwerowej, żeby urozmaicić rozgrywkę na serwerze.

T: Czy chciałbyś wprowadzić coś do organizacji?
A: Na ten moment, myślę, że nic bym nie zmieniał, ewentualnie coś w przyszłości.

T: Czy masz przypisane jakieś pojazdy do organizacji?
A: Na ten moment nie, lecz zastanawiam się nad przypisaniem mojego merolka.

5RvsJ3b.gif

T: Czy chciałbyś zobaczyć jakieś zmiany lub nowości w przyszłości  na serwerze?
A: Szczerze mówiąc, to co jest teraz na serwerze, całkowicie wystarcza. Choć w przyszłości, chciałbym zobaczyć remodel pracy kuriera.

T: Jak długo grasz na serwerze i jaki masz majątek?
A: Na serwerze rozpocząłem rozgrywkę 2 listopada 2022, a mój majątek to Schafter Kombi STR 1ns. Moim zdaniem jest to mały majątek, patrząc na godziny, które przegrałem na serwerze, ponieważ wolałem spędzać lepiej czas, niż pracować na pracach.

nxUTsYG.gif

T: Może chcesz coś dodać lub pozdrowić kogoś?
A: Raczej nic nie mam do dodania od siebie. A na samym starcie chciałbym pozdrowić całą redakcję Project News, od której zacząłem czuć sens jakiegokolwiek grania na serwerze. Następnie całą frakcję SARA, za zaufanie i wzięcie mnie w swoje szeregi, oraz nie mógłbym zapomnieć o organizacji Shadow Syndicate, w której poznałem masę fajnych ludzi. Pozdrawiam @Mentzen2025, @xanny, @SirHugel, @Kierownikk, @tegotypu, @xKoKo*, @Matizke, @Matizke, @Nitzur, @Sebix79_Game, @Blahwe_z, @MrBeast, @Veirdness, @yumisu, @Suzannee, @Zebra, @Vortex*Kuba, @Pablo69, @Tapeciarz, @Szymeqq, @_K1sil0.exe, @lugus, @KAM_PL, @Pan_Pari, @Dibo, @Tomcio., @CeglaXD, @xPawel69, @Kaczorowskyyy, @LastoAkaRudy, @Braian11 oraz wiele innych osób

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę. Mam nadzieję, że mój wywiad z @Anon4 podobał się Wam. Do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach.
NFAS945.png

DP6Hxon.pngRIno3R0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.