Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma?

kRasnal_xd

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Zusje napisał:

dla mnie to już nudne zaczyna się robić, że tak potraficie się zachowywać wobec mnie.... ale nie będę bezczynnie na to patrzeć 🙂 może inni gracze na takie zachowania pozwalają jak ich traktujecie, ale ja nie i musicie być tego świadomi i poprostu odpuścić sobie.... 🙂

Proponowałbym Ci przemyśleć swoje zachowanie, nie prowokować, NIE IRYTOWAĆ (przynajmniej celowo) i się zachowywać jak normalny człowiek. No chyba że robisz to celowo

nie interesuje mnie to co piszecie i wymyślacie. jesteście dla mnie zwykłymi graczami jak inni i ja. chcę powiedzieć, że to ja traktuje was zgodnie z regulaminem odkąd wróciłam po banie, nie jestem dla was chamska ani nie wyzywam was. a to, że dostałam dziś za prowokacje, to tylko wasza sprawka 🙂 ponieważ wszystko widnieje w skardze na was i dlaczego tego nie możecie przyjąć do wiadomości i się z tym pogodzić? zachować się jak prawdziwi mężczyźni ? przyznać się i powiedzieć, że zrobiliście błąd. nie macie na to odwagi 🙂 bo siedzicie przed monitorem i myślicie, że wyśmiewanie kogoś lub prowokowanie notoryczne jest ok, w grze,  na discordach, w internecie w komentarzach, bo ten ktoś was nie widzi 🙂 ciekawa jestem czy w irl jesteście tacy odważni jak tutaj do jednej dziewczyny 🙂

5 minut temu, Zusje napisał:

dla mnie to już nudne zaczyna się robić, że tak potraficie się zachowywać wobec mnie.... ale nie będę bezczynnie na to patrzeć 🙂 może inni gracze na takie zachowania pozwalają jak ich traktujecie, ale ja nie i musicie być tego świadomi i poprostu odpuścić sobie.... 🙂

Nudne to są twoje prowokacje i chamskie teksty które kierujesz do innych Graczy. Na co Ty możesz pozwalać? Zachowujesz się jak przysłowiowe "Bydło" wobec nas to my będziemy zachowywali się dosłownie tak samo wobec ciebie. Chyba system życia jest prosty czy nie?

Pomijając fakt że wysyłasz raptory za teksty nawet nie kierujące się wobec twojej osoby to szczyt bezczelności. Wróć na ziemie z tym swoim Ego bo ewidentnie coś jest nie tak pod kopułą.

Teraz, Zusje napisał:

nie interesuje mnie to co piszecie i wymyślacie. jesteście dla mnie zwykłymi graczami i ja traktuje was zgodnie z regulaminem, nie jestem dla was chamska ani nie wyzywam was. a to, że dostałam dziś za prowokacje, to tylko wasza sprawka 🙂 ponieważ wszystko widnieje w skardze na was i dlaczego tego nie możecie przyjąć do wiadomości i się z tym pogodzić? zachować się jak prawdziwi mężczyźni ? przyznać się i powiedzieć, że zrobiliście błąd. nie macie na to odwagi 🙂 bo siedzicie przed monitorem i myślicie, że wyśmiewanie kogoś lub prowokowanie notoryczne jest ok, w grze,  na discordach, w internecie w komentarzach, bo ten ktoś was nie widzi 🙂 ciekawa jestem czy w irl jesteście tacy odważni jak tutaj do jednej dziewczyny 🙂

sama sobie zaprzeczasz

Teraz, Zusje napisał:

nie interesuje mnie to co piszecie i wymyślacie. jesteście dla mnie zwykłymi graczami i ja traktuje was zgodnie z regulaminem, nie jestem dla was chamska ani nie wyzywam was. a to, że dostałam dziś za prowokacje, to tylko wasza sprawka 🙂 ponieważ wszystko widnieje w skardze na was i dlaczego tego nie możecie przyjąć do wiadomości i się z tym pogodzić? zachować się jak prawdziwi mężczyźni ? przyznać się i powiedzieć, że zrobiliście błąd. nie macie na to odwagi 🙂 bo siedzicie przed monitorem i myślicie, że wyśmiewanie kogoś lub prowokowanie notoryczne jest ok, w grze,  na discordach, w internecie w komentarzach, bo ten ktoś was nie widzi 🙂 ciekawa jestem czy w irl jesteście tacy odważni jak tutaj do jednej dziewczyny 🙂

A wiesz co to hipokryzja?

2 minuty temu, Zusje napisał:

Hipokryzja moment,Dosłownie są screeny i inne dowody a ty ciągle w swojej bajce 

1 minutę temu, Zusje napisał:

nie interesuje mnie to co piszecie i wymyślacie. jesteście dla mnie zwykłymi graczami jak inni i ja. chcę powiedzieć, że to ja traktuje was zgodnie z regulaminem odkąd wróciłam po banie, nie jestem dla was chamska ani nie wyzywam was. a to, że dostałam dziś za prowokacje, to tylko wasza sprawka 🙂 ponieważ wszystko widnieje w skardze na was i dlaczego tego nie możecie przyjąć do wiadomości i się z tym pogodzić? zachować się jak prawdziwi mężczyźni ? przyznać się i powiedzieć, że zrobiliście błąd. nie macie na to odwagi 🙂 bo siedzicie przed monitorem i myślicie, że wyśmiewanie kogoś lub prowokowanie notoryczne jest ok, w grze,  na discordach, w internecie w komentarzach, bo ten ktoś was nie widzi 🙂 ciekawa jestem czy w irl jesteście tacy odważni jak tutaj do jednej dziewczyny 🙂

odpisując na to pokazujesz ze jadnak cie to interesuje

odkąd wróciłam po banie. nie macie na mnie żadnych dowodów, że to ja źle się zachowuje wobec was :)) dlatego proszę nie okłamujcie sami siebie i administracji 🙂 nie mam już nic więcej do powiedzenia na ten temat, bo szkoda mojego czasu na waszą grupę podwyższonego ryzyka 🙂 żegnam Państwa! 🙂

4 minuty temu, Zusje napisał:

Kiedy w pewnym momecie cały serwer jest z tobą "skłucony" to trzeba zacząć szukać problemu w sobie. Nie jest to tylko opinia "zwłykłego cejaota" ale nawet gracze Day one no nie maja z tobą najlepszych relacji, polecam zacząc szukac problemu w sobie a nie przekładać swoje żale na innych i ich prowokować, każdy jest człowiekiem wiec kiedy zachowujesz jak się zachowujesz nie dziw się ze inni bedą cie nie lubić. 

Teraz, Zusje napisał:

odkąd wróciłam po banie. nie macie na mnie żadnych dowodów, że to ja źle się zachowuje wobec was :)) dlatego proszę nie okłamujcie sami siebie i administracji 🙂 nie mam już nic więcej do powiedzenia na ten temat, bo szkoda mojego czasu na waszą grupę podwyższonego ryzyka 🙂

nie mamy powiadasz, otórz w logach wszystko jest

Teraz, InspektorDzordzo napisał:

Uważam, że powinnaś przemyśleć swoje zachowanie jeżeli tyle graczy na Ciebie jest zirytowanych, poddenerwowanych i inne jeszcze mi znane bądź nie znane synonimy.

Dokładnie, mam wiele innych rzeczy do roboty w tym czasie niżeli Cię specjalnie irytować, myślę że reszta graczy podobnie

Teraz, Zusje napisał:

wszyscy gracze są na mnie zirytowani, tylko dziwne, że tylko ta grupa podwyższonego ryzyka, na którą napisałam skargę dzisiaj 🙂 hehe, pisze ostatni raz dużymi literkami -> ŻEGNAM PAŃSTWA! 🙂

Mam 2 kary Podejrzane transakcje i muta na 3 godziny 🙂 

pozdrawiam serdecznie grupa podwyższonego ryzyka

1 minutę temu, Zusje napisał:

wszyscy gracze są na mnie zirytowani, tylko dziwne, że tylko ta grupa podwyższonego ryzyka, na którą napisałam skargę dzisiaj 🙂 hehe, pisze ostatni raz dużymi literkami -> ŻEGNAM PAŃSTWA! 🙂

bezpodstawną skargę która nie ma sensu

Teraz, Zusje napisał:

Bo tylko oni mają chęć sie wypowiedzieć oraz cos zmienić? Pa Pa

4 minuty temu, Zusje napisał:

Napisałeś/aś/oś 2 minuty temu żegnam, ewidentnie twojego ego to tyka. Uważam że nie powinnaś/eś/oś sie już odzywać. Piszesz coś że idziesz a jednak wracasz jak bumerang. TF?

1 minutę temu, kRasnal_xd napisał:

Bo tylko oni mają chęć sie wypowiedzieć oraz cos zmienić? Pa Pa

szkoda, że wypowiadają się wtedy kiedy wiedzą, że to oni mogą mieć problem niedługo.... i chcesz mi powiedzieć, że oni chcą coś zmieniać? CHYBA NA GORSZE na tym całym czacie G. "ale to nic nowego, nie z takimi osobnikami sobie tutaj radziłam i byłam sama" 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.