Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza olokoloo (nie spłacenie pożyczki w wyznaczonym terminie)

baca.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:   55787

Login:  Lotospartyzant

Nick oskarżonego: olokoloo

Powód skargi: nie spłacenie pożyczki w wyznaczonym terminie

Data zdarzenia:  28 grudnia 2024

Dowody: image.png.09d30b60edd7e1bf0b41271987eca03a.pngimage.png.b95a6f79844b6ca01defbe8c57a6d152.pngimage.png.ce2c56114f50974558634d43047d0eeb.png

Opis sytuacji:  dnia 25 dogadałem sie na sprzedaz fortuny o id 36500 za 120k ze spłatą 90k z graczem olokoloo do 28 grudnia gracz próbował wykazac sie sprytem i poprzez edytacje wiadomości probował wyprzeć sie obowiązku spłaty pieniędzy oferowałem zwrot 30k które dał mi wcześniej wzamian za oddanie samochodu jednak bez skutku 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png?ex=677715db&is=6775c45b&hm=91c9f91270f8f3f7f38ea6e4d4f6d24c9dffd5856aeca40f90cbb6a9519757a2&

Admin napisał ci żebyś napisał do kiedy potrzebujesz czasu więc odpowiedz mu może na pytanie a kontakt miałeś na forum bo pisałem do ciebie cały czas to wyśmiałeś mnie ze jeszcze oddasz mi 10$ za paliwo które wyjeździłeś jak chcieliśmy auto z powrotem Jak  blokujesz osobę na dc z którą zawiązałeś umowe i osobę która potem próbuje się z tobą dogadać to nie pisz że nie miałeś kontaktu tylko ładnie spłać pieniądze bo na ss dokładnie widać że chciałeś oszukać gracza Dominojano edytując wiadomość i przekręcając literkę w słowie po czym go zablokowałeś pisząc ze na nic się nie zgadzałeś. ŻENADA.

26 pisaliśmy już na projectrpg bo wcześniej mnie zablokowałeś na discordzie tak jak mojego kolegę domino na co mamy ss i 26 napisałeś że oddasz auto gdy my oddamy 30k twoje napisaliśmy okej bo nie chciało nam się z tobą męczyć bo wiedzieliśmy że jesteś jakiś… a nawet nie bede mówił  jaki a ty przez następne 6 dni nie odpisywałeś na moje wiadomości które pisałem codziennie. 

Nie to nie ty tu ustalasz warunki tylko admin który wyraźnie zapytał się ile potrzebujesz czasu na spłatę i jak piszesz 10 raz że "od ciebie to wszystko" to nie zamkniesz zgłoszenia jak coś.

@Mixsu sorry że tyle razy już ping ale bez twojej interwencji i wyznaczonego terminu ta sprawa się nie zakończy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.