Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie mogę wejść na serwer

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

Dowiedziałem się że może to być automatyczna blokada po stworzeniu drugiego konta, jest to bardzo możliwe bo właśnie dzisiaj stworzyłem nowe konto na tym serialu a akurat po jakimś czasie od stworzenia konta dostałem networka. Dodam że było to pierwsze stworzone konto na tym serialu, moje główne konto było jeszcze tworzone na starym komputerze, tak samo te drugie konto ( login adzip ), podejrzewam że ta blokada numeru seryjnego jest z powodu zalogowania się na trzecie konto, po prostu chyba jest limit dwóch kont na serial, ja tego nie wiedziałem. Widziałem że sporo osób również miało ten problem i chyba wystarczy odblokować mój serial przez Adm RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.