Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Domi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Domi
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Wejperson
Powód skargi: Prowokacyjne wiadomosci na /g
Data zdarzenia: 20/04/2024
Dowody: oto ss z logow: image.thumb.png.fcb0b141de67f6baad70d25f63b242a5.png
G> LysyJoe: kupie mapke od 7 7 7
G> Skopson: xd
G> ShockBeat: 777 la familia
G> SprytsBeng: LysyJoe, a chcesz bana
G> Domi: 777 et gloria
G> seni0rxz: daj ktos 0,74$
G> LysyJoe: chce
G> reezen: la cringe
⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Paradiso, San Fierro! ⚠
G> Wejperson: oh no, cringe! :dancingmexicocat:

Opis sytuacji: po wpisaniu wiadomosci "777 la familia" zostalismy nazwani "cringe" Nie podoba mi sie to, pochodzi to od administracji badz bylej administracji serwera, powinni wiedziec lepiej jak zachowac sie w tej sytuacji. Prosze o ukaranie tych czlonkow administracji. Administracja nie powinna prowokowac zwyklych graczy.

:haha:

Witaj Wejperson,

Z całkowitym szacunkiem, chciałbym się odnieść do obecnej sytuacji. Z naszej strony nie padły zadne określenia o charakterze obrażliwym. W ramach humorystycznego tonu, który nie naruszał niczyjej godności, posłużylismy się zwrotem "777 et gloria". Lekką wariacją odnoszącą się do znanego sloganu "fama et gloria", z którym poprostu utożsamia się Wasza organizacja, nie było to nacechowane złym przekazem, a jedynie żartobliwym akcentem, który w naszej oppinii nie wnosił znamion zaczepki.

Tymczasem to z Waszej strony padło bezpośrednie określenie naszej organizacji jako "Cringe". Trudno w tej sytuacji zrozumieć, dlaczego nie widzicie w tym swojej winy? Tym bardziej że użyte sformułowanie miało jednoznacznie negatywny oraz zły wydzwięk.

Niestety, z przykrością muszę też zauważyć pewną niepokojącą tendencję. Coraz bardziej odczuwalne jest wrażenie, że relacje personalne mają wpływ na sposób rozpatrywania tego typu sytuacji. Oczywiste jest to że zwalenie winy na "wysłanie wiadomości w celach humorystycznych" gdzie nazywacie kogos innego przypominam osobą "żenującą , niezręczną lub wywołującą zażenowanie" nie jest poprostu na miejscu, gdy my, bądź ja personalnie w tym przypadku użyłem "777 et gloria"

Ze swojej strony podkreślam że moja wypowiedź nie miala celu prowokacji. Jest to niezmienie smutne że ty jako Administrator musisz sięgać do określeń "żenujący, niezręczy (cringe)" w moją stronę. Czuje się tym personalnie zaatakowany, na co sobie poprostu nie pozwolę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.