Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma?

kRasnal_xd

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Zusje napisał:

szkoda, że wypowiadają się wtedy kiedy wiedzą, że to oni mogą mieć problem niedługo.... i chcesz mi powiedzieć, że oni chcą coś zmieniać? CHYBA NA GORSZE na tym całym czacie G. "ale to nic nowego, nie z takimi osobnikami sobie tutaj radziłam i byłam sama" 🙂

XD

1 minutę temu, Zusje napisał:

szkoda, że wypowiadają się wtedy kiedy wiedzą, że to oni mogą mieć problem niedługo.... i chcesz mi powiedzieć, że oni chcą coś zmieniać? CHYBA NA GORSZE na tym całym czacie G. "ale to nic nowego, nie z takimi osobnikami sobie tutaj radziłam i byłam sama" 🙂

Twoja lista kar https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Zusje

Moja lista kar https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=InspektorDonald

I kto tu jest grupa  podwyższonego ryzyka? : )

1 minutę temu, Zusje napisał:

Ale powiedz mi jedno dlaczego piszesz żeby oni się poprawili itp a sama tego nie robisz? zacznij od siebie spróbuj. z dnia na dzień opinia się nie zmieni na twój temat i właśnie powinnaś się starać żeby opinia się zmieniła!

Droga koleżanko, chciałbym tylko uwzględnić (i raczej wątpię), że kiedykolwiek powstał temat "Czy gracz X powinien iść/wrócić na perma?" i spotykam się z takim tematem po raz pierwszy. Niektórzy gracze jasne, mają sprzeczki czy inne formy kłótni aczkolwiek wątpię, że kiedykolwiek powstał lub powstanie specjalny temat na forum, czy gracz powinien mieć zakaz grania na serwerze. Pozdrawia- albo nie, jednak nie pozdrawiam koleżanki

1 minutę temu, kRasnal_xd napisał:

Ale powiedz mi jedno dlaczego piszesz żeby oni się poprawili itp a sama tego nie robisz? zacznij od siebie spróbuj. z dnia na dzień opinia się nie zmieni na twój temat i właśnie powinnaś się starać żeby opinia się zmieniła!

Kolega wybrał język faktów, jak już pisałem nie bez powodu między nami a Tobą jest napięta atmosfera, ogarnij się trochę, a ludzie zmienią zdanie, może nie wszyscy, ale na twoim miejscu starałbym się poprawić swoją reputację

11 minut temu, Zusje napisał:

wszyscy gracze są na mnie zirytowani, tylko dziwne, że tylko ta grupa podwyższonego ryzyka, na którą napisałam skargę dzisiaj 🙂 hehe, pisze ostatni raz dużymi literkami -> ŻEGNAM PAŃSTWA! 🙂

ta "grupa podwyższonego ryzyka" o której pisałaś ma zapewne, łącznie mniej kar od ciebie 

19 minut temu, InspektorDzordzo napisał:

Dzisiaj zostałem, tak można powiedzieć sprowokowany przez najukochańszą koleżankę. Napisałem jej co nieco na czacie i zgłosiła mnie za prowokacje (napisałem jej żeby się uspokoiła) i dostałem mute na 10 dni. Jestem jak najbardziej za tak, niech administracja coś z nią zrobi. Uważam, że za czasów kiedy była na banie permamentnym albo nie grała był idealny vibe na serwerze. Pozdrawiam wszystkich oprócz koleżanki na Z

DOSTAŁEŚ MUTA ZA:

Prowokacje - kara skalowana

WIĘC NIE MIEJ DO MNIE PRETENSJI ODWALACZU 🙂

Teraz, Zusje napisał:

DOSTAŁEŚ MUTA ZA:

A Ty dostałaś za prowokacje + groźby, myślę że jednak groźby są wiele gorsze od prowokacji, a Ty? Jak uważasz? Odwalaczko z czterema stronami kar i byłym permem?:)

Teraz, Zusje napisał:

DOSTAŁEŚ MUTA ZA:

Gdybyś nie rozpoczęła, kupo-burzy myślę, że nikt by dzisiaj nie wylądował na mucie, banie, czy nawet kilku graczy na skardze od Ciebie 🙂

5 minut temu, InspektorKnucik napisał:

Kolega wybrał język faktów, jak już pisałem nie bez powodu między nami a Tobą jest napięta atmosfera, ogarnij się trochę, a ludzie zmienią zdanie, może nie wszyscy, ale na twoim miejscu starałbym się poprawić swoją reputację

ty i twoi koledzy (inspektorzy) w nicku sami tworzycie tutaj grupe podwyższonego ryzyka na tym serwerze i myślicie, że jesteście nietykalni ? tutaj każdy ma się dobrze bawić, a nie słuchać waszych hipokryzji na temat innych graczy na czacie G i na forum i waszych wypocin 🙂

Teraz, Zusje napisał:

ty i twoi koledzy (inspektorzy) w nicku sami tworzycie tutaj grupe podwyższonego ryzyka na tym serwerze i myślicie, że jesteście nietykalni ? tutaj każdy ma się dobrze bawić, a nie słuchać waszych hipokryzji na temat innych graczy na czacie G i na forum 🙂

jaka znowu grupa podwyższonego ryzyka nikt z nas nie ma tak obfitej listy kar jak ty

Teraz, Zusje napisał:

ty i twoi koledzy (inspektorzy) w nicku sami tworzycie tutaj grupe podwyższonego ryzyka na tym serwerze i myślicie, że jesteście nietykalni ? tutaj każdy ma się dobrze bawić, a nie słuchać waszych hipokryzji na temat innych graczy na czacie G i na forum 🙂

I tak było do czasu, ale się zjawiłaś niczym jeździec apokalipsy i mamy temat jaki mamy

Teraz, InspektorKnaga napisał:

jaka znowu grupa podwyższonego ryzyka nikt z nas nie ma tak obfitej listy kar jak ty

To nie słyszałeś? My to zorganizowana grupa przestępcza, margines społeczny na serwerze

3 minuty temu, InspektorDonald napisał:

Podsumowujac to tak jakby wyjść w szaliku Górnika do Chorzowa lub w Koszulce Legii w poznaniu, nie dziw się wiec ze skończy to niedobrze

nie bądź zabawny 🙂 żegnam Państwa już nie będę odpisywać na te wasze wypociny, dalej sobie piszcie ze sobą, kara i tak was nie ominie mam nadzieję, choć to będzie mała kara, ale napewno was czegoś nauczy 🙂 i właściwie to miałam na celu pisząc tą skargę, aby każdy to widział jacy tak naprawdę jesteście na tym czacie G i gracze i administratorzy na co tak naprawdę was stać 🙂 i jacy to jesteście "kulturalni" oczywiście pisze to z ironią... 🙂

3 minuty temu, Zusje napisał:

ty i twoi koledzy (inspektorzy) w nicku sami tworzycie tutaj grupe podwyższonego ryzyka na tym serwerze i myślicie, że jesteście nietykalni ? tutaj każdy ma się dobrze bawić, a nie słuchać waszych hipokryzji na temat innych graczy na czacie G i na forum i waszych wypocin 🙂

No tak, bo ty nigdy niczego nie odwaliłaś czy przeszkodziłaś. Jedynie co da się zaobserwować w twoim zachowaniu grając na serwerze to jest TYLKO przeszkadzanie, odwalanie oraz irytowanie innych graczy. 
image.thumb.png.c7d1947c0fa64c8efea8a64e60d2e22e.png

image.png.577cf5749cb480ef36fbe7528264d02b.png<---!!!!!

Teraz, InspektorKnaga napisał:

ja mam tylko 3 kary, z czego vdm to tak na dobrą sprawę była moja czysta głupota, a muty to już dawno się skończyły, jeden za bk na org a drugi za tematy polityczne

19 minut temu, Zusje napisał:

wszyscy gracze są na mnie zirytowani, tylko dziwne, że tylko ta grupa podwyższonego ryzyka, na którą napisałam skargę dzisiaj 🙂 hehe, pisze ostatni raz dużymi literkami -> ŻEGNAM PAŃSTWA! 🙂

Ode mnie to tyle, dziękuję i doniewidzenia. Pozdrawiam wszystkich ,,zgorszonych" graczy:)

2 minuty temu, Zusje napisał:

nie bądź zabawny 🙂 żegnam Państwa już nie będę odpisywać na te wasze wypociny, dalej sobie piszcie ze sobą, kara i tak was nie ominie mam nadzieję, choć to będzie mała kara, ale napewno was czegoś nauczy 🙂

z pewnością ta skarga zostanie odwołana bo jest bezpodstawna, w dodatku suporter CegłaXD ciągle przyjmował od ciebie reporty i podejmował rozsądne działania także Mixsu powie ci znów że nie jest potrzebna ta skarga i jej nie rozumie

Teraz, Zusje napisał:

nie bądź zabawny 🙂 żegnam Państwa już nie będę odpisywać na te wasze wypociny, dalej sobie piszcie ze sobą, kara i tak was nie ominie mam nadzieję, choć to będzie mała kara, ale napewno was czegoś nauczy 🙂

Rada ode mnie prześpij się przemyśl sobie to na spokojnie to co tutaj zostało wyciągnięte oraz liczę że jakoś znajdziesz drogę do pokoju z ludzmi na serwerze! Milej nocy życzę

2 minuty temu, Zusje napisał:

zdaje mi się ze jednak nie umiesz przyznac nam racji ze jedyną osobą która ma "podwyższone ryzyko" jesteś ty, dosyć spora część serwera ma o tobie podobne zdanie na ten temat, poza tym z jakiegoś powodu byłaś na 2 permach oraz nie uważamy że jesteśmy nietykalni nie wiem skąd takie przemyślenie. 

Pozdrawiam cieplutko z słonecznej Caliguli 🙂

ps: czekam na twoje wypociny

JEŚLI NIE UMIECIE CZYTAĆ MAŁYCH LITEREK. TO PISZE DUŻYMI.... TE KARY SĄ SPRZED BANA 🙂 PO BANIE TERAZ DOSTAŁAM JEDNĄ KARĘ. (WY NIE DECYDUJECIE O NADAWANIU KAR I NIGDY DO TEGO NIE DOJDZIE ABYŚCIE DECYDOWALI, PONIEWAŻ TO CO WY REPREZENTUJECIE TO BRAK SŁÓW........I ZWYKŁA PORAŻKA....... " zastanawiam się po co ja dalej z wami pisze jak wy jesteście jak lustereczko zaraz odbijecie wszystko i tak do was nic nie dotrze.... 🙂 i nawet jak dostaniecie kary jakie kolwiek to dalej będziecie robić to samo...... ale to już wasza sprawka, nie moja 🙂 ŻEGNAM I NIE POZDRAWIAM CAŁĄ GRUPĘ PODWYŻSZONEGO RYZYKA, KTÓRA NIE CZUJE DO MNIE SYMPATII PRZEZ TO, ŻE NAPISAŁAM NA NICH SKARGĘ :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.