Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z serwerową gwiazdą - DJ_Gabrys

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

8XUfXeU.png

mSu4qkK.png

Uszanowanie moim miłym czytelnikom! Z tej strony Senior Reporter @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project Newsdzisiaj przybyłem do Was z wywiadem z Serwerową Gwiazdą @DJ_Gabrys oraz byłym stażystą serwerowego radia ProjectFMW owym wywiadzie dowiemy się, więcej na temat Gabrysia i jego rozgrywki serwerowej!

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | G: @DJ_Gabrys

K: Uszanowanie, Senior Reporter Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś, może udzielić mi wywiadu?
G: 
Witam Pana Redaktora Serdecznie! Oczywiście, że jestem zainteresowany wywiadem.

K: Na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom, tak aby mogli lepiej cię poznać
G: 
Mam na imię Gabriel. Mam 15 lat, interesuję się bardzo kierunkiem informatycznym oraz uwielbiam muzykę. Moim najbardziej ulubionym typem muzycznym jest vixa.

K: Jaka jest geneza twojego nicku, skąd się on wziął?
G:
A mój nick się wziął z tego, że na YT wstawiam swoje różne mashupy, składanki muzyczne itp. I właśnie w ten sposób stwierdziłem, że skoro bawię się na YouTubie jako początkujący "DJ", no to nick DJ_Gabrys będzie idealny, żeby być na serwerze w miarę rozpoznawalną osobą.

6JdjOLC.gif

K: Na serwerze przegrałeś lekko ponad 700 godzin, uważasz, że jest to dobrze spędzony czas?
G: 
Według mnie bardzo dobrze spędzony czas. W sumie wtedy rozpoczął się dla mnie nowy etap życia, poznałem mnóstwo nowych znajomych przez to i się bardzo cieszę. Ogólnie o serwerze dowiedziałem się, kiedy mój znajomy jakoś rok temu prowadził live z Projecta i pomyślałem sobie, iż może warto spróbować czegoś nowego. Przez ten czas, wciągnąłem się bardzo w rozgrywkę na serwerze.

K: Przynależysz do organizacji Kamikaze, opowiedz nam cos więcej o niej, czemu to akurat ona, a nie jakaś inna?
G: 
W organizacji Kamikaze jest wyjątkowe community, w innych organizacjach jest takie sobie, a w niektórych byłem nawet bardzo wyzywany i nie miałem ochoty w nich dalej przebywać. W Kamikaze mam mega sprawdzonych ziomeczków, więc sobie z nimi mogę rozmawiać jak z przyjaciółmi w realu nawet. Też mogę dopowiedzieć, że w owej organizacji, jaką jest Kamikaze, spędziłem najwięcej godzin.

QkQuAj7.gif

K: Niedawno byłeś stażystą w serwerowym radiu ProjectFM, dlaczego wybrałeś akurat ten biznes?
G: 
Jak wspomniałem wcześniej, działam sobie na YouTube pod nickiem takim samym jak na serwerze, czyli DJ_Gabryś. Nagle zobaczyłem, że jest rekrutacja do radia i spytałem ludzi na czacie globalnym oraz akurat też ludzi z organizacji Kamikaze i oni takie: „Spróbuj, skoro jesteś DJ'em” i ja takie dobra... Niestety nie mogłem być nigdy na antenie radia, ponieważ życie prywatne przeszkadza, także no nie wyszedł pobyt w biznesie, ale jak mi się w życiu w miarę poukłada, to może nawet swoją rolę  w serwerowym radiu gdzieś zmieszczę.

K: Skoro serwerowe radio ProjectFM nie, masz zamiar próbować w przyszłości swoich sił w innym biznesie?
G: 
Mogę zdradzić, że jestem w innym radiu na innym serwerze, ale tam się nie odpalam prawie w ogóle, bo jest duży brak słuchaczy, ale no nie powiem, zabawa była, jak odpaliłem na radiu pierwszą audycję. Szkoda, że nie ProjectFM, ale takie życie.

VXiGHX9.png

K: Planujesz dołączyć do jakiejś frakcji jak tak to do jakiej?
G: 
Nigdy nie myślałem nad pobytem we frakcji, ponieważ ja jestem takim typem gracza, który w sumie tylko i wyłącznie grinduje kasę, żeby na przykład zakupić nowy pojazd, potem go przerobić i spróbować sprzedać z zyskiem i nigdy mnie jakoś frakcje nie kręciły. A jakbym musiał wybrać frakcje, to chyba wybrałbym San Andreas Transport Corporation.

K: Z mojej strony to tyle, dziękuję ci serdecznie za wywiad, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
G: 
Jakbym ja zaczął pozdrawiać ludzi, to pozdrowienia nie miałyby końca, także w skrócie pozdrawiam całą administrację, wszystkich właścicieli frakcji/biznesów, całą organizację Kamikaze i pozostałą część Serwera ProjectRPG! Pozdro wielkie leci ode mnie!

lQX0bT0.png

Szybkie Strzały:

K: SAPD czy SARA?
G: 
SARA.

K: Audi czy BMW?
G: 
Audi.

K: Infernus czy Turismo Competizione?
G: 
Turismo Competizione.

K: Nike czy adidas?
G: 
Adidas.

K: Kosiarki czy kurier?
G: 
Kosiarki.

K: Dino czy biedronka?
G: 
Biedronka.

K: Dodo czy kopalnia?
G: 
Dodo.

K: Pizza czy kebab?
G: 
Pizza

XGwBbve.png

Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie tego zacnego materiału, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
cLEwszx.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.