Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Praca supportera. Wywiad z Przemo*

biggi

Rekomendowane odpowiedzi

7qoAZqM.png.09e910a51018c3a1f61fcc821401730a.png

inf.png.56821c5494eec7b01aa861d2046947e3.png.bf1f61f915fd4c61c980b9612cf39d9c.png

W dzisiejszym wywiadzie dowiecie się trochę o pracy serwerowego supportera. Miałem okazje przeprowadzać go z @Przemo*

Zapraszam do czytania

wywiad.png.b6f714deeacbd56abcb1cbffbb60cdef.png.f1c20f14c9980ff3a7e14dae5e1d26bb.png

R: Redaktor- @biggi                                        U: Uczestnik wywiadu- @Przemo*

R: Witam, jestem biggi Redaktor w Lion News. Czy mógłbym zadać kilka pytań?

U: Jasne, pytaj o co chcesz.

R: To na początek, opowiedz nam coś o sobie, czym się się zajmujesz?

U: Mam na imię Przemek, w tym roku skończę 19 lat. Na co dzień uczę się w technikum na profilu technik informatyk. W czasie wolnym lubię grać w przeróżne tytuły, wychodzić ze znajomymi, obejrzeć dobry film czy posłuchać muzyki.

R: Kiedy zaczęła się twoja przygoda z administracją?

U: Dokładnie na rangę supportera zostałem dodany 21 grudnia 2020 roku.

R: Dlaczego chciałeś zostać jednym z członków administracji serwera?

hLcgZFy.thumb.png.e10b6206331d10f343d165f9b32faf8c.png

U: Chciałem pomagać innym graczom i z tego powodu napisałem podanie. W pierwszej rekrutacji, w której brałem udział nie udało się, więc spróbowałem jeszcze raz i tym razem dostałem się. 

R: Czy pomaganie ludziom jest trudne?

U: Sama pomoc nie jest trudna. Jeśli sprawiałoby mi trud pomaganie innym, to nie pisałbym podania na rangę, od której wymaga się pomocy w różnych sytuacjach. Trudnym jest ocenienie różnych sytuacji i dojście do porozumienia pomiędzy dwoma osobami. Jeśli chodzi o rozwiązywanie problemów dotyczących jednej osoby to zazwyczaj nie ma niczego nadzwyczajnie trudnego.

R: Czy dawanie kar graczom sprawia ci przyjemność?

U: Wiadomo, że solidne prawko na kilka dni lub mute to przyjemność!. Nie no, a tak całkiem szczerze to raczej jestem osobą, która nie daje kar z tzw. bananem na twarzy. Nie ma w tym nic przyjemnego, ale niestety czasem trzeba kogoś ukarać, wtedy najczęściej osoba ukarana ochłonie i zrozumie, że popełniła błąd, którego będzie starała się omijać przy następnych sytuacjach.

R: Czy sądzisz, że jesteś uczciwym suporterem?

U: Ocenianie samego siebie jest w mojej opinii dość słabe. Staram się być uczciwym i mam nadzieję, że dobrze mi to wychodzi. Czy tak faktycznie jest? Powinna to ocenić społeczność.

R: Jak często ludzie proszą o "FIXA"?

U: Nie jest to dość nagminne, przynajmniej ja nie spotykam się z tym tak często. Czasem znajdą się osoby, które poproszą o "fixa" no ale niestety musimy odmówić.

xOLGUK1.thumb.png.dba111001e52c1328276adb782f785e5.png

R: Czy często zdarza się obraza w twoją stronę przez nadawane kary?

U: Zdarzy się czasem, że pod wpływem emocji ktoś mnie obrazi w raporcie czy prywatnej wiadomości.

R: Czy masz czasami dość robienia reportów?

U: Zdarzają się takie momenty, ale to normalne, nie jesteśmy robotami i nie zawsze mamy możliwość pracować na 100%. Po kilku godzinach pomagania i nam należy się chwila odpoczynku, więc schodzimy z rangi i możemy zająć się sobą.

R: O jaką pomoc najczęściej ludzie proszą?

U: Są to głównie prośby o obrócenie auta lub wytepanie go z miejsca parkingowego gdy nie mogą wejść do swojego pojazdu.

R: Myślę, że zbliżamy się do końca wywiadu dziękuję, że odpowiedziałeś mi na wszystkie pytania. Do następnego razu.

U: Ja również dziękuję i do zobaczenia na serwerze. 

o7tkQ6n.png.a1850129abc2b0e3501b36522aea4c41.png

Autor: @biggi

Korekta: @gereq

Grafik: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.