Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Zusje skarga na houdini

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71255
Login: Brytyjka19
Nick oskarżonego: @houdini
Powód skargi: zarzucanie mi nieprawdy przez administratora, że jestem jakimś innym graczem "NATIVE LUB BROWAREK"
Data zdarzenia: 07.03.2025
Wyjaśnienie: Hej chciałam wyjaśnić to na co administrator @houdini pozwala sobie i zarzuca mi, że jestem innym graczem tylko pod innym nickiem, prosze w takim razie o dowody na to co mówi 🙂  i prosiłabym administracje, aby poniósł tego konsekwencje, bo to nieprawda, gram na swoim koncie od zawsze, i kiedy dostawałam bany to pisałam dużo apelacji, aby powrócić, bo zależy mi na tym koncie, ponieważ jest to moje pierwsze konto i nigdy nie miałam innego. Chce być kojarzona od zawsze z tym nickiem dlatego go nie zmieniam choć dużo graczy już mi to mówiło, abym to zrobiła, nie wiem dlaczego niby? na dole dołączam swoją apelacje od tego bana który jest pomyłka i nie będę pisać następnych apelacji, ponieważ szczerze mówiąc to odechciewa mi się już tu grać i pisać jakich kolwiek apelacji z takich powodów 🙂 rozumiem kiedy ja dostawałam warny i bany wcześniej, bo odwalałam, ale tego już nie robię i musiałam pisać duzo apelacji, zależało mi na tym 🙂 ale teraz to już jest masakra jakaś... nigdy nie przyznawałam się do żadnego bana i nie miałam żadnego dc projektu nigdy, ponieważ nie interesuje mnie to. ja wchodzę sobie pograć na serwer, a nie rozmawiać na dc z kimś kogo nie znam z irl 🙂 chciałam dodać, że Administrator sam sobie zaprzecza bo najpierw zarzuca mi , że ja jestem jakiś "BROWAREK" a później pisze do mnie, że jestem "NATIVE" to wkońcu jakiej wersji się trzyma? prosze aby już dłużej się nie kompromitował i administrację o odzyskanie swojego konta. to wygląda w ten sposób jakby ktoś chodził do szkoły przez cały rok w 1 półroczu nie starał się o zdanie, a w 2 poprawił swoje oceny, aby zdać. i nauczyciel mu mówi od matematyki, że nie zdaje, bo tak mu się podoba i taki ma kaprys .... 🙂 poza tym widzę w historii, że niejedna osoba już pisała skargę na admina "houdini" z tego powodu i zostały one zrealizowane.

,

houdini prowokacja 3.png

houdini skarga.png

houdini.png

prowokacja houdini.png

PROWOKACJA HOUDINI1.png

prowokacja houdini2.png

Sam przyznaleś się do omijania aktywnego bana z konta @Browar wszystkie wiadomości wiszą na modlogchacie (posiadam ich ss'y w razie co jakby administracja rcon nie mogła znaleźć bo było to 2 lata temu). To że konto dc usunałeś to nie znaczy, że nie bylo takiej sytuacji. A napisalem tak do Ciebie bo taki nick masz na koncie które sprzedałeś i z ktorego omijasz bana to jak mam do Ciebie mowic ?

nie przyznawałam się do żadnego bana i nie miałam żadnego dc projektu nigdy, ponieważ nie interesuje mnie to. ja wchodzę sobie pograć na serwer, a nie rozmawiać na dc z kimś kogo nie znam z irl 🙂 fajnie, że nadużywasz "administratora" ale mam nadzieje, że ktoś to wkońcu wyjaśni, bo inaczej zmarnowałam tylko swój czas gry na tym serwerze, a powiem szczerze, że naprawdę bardzo dobrze się bawię bo jest ten serwer lepszy od serwerów GTA 5, i tym bardziej, że teraz nie dostaje żadnych kar po odzyskaniu konta swojego przez wcześniejsze odwalanie, nie chce abym teraz po takim czasie dostała takiego fake bana .... i straciła swój majątek i całe konto, które projektowałam przez ten długi czas 🙂

chciałam dodać, że sam sobie zaprzeczasz bo najpierw zarzucasz mi nieprawde, że ja jestem jakiś "BROWAREK" a później piszesz do mnie, że jestem "NATIVE" to wkońcu jakiej wersji się trzymasz? zastanów się nad tym co piszesz i proszę nie kompromituj się więcej. 🙂

proszę o dowody o, których mówiłeś. bo zarzucasz mi coś czego nie zrobiłam cały czas, bo ja jestem zusje od zawsze, mam tylko login brytyjka19 i nick w grze zusje. i nie miałam nigdy nawet żadnego discorda projekta. czekam na odbanowanie swojego konta, jeśli nie to nawet nie tracę czasu na następne apelacje, ponieważ nie jestem administatorem tutaj,  tylko zwykłym graczem, który nie ma praw tutaj przez takich administratorów jak ty z tego co widzę. 🙂

ja nie mam zamiaru cię prosić o nic, tylko powinieneś zamieścić je tutaj jeśli takie posiadasz, bo dostałam bana bez powodu. sam to wymyśliłeś i administratorzy powinni to wyjaśnić. bo ja dostałam fake ban. przez twój kaprys i wymyśloną historyjkę 🙂

nie zgadzam się z tym co robisz, bo to niepoważne. bo ja na darmo teraz nie grałam na tym serwerze, aby dostać fake bana od ciebie po takim czasie kiedy uzbierałam sobie wkońcu kase 2.000.000$na turismo competizione. dla mnie nie powinieneś być w administracji, bo to nawet nie można nazwać pomyłką to już w tym momencie tylko perfidnie wymyśloną bajeczką tak jak mówię, bo cały czas próbujesz wmówić mi coś czego nie zrobilam. dlaczego do tej pory nie zamieściłeś dowodów niby tego, że ja jestem graczem wymyślony przez ciebie "BROWAREK LUB NATVIE"  to nie jest usprawiedliwienie, ze nie mozesz czegoś zamieścić z jakiegoś DC projekta.... na który ja nigdy nawet nie wchodziłam, powtarzam 🙂

Spamowanie tutaj nie przyspieszy procesu sprawdzenia skargi. Poczytaj reguamin zanim zaczniesz pisac cos dalej

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

§ 4
Zakazuje się pisania postów mających na celu odświeżenie wątku.

Oskarżony administrator założył, że oskarżająca miałaby na rzekomym poprzednim koncie grać pod nickiem "natiVe", które później zostało zbanowane z uwagi na istotne zmiany we własności konta - mianowicie chodzi tutaj o jego sprzedaż.

Od początku pobytu oskarżającej na serwerze krąży niepotwierdzona informacja, że rzekomo Zusje to natiVe, gdzie do tej pory nie zostało to powiązanie potwierdzone przez Administrację RCON, a nawet zostało potwierdzone brak bezpośrednich powiązań. Dziwi mnie reakcja Administratora w takiej sytuacji, kiedy dowody, które przedstawił są mocno niewystarczające nawet do nadania kary, a tym bardziej jestem zaskoczony, że oskarżony śmiał napisać do oskarżającej, że jak napisze skargę, to dostanie (oskarżająca) bana. Nie powinno w ten sposób to działać w administracji oraz ranga nie powinna w żadnym stopniu doprowadzać do nadużyć. Takie działania naruszają wizerunek administracji jako ogółu. Administracja RCON nie zezwala na nie i nie będzie ich popierać. 

W takiej sytuacji jak przedstawiona w tej skardze jestem w stanie powiedzieć, że nastąpiło nadużycie rangi do celów ukarania gracza oraz jego niesprawiedliwe i/lub osobiste potraktowanie. Gracz został również zbanowany permanentnie na forum za powtórne napisanie apelacji od kary, gdzie w historii administracji nie zdarzyło się, aby taka sytuacja była konieczna, chyba że nastąpiło poważne naruszenie regulaminu forum.

Z racji na relatywnie niski staż na stanowisku Administrator, członek administracji zostaje zdegradowany na rangę Moderatora oraz dodatkowo zostanie na niego nałożona kara w postaci 14 dni zawieszenia od pełnienia funkcji.

Oskarżającej w związku z błędnym osądem zostają anulowane bany zarówno na serwerze jak i na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.