Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Chojrak (spr. 03.03)

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak wyzej prosze o ponowne przeanalizowanie sytuacji bo nie ma tu nic niezgodnego z regulaminem.. 750k salon i tyle dodatkowo pcj 120 i 30k dopki wychodzi 900 sprzedalem za 730k 

Teraz, Mixsu napisał:

Czy gracz wprowadził Cię z czymkolwiek w błąd? Nie. Ty - tak.

nie było tam zadnego błedu nikogo w nic nie wprowadzalem.. jest 3ns dla graczy a pojazdy arcon nie maja prawa byc brane pod uwage 

ja nie bede odpowiadal za to ze ktos cos zle zrozumial PUNKT W REGULAMINIE MOWI JASNO KTÓRY ZAMIESCILEM WYZEJ 

jetmax salon 750k i nie masz prawa człowieku mi napisać że jest mniej wart bo ty tak uważasz bo popytu nie ma.. 

i napisze jeszcze raz : jest 3ns dla graczy a pojazdy arcon nie maja prawa byc brane pod uwage 

Gdzie pisze, że nie mają prawa być brane pod uwagę? Tak jak już pisałem, to, że na ten moment znajdują się one u ARCON, nie oznacza, że w przyszłości nie będą mogły pojawić się na kontach graczy. Co wtedy powiesz?

Mnie zupełnie nie interesuje kwota transakcji w tym przypadku, tylko wprowadzenie gracza w błąd i jego potencjalna strata na tym. 

strata bo oddał taniej niż jest warte salon to nie jest już moja wina.. i tak jak mowie jetmax salon 750k i nie masz prawa człowieku mi napisać że jest mniej wart bo ty tak uważasz bo popytu nie ma... przeciez to totalnie nie ma sensu

prosze o przeanalizowanie ponownie sytuacji bo czuje sie oszukany ta decyzja to ja dałem overpay i strata* po mojej stronie 

haha bardzo smieszne zanizacie mi wartosc pojazdu hah 

administrator ze smiechu nie moze hah 

Strata na indeksie, który podałeś błędnie. Nie na tym, za ile sprzedał pojazd. Między 3 modelem na serwerze, a 5 jest różnica jak w przypadku każdego innego pojazdu. Ale widzę, że się nie dogadamy. Ochłoń, przeczytaj moje odpowiedzi od nowa i wtedy może zrozumiesz o co mi chodzi. Kara zostaje podtrzymana, a czas na jej wpłacenie to 48h.

nie bylo z mojej strony zadnego oszustwa czyli fakty.. 3ns 750k wart salon dodatkowo pcj 120k i 30k dopki wychodzi 900k nawet jezeli jetmax mniej wart odliczmy te 100k wychodzi ze dalej dalem 800k a mialem z tego tylko 730k czyli tyle za ile sprzedalem feltzera.. czego ty nie rozumiesz... zamiast wpierac mi swoje zdanie zastanow sie nad tym co pisze ja i kto ma racje 

Nie wiem ile razy mam powtarzać, że nie chodzi mi o to, ile pojazd jest warty. Wytłumaczyłem Ci tylko pobocznie jak działa rynek i co/kto wyznacza wartość danego pojazdu. Chodzi o fakt oszustwa "jetmax 3ns", który jest 5 modelem na serwerze. 

racja jest po mojej stronie a ty nie umiesz przyjac do siebie ze to ty Mixsu nie masz racji i mi o jakims popycie piszesz i wprowadzaniu w blad gdzie nic takiego miejsca nie mialo

aha czyli teraz czepiasz sie tego ktory jest ns a nie tak jak wyzej pisales ze zalezy ci na tym ze gracz stracil pieniadze bo tak dziala popyt tutaj i ze jetmax jednak nie jest wart tyle ile salon.. to skad teraz mi o tym ktory ns jest piszesz

jednak juz nie jest wazne to ile jetmax jest wart tylko ktory jest ns xd 

mowiesz czowieku ze nie interesuje cie kwota transakcji itp ze blad to ze napisalem ze jest 3ns a wyzej piszesz ze jednak intresuje ci kwota transakcji bo jakis twoj popyt powoduje ze jetmax powinien byc tanszy.. 3ns dla graczy nie jest bledna informacja 

tu chyba prywatne problemy sa wtracane xd popyt sobie jakis ubzdurałes i ze jetmax jednak 5ns xd

Prosze o ponowne rozpatrzenie skargi i przeliczenie wartosci wymiany bo gracz mixsu mowi ze nie bierze pod uwage tego ile jetmax jest wart a jednak porusza ta kwestie i pisze o jakims popycie.. nikomu nigdy model rconow nie wadzil i nagle tutaj modele rconow sie wliczaja bo jak pisze mixsu moze zostana przywrocone do kupna xd

38 minut temu, Chojrak napisał:

a mi kto odda za to ze taniej sprzedalem feltzera bo nie udalo mi sie za wiecej.. to chyba ja mu daje te 50k i on tez mi oddaje.. feltzer za 900k stal na gieldzie to tez zawyzona cena 

to tak czekaj czekaj feltzer był full tun z nitro i torowym sprzedałeś go za 730 a był wart więcej ty dałeś łodz napisałeś mi że jest 3 na serwerze mimo że była 5 to już jest zawyżanie rzeczywistej cenny łodzi pisałeś rownież że jest warta 600k na serwie tu piszesz ze salonowa cenna 750k okej ale nie licz cenny salonowej zwłaszcza że zgodnie z moim postem na forum max cenne jaką dostałem to 350k na serwie udało mi sie wytargować 500k dałeś mi 30k i pcj wartego 120k max  co daje nam 650 k ty sprzedałes feltzera za 730 czyli jesteś do przodu na tradzie 80k mimo że wiedziałeś doskonale że feltzer jest wiecej wart już nie pamietam dokładnie jakie ofki miałem ale na pewno były wyższe niż twoje 730k więc już sie nie wymiguj oszukałeś mnie samym faktem że pojazd jest 3 na serwerze a tak na prawde był 5 na serwerze jezeli nie wiesz dalej jak to ci tłumacze masz sułtana np 5 na serwerze a 3 ns to cenna 3 ns jest wieksza niz 5 ns tak to działa. A i jeszcze podsumujać jak mogłem się zorjentować cenny lodzi jak to ciezki temat raz ze nikt tego nie kupuje dwa ciężko jest wycenić pojazd NS 3-5 cenny sie wachaja. już ci mixu wyjaśnił chodzi tu o indeks pojazdu 3-5ns jest różnica cennowa i o to tu chodzi.

Czytajac twoje komentarze śmieszy mnie twój tok myslenia nie chodzi tu o wartość tranzakcji jaka miała miejsce ale nawet jak juz to poruszyłęś to 500k dostałem za łodz 130 za pcj i 30k w go0tówce to masz razem 660k ty selnełeś za 730 wiec jesteś do przodu 70k mimo że feltzer był wiecej wart. 

Ty myślisz ze napiszesz sobie ze pojazd jest 3ns a jest 5 dla ciebie nie ma to znaczenia mimo że cenny owych indeksów są rózne i pojazd 3 na serwerze jest o wiele wiecej wart niż 5 na serwerze.

Poruszam tą kwestie, bo jej nie rozumiesz. Napisałem, że pobocznie Ci to wytłumaczyłem - jak to działa. W całej skardze chodzi o wprowadzenie w błąd gracza pisząc, że pojazd jest 3 na serwerze, gdzie prawda jest inna. Nie wiem, czemu ubzdurałeś sobię, że modele, które należą do ARCON nie są wliczane normalnie, skoro od zawsze tak było. Nigdy nie wiesz, czy dany pojazd nie pójdzie chociażby na licytacje i nie trafi do gracza. Trzeba mieć to na uwadze. Skarga jest przeanalizowana a decyzja nie ulega zmianie. Przypominam o terminie wpłaty.

jetmax byl 3ns dla graczy i tyle cie powinno interesowac tak naprawde.. Mixsu sobie w wyimagowanym swiecie zwizualizowal ze te 2 sztuki wroca na rynek co posiada je adm rcon dodatkowo dobrze napisales ze podalem nizsza cene za jetmaxa niz salonowo i prawidlowo zrobilem 

DOBRA TO TERAZ TAK XD.. CO ZMIENIAJA TE 2 MODELE ADM RCON DO CENY SKORO JETMAXA LICZYLISMY 600K CZYLI TANIEJ JAK SALON 

salon wart 750k liczony 600k +120k pcj +30k wychodzi 750k sprzedalem feltzer za 730k masz wiecej 20k i nie moja wina ze zgodziles sie na 600k wartosci a sprzedales za 500k bo takie ofki miales..

1 minutę temu, Chojrak napisał:

jetmax byl 3ns dla graczy i tyle cie powinno interesowac tak naprawde.. Mixsu sobie w wyimagowanym swiecie zwizualizowal ze te 2 sztuki wroca na rynek co posiada je adm rcon dodatkowo dobrze napisales ze podalem nizsza cene za jetmaxa niz salonowo i prawidlowo zrobilem 

DOBRA TO TERAZ TAK XD.. CO ZMIENIAJA TE 2 MODELE ADM RCON DO CENY SKORO JETMAXA LICZYLISMY 600K CZYLI TANIEJ JAK SALON 

Boże jaki ty jesteś cięzki gościu czego ty nie rozumiesz ze pojazd jest 5 na serwerze nie 3 mordo zrozum to te 2 pojazdy co ma arcon sa w obiegu dalej tylko zę właściciel na tą chwile jest arcon rozumiesz ? a moga na przykład pojsc na licytacje w marcu i ktoś inny je bede miałty sadzisz że pojazd co ma arcon nie wlicza sie na serwer mordzia wlicza sie i zawsze się wliczał traktujesz to jak by to miał gracz nie jako arcon tyle w temacie. dalej twierdzisz ze jetmax 750k okej w salonie a nie na gieldzie. 

na obecna chwile jest 3ns wiec jaki sens brac adm rcon teraz pod uwage skoro zawsze na forum kazdy zaznaczal ze jest 3ns i nagle moja wina xd

1 minutę temu, zabijakaNs napisał:

Boże jaki ty jesteś cięzki gościu czego ty nie rozumiesz ze pojazd jest 5 na serwerze nie 3 mordo zrozum to te 2 pojazdy co ma arcon sa w obiegu dalej tylko zę właściciel na tą chwile jest arcon rozumiesz ? a moga na przykład pojsc na licytacje w marcu i ktoś inny je bede miałty sadzisz że pojazd co ma arcon nie wlicza sie na serwer mordzia wlicza sie i zawsze się wliczał traktujesz to jak by to miał gracz nie jako arcon tyle w temacie. dalej twierdzisz ze jetmax 750k okej w salonie a nie na gieldzie. 

NO WLASNIE WART 750K W SALONIE WIEC CO CIE BOLI JAKIS POPYT GOSCIU 

DOSTALES 900K W WYMIANIE TAK NAPRAWDE I ZADNE NS TU NIE POWINNY BRAC POD UWAGE ZE OSZUSTWO BO TO NORMALNIE NA FORUM WIDNIEJE ZE JEST 3NS DLA GRACZY 

se niech i 40ns bedzie dalej jest wart 750k tyle co salon

1 minutę temu, Chojrak napisał:

na obecna chwile jest 3ns wiec jaki sens brac adm rcon teraz pod uwage skoro zawsze na forum kazdy zaznaczal ze jest 3ns i nagle moja wina xd

NO WLASNIE WART 750K W SALONIE WIEC CO CIE BOLI JAKIS POPYT GOSCIU 

To ze jak kupisz pasata w salonie i po roku on nie będzie tyle wart co cenna salonowa czego ty nie czajisz ty tak twierdzisz ze nie należy brać a nalezy je brać po są na serwie i moga być w obiegu czego ty nie rozumiesz tak samo ty twierdzisz ze 750k salon okej ale wiesz bardzo dobrze ze tutaj tylko tak piszesz na serwie pisałeś 600k wiec sie zastanów a tak naprawde jest 500k wart lecz tu nie chodzi o wartość pojazdu tylko o indeks który podałeś błedny zrozum to i już nie bede spamu robił adm podjał decyzje.

19 minut temu, zabijakaNs napisał:

To ze jak kupisz pasata w salonie i po roku on nie będzie tyle wart co cenna salonowa czego ty nie czajisz ty tak twierdzisz ze nie należy brać a nalezy je brać po są na serwie i moga być w obiegu czego ty nie rozumiesz tak samo ty twierdzisz ze 750k salon okej ale wiesz bardzo dobrze ze tutaj tylko tak piszesz na serwie pisałeś 600k wiec sie zastanów a tak naprawde jest 500k wart lecz tu nie chodzi o wartość pojazdu tylko o indeks który podałeś błedny zrozum to i już nie bede spamu robił adm podjał decyzje.

ale co ty mi czlowieku o jakims pasacie piszesz XD to jest gra a nie jakies irl trejdy ze wartosc salonowa ci spadnie xd 

W dniu 1.03.2025 o 14:28, Chojrak napisał:

zlodzieje na 50 tysiemcy aha 

boli was wielki Chojrak wszechmogoncy aha 

weś mordzia oszukałeś wiec czekam na 50k 

21 godzin temu, Chojrak napisał:

nie mam piniendzy wiecej czasu dej 

nie masz pieniedzy a ciagle kupujesz i selasz XD ? ładnie działasz na zwłoke 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.