Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma?

kRasnal_xd

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Zusje napisał:

napewno jestem bardziej dojrzalsza od Ciebie i mam mniej lat 🙂

Włączam się tylko i wyłącznie do tego wątku, bo ciekawi mnie ile ty masz lat.  Powtarzasz się któryś raz, że jesteś bardziej dojrzała od kogoś, a po Twoich wypowiedziach niekoniecznie to widać. 

@Zusjeskoro mówisz że nie jesteśmy tutaj od nadawania kar, to czemu cegła dawał nam jedynie warny? bo uznał to za słuszne w danej sytuacji, więc piszesz skargę na nas za co? za to że zostaliśmy ukarani w sposób ,,Warnowania" i cię to nie satysfakcjonuje? śmieszna jesteś

bo skoro leciały jedynie warny na nas to znaczy że nie potrzeba dalszego działania w postaci muta/bana

54 minuty temu, Z4nz1k0_ napisał:

prawda jest taka ze predzej czy pozniej szkodnik opusci  serwer ( mam nadzieje ze z BMA)

Banan99 pisał z 3 razy widziałem na /g że Zusje nie dostanie ub widać ile RCONA słowa były warte...

2 godziny temu, -=KodaK=- napisał:

Banan99 pisał z 3 razy widziałem na /g że Zusje nie dostanie ub widać ile RCONA słowa były warte...

administracja smiechu warta. kazdy kto nadawal sie i ogarnial zostal juz dawno wywalony. wiekszosc to osoby ktore poprostu walą kary na lewo i prawo ( no ale nie dla zusje) 

12 minut temu, Z4nz1k0_ napisał:

administracja smiechu warta. kazdy kto nadawal sie i ogarnial zostal juz dawno wywalony. wiekszosc to osoby ktore poprostu walą kary na lewo i prawo ( no ale nie dla zusje) 

Serwer wspaniały, tylko ludzie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.