Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas się pożegnać :)

Luzak007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mimo spędzenia sporej ilości czasu(150h niby nie duzo, ale iles tam jest) czas nadszedł i na mnie, cóż ,,coś się kończy coś zaczyna od nowa'', a więc z powodu braku czasu i braku checi gry na serwerze z powodu pogorszenia prac, miedzy innymi kutrów, na ktorych chetnie zarabialem i zmienienia kuriera, w ktorym mialem 3lvl(aktualnie 1 z powodu zmiany) czas nadszedł na mnie z powodu takiego, ze nie mam gdzie zarabiac, aby cos zarobic i miedzy innymi z braku checi do gry,  chciałbym się pożegnać z każdym i dzieki wielkie za kazda spedzoną sekunde z każdym, pozdrawiam wszystkich, lecz chciałbym się szczególnie pożegnać z nastepującymi graczami :

@Krychu- Dzięki wielkie za miłe szkolenia oraz pomoc w organizacji SARA, w której podołałem, lecz myślę, ze na moje miejsce przyjąłeś wielu innych, lepszych adeptów, myślę ze w tym czasie juz pełnoprawnych, życzę ci, żebyś dalej tak prowadził wspaniałą frakcje jaka jest SARA i abyś trafił w dalekiej przyszłości na wyższą rangę w gronie administracji 🙂

@tikeJ No, mordeczko troche się znamy dzieki ci za wspólne odbijanie DM w organizacji Mara salvatrucha, wspólne początki na mumblu z organizacją SARA, życzę ci dalszych sukcesów w frakcji SARA, abyś się dostał w jak najwyższe progi zarządu we frakcji oraz żebyś się sprawował jak najlepiej w roli Supportera, być może administratora albo wyżej oraz życzę ci, żebyś sie w koncu dorobil tego infka oraz żebyś dobrze rozwinął organizacje Runaways, polecam serdecznie, trzymaj się mordeczko mam nadzieje, ze sie kiedys jeszcze zobaczymy i bedziemy mieli jeszcze szanse pogadac ze soba na DSC, Mumblu 😞 

@AgentNo mordeczko tobie też duzo zawdzięczam z frakcji SARA, dzieki wielkie za mega ciekawe szkolenia oraz egzamin, ktory zdalem. Życzę ci, zebys prowadził godnie swoje szeregi SAPD oraz żebyś sumiennie starał się pomagac innym graczom na serwerze, życzę ci też żebyś się dostał w jak najwyższe szeregi administracji, 3maj się 🙂 

@RysieKK- tobie też mordeczko dziekuje za wspólne wypady w sara i za rozmowy na mumblu, też życze ci jak najlepiej zebys sie dostal w wysokie szeregi w frakcji SARA i zebys kupil sobie jak najlepsza fure na serwerze 🙂 !

@Blatpek- tobie też dziekuje choc sie tak nie znamy, że kupiłeś ode mnie pieknego previona (1140) id fioletową strzale, rowniez zycze ci sukcesow na serwerze 😄 !

Dziekuje wszystkim graczom z organizacji Runaways oraz z frakcji SARA oraz pozdrawiam wszystkich graczy na serwerze serdecznie, milego wieczoru i milej gry na serwerku. Do zobaczenia, może się kiedys spotkamy ! ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.