Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma?

kRasnal_xd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich tutaj sprowadzonych! Chciałbym w tym wątku poruszyć kwestie dotyczące użytkownika Zusje.

Zusje gracz który, dołączył na serwer w dniu 21-03-2023 o godzinie 15:37:59.

Posiada na swoim koncie 1869 godz. 56 min. przegranych godzin oraz majątek w postaci Turismo Competizione.

Do czego zmierzam? Mając na koncie prawie 1700h posiada liczną baze kar. Zaczynając od kar wyciszeń kończąc po banach permamentnych.

Dokładnie:

-33 kar wyciszeń

-16 kar prawo jazdy

-1 kara licencja lotnicza

-4 bany (2 permamentne)

Gracz dostał dwie szanse powrotu z blokady permamentnego. Pierwsza blokada była 09.11.2023 a druga już 22.01.2024. Minęło nie całe dwa miesiące żeby, gracz wrócił na Perma. Użytkownik wraca na serwer z blokady dnia 07.03.2025 (data domniemana z listy kar). Kara trwała ponad rok. I jak widać nic to nie dało ponieważ, przeciągu miesiąca dostał/a już dwie kary wyciszeń oraz wprowadza na serwer samo zamieszanie. Widać to po czacie Globalnym (/g). Użytkownik prowokuje oraz jest prowokowany lecz, na to sama sobie wypracowała licznymi karami oraz opiniami innych graczy na serwerze. Dlaczego gracz który, dostał szanse jej nie wykorzystuje? Dlaczego administracja daje szanse graczowi który, ledwo po unbanie dostaje kary? Gracz nie potrafi żyć w społeczeństwie serwerowym udowadniając to licznymi skargami oraz opiniami graczy. Nie raz przebywając na serwerze słyszałem nieprzychylne opinie graczy nawet, jak był na permie. Wymuszanie,tarany,prowokacje,obrazy oraz groźby? Dokładnie ostatnia kara jest za groźby z dnia 09.04.2025. Patrząc na listę kar oraz powód dziwie się dlaczego gracz dostał kare wyciszenia tylko na 24h. Reasumując gracz dostał szanse i jej nie wykorzystał.

Zachęcam do wypowiadania się na temat poruszony w wątku.

Dziękuje za poświęcony czas. Życzę każdemu czytelnikowi miłego dnia!

Licze na to że ów persona bo inaczej się tej osoby nazwać nie da powróci na karę blokady permamentnej z tej racji iż są wielokrotne prowokacje, notoryczne spamy w reportach czy chociażby chamskie odzywki.

Pomijając fakt że za 1 czy 2 zdania nie obowiązujące tej osoby dostaje sie muta zależnie od ilości nadanych kar przez administracje serwera, jakby to ująć w bardziej normalne dla was słowa..

Jest to poprostu SZKODNIK serwerowy.

odkąd wróciłam dostałam tylko jedną karę wyciszenia 1dzień dzisiaj i to całkiem przypadkowo, bo CegłaXD napisał mi, abym nie odpowiadała wam na czacie g. i tylko wy dostaniecie kary 🙂  dziś postanowiliście mnie prowokować w grupie na czacie, dostaliście kary, nie zdążyłam wszystkich reportów wysłać, dlatego później napisałam na was skargę i teraz macie czelność robić tą bezsensowną sondę ? lepiej popatrzcie na siebie co robicie na serwerze i jak się zachowujecie wobec mnie i innych graczy, jakie wyciągacie wnioski po otrzymaniu kar 🙂 bo zachowujecie się w tym momencie jak to wy byście rządzili serwerem w grupie. ja rozumiem wszystko, ale wszystko ma granicę 🙂 a wy tych granic niema cie i potraficie napisać wszystko nawet chamskie rzeczy, za które już dawno powinniście być bardziej karani 🙂 a to, że czasami nie ma adminów, nie oznacza, że też możecie wszystko pisać i czuć się bezkarni.

4 minuty temu, Zusje napisał:

odkąd wróciłam dostałam tylko jedną karę wyciszenia 1dzień dzisiaj i to całkiem przypadkowo, bo CegłaXD napisał mi, abym nie odpowiadała wam na czacie g. i tylko wy dostaniecie kary 🙂  dziś postanowiliście mnie prowokować w grupie na czacie, dostaliście kary, nie zdążyłam wszystkich reportów wysłać, dlatego później napisałam na was skargę i teraz macie czelność robić tą bezsensowną sondę ? lepiej popatrzcie na siebie co robicie na serwerze i jak się zachowujecie wobec mnie i innych graczy, jakie wyciągacie wnioski po otrzymaniu kar 🙂 bo zachowujecie się w tym momencie jak to wy byście rządzili serwerem w grupie. ja rozumiem wszystko, ale wszystko ma granicę 🙂 a wy tych granic niema cie i potraficie napisać wszystko nawet chamskie rzeczy, za które już dawno powinniście być bardziej karani 🙂 a to, że czasami nie ma adminów, nie oznacza, że też możecie wszystko pisać i czuć się bezkarni.

XD

12 minut temu, Zusje napisał:

XDDDD

51 minut temu, kRasnal_xd napisał:

Gracz dostał dwie szanse powrotu z blokady permamentnego. Pierwsza blokada była 09.11.2023 a druga już 22.01.2024. Minęło nie całe dwa miesiące żeby, gracz wrócił na Perma. Użytkownik wraca na serwer z blokady dnia 07.03.2025 (data domniemana z listy kar). Kara trwała ponad rok. I jak widać nic to nie dało ponieważ, przeciągu miesiąca dostał/a już dwie kary wyciszeń oraz wprowadza na serwer samo zamieszanie. Widać to po czacie Globalnym (/g). Użytkownik prowokuje oraz jest prowokowany lecz, na to sama sobie wypracowała licznymi karami oraz opiniami innych graczy na serwerze. Dlaczego gracz który, dostał szanse jej nie wykorzystuje? Dlaczego administracja daje szanse graczowi który, ledwo po unbanie dostaje kary? Gracz nie potrafi żyć w społeczeństwie serwerowym udowadniając to licznymi skargami oraz opiniami graczy. Nie raz przebywając na serwerze słyszałem nieprzychylne opinie graczy nawet, jak był na permie. Wymuszanie,tarany,prowokacje,obrazy oraz groźby? Dokładnie ostatnia kara jest za groźby z dnia 09.04.2025. Patrząc na listę kar oraz powód dziwie się dlaczego gracz dostał kare wyciszenia tylko na 24h. Reasumując gracz dostał szanse i jej nie wykorzystał.

odnoszę się do tego co napisałeś, nie wiem dlaczego kłamiesz, że komuś groziłam w dniu 09.04.2025 ???? jak ja dziś dostałam tylko jedną karę za prowokacje. nie groziłam nikomu.... i prosze sprawdzić logi dokładnie, bo to nie jest prawda.

13 minut temu, Zusje napisał:

ja w swojej wypowiedzi przeciwko tobie byłem kulturalny i bez żadnych prowokacji, także skarga i to co piszesz jest bez sensu

1 minutę temu, Zusje napisał:

odnoszę się do tego co napisałeś, nie wiem dlaczego kłamiesz, że komuś groziłam w dniu 09.04.2025 ???? jak ja dziś dostałam tylko jedną karę za prowokacje. nie groziłam nikomu.... i prosze sprawdzić logi dokładnie, bo to nie jest prawda.

Czy gracz Zusje powinien wrócić na Perma_ - Off-Topic - ProjectRPG – Brave 09.04.2025 20_32_58.png

jak dostałaś muta za prowokacje + groźby to tak było

odkąd kupiłam turismo competizione to prowokujecie mnie coraz więcej, aż wkońcu napisałam skargę na was, bo co kolwiek napisze na czacie g to wy mnie atakujecie jakbym wam kredki zabrała 🙂 skończcie z tymi kłamstwami kierowanymi w moją stronę i popatrzcie lepiej na siebie, idźcie sobie porozmawiać na discord razem, ale nie o tym jak mnie zbanować... tylko o sobie i waszym zachowaniu 🙂może wam przejdzie 🙂

Teraz, Zusje napisał:

odkąd kupiłam turismo competizione to prowokujecie mnie coraz więcej, aż wkońcu napisałam skargę na was, bo co kolwiek napisze na czacie g to wy mnie atakujecie jakbym wam kredki zabrała 🙂 skończcie z tymi kłamstwami kierowanymi w moją stronę i popatrzcie lepiej na siebie, idźcie sobie porozmawiać na discord razem, ale nie o planie zbanowania zusje, tylko o sobie i waszym zachowaniu 🙂może wam przejdzie 🙂

zacznijmy od tego, że kłóciłaś się z Euzebiuszem o to że celowo cię staranował, a on ci wyjasnił że taki taran to nie celowy, to ty dalej drążyłaś temat

Teraz, Nyx_Vertignis napisał:

zacznijmy od tego, że kłóciłaś się z Euzebiuszem o to że celowo cię staranował, a on ci wyjasnił że taki taran to nie celowy, to ty dalej drążyłaś temat

na kutrach

2 minuty temu, Zusje napisał:

odkąd kupiłam turismo competizione to prowokujecie mnie coraz więcej, aż wkońcu napisałam skargę na was, bo co kolwiek napisze na czacie g to wy mnie atakujecie jakbym wam kredki zabrała 🙂 skończcie z tymi kłamstwami kierowanymi w moją stronę i popatrzcie lepiej na siebie, idźcie sobie porozmawiać na discord razem, ale nie o planie zbanowania zusje, tylko o sobie i waszym zachowaniu 🙂może wam przejdzie 🙂

Walić te turismo xD to ty się zachowujesz i prowokujesz a nie turismo 

2 minuty temu, Zusje napisał:

odkąd kupiłam turismo competizione to prowokujecie mnie coraz więcej, aż wkońcu napisałam skargę na was, bo co kolwiek napisze na czacie g to wy mnie atakujecie jakbym wam kredki zabrała 🙂 skończcie z tymi kłamstwami kierowanymi w moją stronę i popatrzcie lepiej na siebie, idźcie sobie porozmawiać na discord razem, ale o tym jak mnie zbanować... tylko o sobie i waszym zachowaniu 🙂może wam przejdzie 🙂

w dodatku to nie kłamstwa bo to wszystko masz w logach, i jak widać słusznie dostałaś karę za groźby

dla mnie to już nudne zaczyna się robić, że tak potraficie się zachowywać wobec mnie.... ale nie będę bezczynnie na to patrzeć 🙂 może inni gracze na takie zachowania pozwalają jak ich traktujecie, ale ja nie i musicie być tego świadomi i poprostu odpuścić sobie.... 🙂

Przytocze tutaj treść perma którego nadał Banan99

Po raz kolejny dostajesz karę, od twojego powrotu na serwer nic się nie zmieniło i twoja lista kar zwiększa się bardzo szybko. Nie pozostaje mi nic innego jak przywrócić nadaną karę. Miłego dnia życzę!

Hmmm widzę że chyba nic się nie zmieniło 😕

dla mnie to już nudne zaczyna się robić, że tak potraficie się zachowywać wobec mnie.... ale nie będę bezczynnie na to patrzeć 🙂 może inni gracze na takie zachowania pozwalają jak ich traktujecie, ale ja nie i musicie być tego świadomi i poprostu odpuścić sobie.... 🙂

XD co ty ćpasz laska

6 minut temu, Zusje napisał:

odkąd kupiłam turismo competizione to prowokujecie mnie coraz więcej, aż wkońcu napisałam skargę na was, bo co kolwiek napisze na czacie g to wy mnie atakujecie jakbym wam kredki zabrała 🙂 skończcie z tymi kłamstwami kierowanymi w moją stronę i popatrzcie lepiej na siebie, idźcie sobie porozmawiać na discord razem, ale nie o tym jak mnie zbanować... tylko o sobie i waszym zachowaniu 🙂może wam przejdzie 🙂

Ego mocno wybiło co?:)

Teraz, Zusje napisał:

zacznijmy od tego że to ty prowokujesz, i ty się nie potrafisz zachowywać, i nie potrafisz sobie odpuścić niewinnych żartów w GRZE, tylko bierzesz to do siebie jakby to było czymś wielkim, serio nie potrafisz swego EGO opanować w głupiej grze? Polecam nad sobą pracować bo tutaj masz opinię tak zrytą że rozważyłbym zmianę zachowania i podchodzenia do graczy i do samej/samego siebie

Dzisiaj zostałem, tak można powiedzieć sprowokowany przez najukochańszą koleżankę. Napisałem jej co nieco na czacie i zgłosiła mnie za prowokacje (napisałem jej żeby się uspokoiła) i dostałem mute na 10 dni. Jestem jak najbardziej za tak, niech administracja coś z nią zrobi. Uważam, że za czasów kiedy była na banie permamentnym albo nie grała był idealny vibe na serwerze. Pozdrawiam wszystkich oprócz koleżanki na Z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.