Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza ukashhh

xdTURBOmax

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xdTURBOmax
Nick oskarżonego: ukashhh
Powód skargi: W dziale SAPD>skargi  karzą napisać skargę na jego prywatną wiadomość natomiast gdy próbuje to zrobić wyświetla się się ukashhh nie moze otrzymywać wiadmości
Data zdarzenia: 23:15 09.02.2021
Dowody:

image.thumb.png.0bc10245a3ff66858508b45e8bd60170.pngimage.thumb.png.5dca93ce391012e12921c4abf426f85e.png

Opis sytuacji: Myślę że sytuacja jest na tyle prosta że nie trzeba nic tłumaczyć. Od razu zaznaczam że nie wiem czy to jego wina ale sami widzicie że należy wysłać skargę na priv, a zrobić tego nie mogę 😕 Być może to tylko zwykłe przeoczenie kogoś z SAPD zarządzającym tym działem
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @ukashhh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.