Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Puczy

Hjubi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hjubi

Nick oskarżonego: @Puczy
Powód skargi:  Dawanie złego przykładu jako supporter, omijanie bramek
Data zdarzenia: 20.12.24r.
Dowody: https://imgur.com/fBB1BRY
Opis sytuacji: Generalnie no co tu mówić kolege powiało jest na supporcie i takie rzeczy robi on chyba z chin jest

Nikomu krzywdy nie zrobiłem, nikt nie ucierpiał. W momencie, w którym gracz mnie mijał byłem już dawno na poboczu, aby czuł się bezpiecznie. Omijanie bramek nie było to w żadnym wypadku, nie przeskoczyłem przez nie i nie to było moim celem, a próba wywrócenia huntley'a na dach. 🙂 Nie rozumiem opisu: dawanie złego przykładu, gdyż nic złego nie zrobiłem. Miłego. 🙂

Chłopie leciałeś cały czas ad ad ad ad i za tobą jechał inny gracz nie wiem jaki miał nick ale również to widział ominąłeś bramki a to że nieudolnie próbowałeś wywrócić huntleya na dach to nie jest wytłumaczenie xD. Gdyby inny gracz podesłał by ci nagranie jak ja np. to robię zostałbym ukarany banem więc co huntley ma do bramek? Kompletnie nic Bingo

Administracja powinna dawać przykład graczom. Oskarżony Supporter nie spowodował szkód, natomiast z punktu widzenia wizerunku administracji, było to nieodpowiednie zachowanie.

Proszę @Puczy, abyś nie robił w przyszłości takich rzeczy.

Członek administracji zostaje tym razem ostrzeżony słownie.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.