Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ściągnięty ręczny z pojazdu a następnie wepchnięcie do wody.

SavenQ

Rekomendowane odpowiedzi

ID pojazdu: 5185

Witam. A więc sprawa wygląda tak, o godzinie 12:52:46 zaciągnąłem ręczny w Jesterze ( [2021-02-08 12:52:46] [Output] : ✔ Zaciągnąłeś ręczny w pojeździe! ) a następnie z niego wysiadłem co będzie można zobaczyć na zrzucie ekranu poniżej. Byłem wtedy ostatnim kierowcą i jak widać nikt potem nim nie jeździł (nikt też nie ma do niego kluczy). Gdy wróciłem na serwer o godzinie około 19:10 zauważyłem, że auta nie ma na parkingu frakcji SARA tylko na pp. Gdy sprawdziłem F5 okazało się, że ostatnio był widziany w wodzie. Prosiłbym o sprawdzenie czy ktoś ściągał ręczny lub ewentualnie wziął auto na lawetę. I jeżeli ktoś to zrobił to poproszę o nick tej osoby. Naprawdę słabe zachowanie tym bardziej, że auto stało na parkingu frakcji czyli jakby nie patrząc terenie zamkniętym.

6xcPT4C.png

b9NBeKw.png

Bardziej podejrzewał bym to, że czasami jeśli dość szybko zaciągniesz ręczny jeszcze chwilę jadąc to pokazuje się na czacie komunikat że został zaciągnięty, jednak tak się nie dzieje. Nie zmienia to faktu, że ktoś mógł zrobić ci dowcip więc w razie czego pozostawiam sprawę RCON'om.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.