Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MLLC^PaToReQ_BDF oskarżony przez Cucumber

cucumber

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: MLLC^PaToReQ_BDF
Data zdarzenia: [2024-12-16 01:04:37]
Opis zdarzenia:  ziombel zdjal mi fure z 1 slota na giełdzie bo stała odwrotnie zaparkowana xd
Dowody: 

[2024-12-16 01:04:37] [Output] : << [109] MLLC^PaToReQ_BDF: eo
[2024-12-16 01:04:48] [Output] : >> [109] MLLC^PaToReQ_BDF: elo
[2024-12-16 01:04:59] [Output] : << [109] MLLC^PaToReQ_BDF: jak cos to przestawiłem ci solaira wypadkiem
[2024-12-16 01:05:17] [Output] : >> [109] MLLC^PaToReQ_BDF: ale stoi na 1 slocie?
[2024-12-16 01:05:24] [Output] : << [109] MLLC^PaToReQ_BDF: bo go dales odwrotnie i myslalem ze tak nie mozna i chcialem go nawrócić spuszczajac
[2024-12-16 01:05:33] [Output] : << [109] MLLC^PaToReQ_BDF: reczny i typo sie wpierdzielił
[2024-12-16 01:05:43] [Output] : << [109] MLLC^PaToReQ_BDF: i go musialem niestety przestawić na inne miejsce sr

§25. Każdy pracownik ma kategoryczny zakaz zabierania pojazdu, który nie łamie zasad serwerowych, nawet pomimo wezwania. 

Witam z tej strony starszy pracownik PaToReQ !

Niestety wynikła taka sytuacja, że pojazd marki solair stał wystawiony na giełdzie tyłem, ja myśląc że tak stać nie powinien zdjąłem ręczny by go odwrócić i ustawić normalnie (tak jak to sie robi na normalnych parkingach gdy obrys pojazdu wystaje poza linie parkingowe), gdy pojazd był prawie ustawiony jakiś random go popchał do przodu, a druga osoba wjechała rozwalonym banshee na miejsce solaira, ja widząc to postanowiłem dać solaira na inne miejsce parkingowe. Dopiero potem uświadomiłem sobie że dla pewnych handlarzy z tego serwera, miejsce może być najważniejsze. Ale nic już nie mogłem zrobić z tym faktem, stało się, na kolejny raz będę pamiętał by nie tykać pojazdów na giełdach, które są wystawione na parkingu. Nie pozostaje mi nic jak tylko przeprosić gracza i przyjąć za ten czyn konsekwencje ze strony zarządu SARA. Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.