Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Shift*

MietekRozprowacz

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3409
Login: MietekRozprowacz
Nick oskarżonego: Shift*
Powód skargi: Taran celowy
Data zdarzenia: 03.01.2024 22:40 około 
Dowody: Watch Film bez tytułu ‐ Wykonano za pomocą Clipchamp (7) | Streamable
Opis sytuacji:jechalem z kolega po autostradzie a ten gosc w nas wjechał i nie zapłacił
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.140749626601f626b668f65834824953.png

Wyraźnie widać ze gracz stoi z boku, a ja jadąc swoim pasem gracz nagle odbija w lewo. Moim zdaniem to nie jest żaden celowy taran ani nic z mojej winy. Jeżeli administracja uważa inaczej to zapłacę za szkody lecz na załączonym filmiku doskonale widać ze jadę swoim pasem. Czekamy na odpowiedź ze strony administracji.

Moim zdaniem to gracz który napisał skargę powinien mi zapłacić za szkody a nie na odwrót 😉

10 godzin temu, ShifT* napisał:

Wyraźnie widać ze gracz stoi z boku, a ja jadąc swoim pasem gracz nagle odbija w lewo. Moim zdaniem to nie jest żaden celowy taran ani nic z mojej winy. Jeżeli administracja uważa inaczej to zapłacę za szkody lecz na załączonym filmiku doskonale widać ze jadę swoim pasem. Czekamy na odpowiedź ze strony administracji.

Moim zdaniem to gracz który napisał skargę powinien mi zapłacić za szkody a nie na odwrót 😉

Wyraźnie widać jak nie umiesz jeździć i ta swoją padaka we mnie wjechałeś 

Brak ukazania pełnego nagrania, pisałeś również raporty na oskarżonego i członkowie administracji wyjaśnili Ci czemu go nie ukarają. Jest to wyłącznie twoja wina, nie zawraca się na autostradzie a jak się włącza do ruchu to się pierw upewnia czy jest bezpeicznie.

Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.