Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Filipo_29

Rekomendowane odpowiedzi

Login: 70246
Nick oskarżonego: Puczy 
Powód skargi: Dostanie zakazu prawa jazdy ponieważ sweeper jechał na środku drogi 
Data zdarzenia: 16.02.2025 14.30
Dowody: Administrator powinien mieć dowody 
Opis sytuacji: zacznę od tego że pojechałem pod prąd okej ale potem jechałem  na autostradzie  a   sweeper  jechał na środku drogi i nie miałem jak wykrecić bo patrzyłem do tyłu , potem jak wracałem żeby oddać szambo to dostałem prawko i tepnął się do mnie Puczy i dał mi do góry szambiarkę żebym stracił szambo i jak już chciałem mu tą sytuacje przedstawić to on mi napisał że jego to nie obchodzi i się wytepał gdzieś, napisałem mu że jak wyrzucił mnie z pracy to niech oddaje mi kase a on mnie ignoruje . Moim zdaniem to jest zachowanie nie na miejscu , ponieważ nie dość że wyrzucił z pracy i nie oddał pieniędzy zarobionej to jeszcze mnie ignoruje 

Witam, zacznijmy od tego, że sam się przyznałeś do popełnionego czynu. Jechałeś pod prąd, sweeper jechał swoim pasem. Ty mając bardzo dużo czasu i niski v-max, ponieważ jechałeś szambowozem postanowiłeś nawet nie skręcać tylko całą masą pojazdu wjechać w gracza jadącego sweeperem. Zostałeś za to ukarany. W momencie, w którym przeteleportowałem się do ciebie, aby szambiarka nie stała na środku drogi, wytepałem ją w powietrze. I tak nie miałeś szansy nawet jej rozładować gdyż odległość do punktu skupu była duża(byłeś na Martin Bridge - przewód nie starczy). Co do sytuacji, w której odpisałem, że mnie to nie obchodzi odniosę się w taki sposób, że w momencie mojego pojawienia się przy tobie zacząłeś na mnie krzyczeć. Nie mam zamiaru słuchać podnoszenia głosu kogoś, kto nie jest w stanie zrozumieć swojego błędu. I nie, nie ignoruję cię, nie mam obowiązku/prawa czy czegokolwiek innego, żeby oddawać ci pieniądze za szambo, które straciłeś z własnej winy. Miłego dzionka.

każda kara musi być udowodniona 

47 minut temu, Puczy napisał:

Nie muszę nagrywać tego co widzę na własne oczy, tym samym nie zaśmiecam dysku tego typu klipem. Zresztą sam się przyznałeś do staranowania, więc w jakim celu oczekujesz klip? Nie wiem. Pozdrawiam.

chciałem zobaczyć czy na pewno nie był ten sweeper na środku drogi ale jak widać nie posiadasz klipa

3 minuty temu, Filipo_29 napisał:

każda kara musi być udowodniona 

chciałem zobaczyć czy na pewno nie był ten sweeper na środku drogi ale jak widać nie posiadasz klipa

Tak jak już wspomniałem, nagrywać nie muszę. Jeśli uważasz, że kara jest niesłuszna to było napisać apelację i przedstawić dowód jeśli tak według ciebie było(mimo, że sytuacja jest inna niż opisujesz). Dodatkowo:  to sweeper to gorszy pojazd, że nie może po pasie jechać? Jechał swoim pasem, tym samym, którym i ty. Nie jechał środkiem drogi, tylko po pasie, których na autostradzie są dwa, także miałeś bardzo dużo miejsca i czasu, aby go wyminąć, a ty postanowiłeś prosto w niego wjechać i przejechać. Nie bardzo sensowne są tłumaczenia, że patrzyłeś do tyłu, gdyż w taki sposób każdy może opisywać sytuację. Jedziesz do przodu, to patrzysz w przód, a nie do tyłu. Tyle ode mnie w temacie. Nic więcej myślę, że nie mam i nie będę miał do dodania. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.