Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pokaż czym jeździsz

_yumisu_

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za nominację @InspektorDonald, a oto moje heble: https://imgur.com/a/1ns5anb

Niebiesko-biały Pocisk GT - na pewno nie do ucieczek przed SAPD (i tak nie chcą gonić)(na ten moment mój najlepszy gruz)
Huntley - pojazd do zadań specjalnych
Schafter - jeżdżę nim do kościoła
News Chopper - na specjalne okazje, do lansu, aczkolwiek tyłek parę razy ratował jak pewna frakcja używała mapki (raz byli mocniejsi)
Sultan kombi (czerwony) - daily furmana, polecam
Sultan (szary) - moja pierwsza poważna fura (wzorowany na moim wojowniku IRL)

Od siebie nominuje resztę Inspektoratu ( @InspektorDzordzo @InspektorKnaga @InspektorWILCZU ), oraz każdego przeglądającego ten dział, pozdro:p

P.S. Wiem, żadne z nich nie ma lampek i tak ma być

Dzięki za nominację @InspektorDonald @InspektorKnucik @InspektorKnaga

Oto moje potwory:
Walton (czerwony) - 1 z 4 wojowniczych waltonów ninja
Sultan - Eleganckie daily, apka coś tam wbita
Banshee - Bestia sama w sobie, SAPD coś jej nie chce gonić :/
I na koniec krem de la krem
Jester (na dachu) - to już nie pojazd, to Święty Graal mojej kolekcji

Autka.thumb.jpg.55d7be5e47be63652283459f1adab42b.jpg

Nominuje: @InspektorWILCZU, @Martin*, @Euzebiusz, @KacperG12, @raszko4321, @balinafali i @Wujaszek.

Dzięki @mat17 za nominacje
Oto moje gruzimusy
Comet - daily które czeka na wymianę opon bo już są zjechane i czeka z niecierpliwością na limitki i części z niemczech 
Elegy - filmówka którą robiłem od zera potem poszła w wymianie, ale finalnie wróciła na rejon i czeka na części z japonii do dalszego dokończenia 
Fortuna - doniczka którą miałem od @ImWojtas.237której nawet nie miał 6h, zrobiłem w niej sam lampę, potem poszła bo były potrzebne pieniążki. Jednakże po małej metamorfozie do mnie wróciła (fortuna wygląda teraz trochę lepiej lecz nie mam aktualniej foty, a tą miałem na już)
image.png?ex=67cfeca1&is=67ce9b21&hm=8ebimage.png?ex=67cf9dd0&is=67ce4c50&hm=f5d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.