Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Vania89, SaltyF

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naissik
Nick oskarżonego: Vania89, SaltyF
Powód skargi: współdzielenie konta
Data zdarzenia: 03/09/2020
Dowody: https://imgur.com/a/eA1uhjl
Opis sytuacji: To co widać na ss. Panowie zaczęli sobie współdzielić konto "Vania89", raczej wiadomo, że jest to rzecz raczej zakazana. To co widać z cytatu, wychodzi na to, że do konta "Vania89" dostęp mają dwie osoby, prócz samego właściciela konta. Zapewne w database widać seriale z jakich się logują na to konto.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/XZ8nif7

1 minutę temu, Naissik napisał:

Drogi kolego.... Nie można nazwc tego współdzieleniem. Z tego wzgledu iż SaltyF to mój bardzo bliski kolega. Czasami przychodzimy i dla nas jest to obojętne na jakim komputerze gramy. Wchodzę na jakgo kompa ze swojego konta. A on także może CZASAMI gdyż ma takie zezwolenie LECZ NIE ZAWSZE. Jest to w przypadkachtakich gdy ma coś ważnego do zrobia np. naprawić auto. Odebrać auto. itp... Więc nie wiem po co się czepiacie dzieci i no co dalej mówić. Ja także będę pisał skargę na was ponieważ dostałem informacje iż wyzywaliście mnie gdy ja nie byłem na moim koncie. Dlatego informuje was o skardze

2 minuty temu, Vania89 napisał:

Drogi kolego.... Nie można nazwc tego współdzieleniem. Z tego wzgledu iż SaltyF to mój bardzo bliski kolega. Czasami przychodzimy i dla nas jest to obojętne na jakim komputerze gramy. Wchodzę na jakgo kompa ze swojego konta. A on także może CZASAMI gdyż ma takie zezwolenie LECZ NIE ZAWSZE. Jest to w przypadkachtakich gdy ma coś ważnego do zrobia np. naprawić auto. Odebrać auto. itp... Więc nie wiem po co się czepiacie dzieci i no co dalej mówić. Ja także będę pisał skargę na was ponieważ dostałem informacje iż wyzywaliście mnie gdy ja nie byłem na moim koncie. Dlatego informuje was o skardze

1. Skoro "był" na Twoim komputerze to czemu pisaliście na FB?

2. Zobacz to co pisał Salty o nas w waszej konwersacji FB.

3. Jeżeli ma zezwolenie, żeby wejść na konto po to żeby odebrać auto itp. to jest piękne współdzielenie konta. A po za tym co to za "odebranie" auta skoro jeździł sobie Jesterem po SF?

Przed chwilą, Vania89 napisał:

W tym momencie nie byliśmy koło siebie a on był na moim koncie. Pzdrawiam

No właśnie, a co pisałeś wcześniej?

4 minuty temu, Vania89 napisał:

Czasami przychodzimy i dla nas jest to obojętne na jakim komputerze gramy. Wchodzę na jakgo kompa ze swojego konta. A on także może CZASAMI gdyż ma takie zezwolenie LECZ NIE ZAWSZE.

Thanks bruh, jedziesz samego siebie w tym co piszesz 🙂

Witam, odpowiem na skargę skierowaną w moją osobę oraz mojego drogiego przyjaciela ze szkoły. Sprawa wygląda następująco, grając na koncie Vani89 Czyli Jakuba, zaczęliście mnie prowokować, specjalnie mając dużo wolnych miejsc na mechaniku gracz @Turbo z premedytacją wjechał przede mnie zajeżdżając mi przy tym drogę i skracając sobie przejazd do miejsca naprawy obok. Potem bluźnistwo w stronę Kuby zostało skierowane, ja jak to kolega wiadomo, że się zdenerwowałem. Wiadome Naisik, że jakbym wyzywał Turbo interweniowałbyś, to naturalne zjawisko między przyjaciółmi. Powiedziałem nie miłe słowo potwierdzam, zostałem ukarany mutem odnośnie cbk na rodziciela. Ponieważ owy Turbo wyzywał Jakuba od dzieci, pajaców, były kolejne prowokację odnośnie mojego byłego biznesu które administracje dobrze znają, były wyzwiska odnośnie ubogiego sprzętu i namawiania zrezygnowania z serwera bo mam lagi. I tego typu rzeczy, w tym momencie wybuchłem, że tylko dlatego ta paczka kolegów wyzywa Kubsona ponieważ jest młodszy i miał swoją działalność w pikselowej gierce. Jeżeli koledzy chcieli wykazać się dojrzałością i elokwentnością swojej osoby. Można było napisać na chacie normalne słowa, jednak koledzy rzucali bluzgami na lewo i prawo, gdy napisałem report, przy supporterze powiedzieli cytuję "Wyj**ane mam w tego supportera" Na dowód wyślę logi ale to w skardze na owego gracza czyli Naisika. Koledzy zamiast zakończyc dyskusję i odejść, szukali zaczepki tylko po to, żeby wpienić Kubę, a ja mówiąc w imieniu Jakuba na chacie byłem do tego upoważniony ponieważ Jakub dał mi na to zezwolenie. Jeżeli sytuacja będzie się powtarzała, gdzie Jakub jest ofiarą wyzwisk bo coś osiągnął, sprawy nie zostawię i będę ją zgłaszał za każdym razem, nie będę jej ignorował. Jak Turbo w moją stronę był w porządku, to teraz przejrzałem na oczy i zobaczyłem, że jest fałszywy. Nie dostanie on skargi aczkolwiek naisik wręcz przeciwnie i @Naissik Informuję Cię o skardze 😜

26 minut temu, Naissik napisał:

1. Skoro "był" na Twoim komputerze to czemu pisaliście na FB?

2. Zobacz to co pisał Salty o nas w waszej konwersacji FB.

3. Jeżeli ma zezwolenie, żeby wejść na konto po to żeby odebrać auto itp. to jest piękne współdzielenie konta. A po za tym co to za "odebranie" auta skoro jeździł sobie Jesterem po SF?

1. Ponieważ często tak robimy, ale nie tym razem bo to pojedyńcze przypadki jak ten 😜 Wszedłem na jego konto ponieważ chciałem naprawić swoje auto i zarobić na kurierze by zwrócić mu za naprawę. 

2. To jest prywatna rozmowa to raz, a dwa nie pisałem tego do Was o Was tylko do niego, a dwa to to, że robicie to samo na discordzie rozmawiając ze sobą 🙂 

3. Jeźdiłem jesterem po sf podczas kłótni, bo chciałem rozwiązać daną sytuację, poza tym stałem na ręcznym po czym do mnie podjechaliście i pytaliście się czy płaczę, czy skończyła mi się argumentacja, odpowiedziałem, że mam zw. A Wy dalej kontynuowaliście więc napisałem /report a gdy supporter się zjawił, po czym wysłaliście słowa które pojawią się w skardze na gracza @Naissik Pozdrawiam, miłego dnia

2 minuty temu, SaltyF napisał:

1. Ponieważ często tak robimy, ale nie tym razem bo to pojedyńcze przypadki jak ten 😜 Wszedłem na jego konto ponieważ chciałem naprawić swoje auto i zarobić na kurierze by zwrócić mu za naprawę. 

2. To jest prywatna rozmowa to raz, a dwa nie pisałem tego do Was o Was tylko do niego, a dwa to to, że robicie to samo na discordzie rozmawiając ze sobą 🙂 

3. Jeźdiłem jesterem po sf podczas kłótni, bo chciałem rozwiązać daną sytuację, poza tym stałem na ręcznym po czym do mnie podjechaliście i pytaliście się czy płaczę, czy skończyła mi się argumentacja, odpowiedziałem, że mam zw. A Wy dalej kontynuowaliście więc napisałem /report a gdy supporter się zjawił, po czym wysłaliście słowa które pojawią się w skardze na gracza @Naissik Pozdrawiam, miłego dnia

Czekam ciągle na tą skargę, którą piszesz. Nadal nie rozumiem tego, czego byłeś na jego koncie. Czekaj czekaj... CHCIAŁEM NAPRAWIĆ SWOJE AUTO.. masz SWOJE auto na koncie KOLEGI... czyżby przekazywanie majątku? ajj panowie

po napisaniu reporta sam pokazałeś to jakim 2headem jesteś i widocznie nie było po co robić czegokolwiek, gdy było słowo przeciwko słowu...

także ten, czekam na skargę, yołmenik 

czekam na wypowiedź ARCON @Volenir, @Polak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.